MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Interstatia "Straulesti-Laminorului"

449 posts, 173739 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 33

📖 Pagination options
Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" andrei11

E clar ca e o greseala, dar ne mai amuzam si noi ca niste oameni fini ce suntem.  :)
O sa revina # guru cu precizari cu siguranta.

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" uvictor

Si daca e 294...

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" survola

Eu mizez pe 304  :D

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" subway guru

uvictor wrote:
Si daca e 294...

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" Bogdan Ciorascu

Atunci azi ar trebui sa fie vreun 374 :-)

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" Bogdan Ciorascu

Bine, maine! :-)

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" body

Salutare!
Stie cineva cand se va relua circulatia pe bulevard?

Vorbind foarte serios, cred ca la cam un an dupa ce se termina de sapat toate tunelele.
Evident daca nu se termina banii.

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" body

Un an? e cam mult...parca termenul de finalizare era aprilie 2016...din cate stiu nu mai sunt probleme cu banii...

Ceea ce s-a intamplat la M 5 am ''translatat" la M 4, la M 5 s-a sapat tunelul de mult si inca nu a fost carosabilul redat circulatiei, pentru ca asta ai intrebat.

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" survola

Da, dar la M4 stațiile sunt aproape gata. Aici s-a procedat invers față de M5.

Re: Interstatia "Straulesti-Laminorului" Adrian Rosca

survola wrote:
Da, dar la M4 stațiile sunt aproape gata. Aici s-a procedat invers față de M5.

Afirmatia este adevarata pentru statia Laminorului, intrucat peretii casetati si stalpii sunt turnati aproape integral, cu exceptia capetelor pe unde se scoate/lanseaza TBM-ul. La fel si golurile tehnologice din planseu. La Straulesti in portiunea de statie reprezentand santierul Astaldi, casetatii si stalpii nu sunt turnati inca datorita "segregarii" dintre italieni si Somet. Asa ca dupa ce Astaldi isi transfera jucarelele la Laminorului, va mai dura ceva pana cand structura statiei Straulesti va fi finalizata. De abia atunci se vor inchide golurile tehnologice din planseu, se va hidroizola si se va putea trece la aducerea in starea initiala a zonei. Eu estimez ca treaba asta se va intampla in primavara viitoare.

Go to page:  1  ... 9 10 11 12 13 14 15  ... 33

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2717 forum members have written 465812 posts in 5816 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”