Topic: Discuții după inaugurarea pasajului
304 posts, 83368 views
📖 Pagination options
- Nightwolf
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Nightwolf
Eu ... n-am inteles o iota ... de ce va certati voi in fond si la urma urmei?
Eu ... n-am inteles o iota ... de ce va certati voi in fond si la urma urmei?
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Din inertie.
Cineva se plangea ca 5 sunt prea multe clicuri pentru a se ajunge la subiect, eu cred ca sunt prea putine, ar trebui vreo 15.
Din inertie.
Cineva se plangea ca 5 sunt prea multe clicuri pentru a se ajunge la subiect, eu cred ca sunt prea putine, ar trebui vreo 15.
- TibiV
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
15 August anul de gratie 2015 ora 23,05.
Am facut un ocol pentru voi prin pasaj ( venind din Mogosoaia, dar am spus sa inaugurez si eu pasajul ).
Pct 1 . Semnalizare sub orice critica, ilogica si fara sens, nu ma ajuta deloc - ca si necunoscator vorbesc - ca e un pasaj subteran in cale. Ca si necunoscator chiar intuitiv nu ma bag prin pasaj pentru ca nu stiu unde ma scoate.
Pct 2. Cu toata semnalizarea asta in batjocura nici nu se vad indicatoarele din cauza vegetatiei, special "am tinut" banda 1 ca sa observ fenomenul descris de MirceaG. Are dreptate, nu se vad indicatoarele. Iar cel lipsa de la inaugurare nici la ora asta nu este montat.
15 August anul de gratie 2015 ora 23,05.
Am facut un ocol pentru voi prin pasaj ( venind din Mogosoaia, dar am spus sa inaugurez si eu pasajul ).
Pct 1 . Semnalizare sub orice critica, ilogica si fara sens, nu ma ajuta deloc - ca si necunoscator vorbesc - ca e un pasaj subteran in cale. Ca si necunoscator chiar intuitiv nu ma bag prin pasaj pentru ca nu stiu unde ma scoate.
Pct 2. Cu toata semnalizarea asta in batjocura nici nu se vad indicatoarele din cauza vegetatiei, special "am tinut" banda 1 ca sa observ fenomenul descris de MirceaG. Are dreptate, nu se vad indicatoarele. Iar cel lipsa de la inaugurare nici la ora asta nu este montat.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Bogdan, se pare ca in curand vom avea si statuie !
Vezi ca mai ai cate ceva de pozat ?...
Bogdan, se pare ca in curand vom avea si statuie !
Vezi ca mai ai cate ceva de pozat ?...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Am avut accident ieri la iesire din pasaj pe Kiseleff ... delimitarea sensurilor cu porcariile astea de bete este inutila, nu pot fi folosite semafoarele de la intrare in pasaj, e diferenta "de nivel" plus ca nu poti devia corespunzator ...
Trebuie instalat un sistem de informare la intersectia subterana pt deviere ori la stanga ori la dreapta in situatia in care se intampla ceva la vreuna din iesiri.
Romanul e idiot! Poti sa-i pui 5 semafoare pe rosu si 4 marcaje continuue ca el tot va trece peste tot si toate in spiritul clasic de gibon handicapat ...
Am avut accident ieri la iesire din pasaj pe Kiseleff ... delimitarea sensurilor cu porcariile astea de bete este inutila, nu pot fi folosite semafoarele de la intrare in pasaj, e diferenta "de nivel" plus ca nu poti devia corespunzator ...
Trebuie instalat un sistem de informare la intersectia subterana pt deviere ori la stanga ori la dreapta in situatia in care se intampla ceva la vreuna din iesiri.
Romanul e idiot! Poti sa-i pui 5 semafoare pe rosu si 4 marcaje continuue ca el tot va trece peste tot si toate in spiritul clasic de gibon handicapat ...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Nenea ala care a traversat prin loc nepermis si care s-a intors din drum la jumatatea strazii? A supravietuit?
Nightwolf wrote:
Am avut accident ieri la iesire din pasaj pe Kiseleff ...
Nenea ala care a traversat prin loc nepermis si care s-a intors din drum la jumatatea strazii? A supravietuit?
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Observ ca scuarurile mici nu vor primi gazon prea curand.
O intrebare, pista de biciclete este dublu sens? N-am vazut niciun indicator sau marcaj care sa indice sensul.
Observ ca scuarurile mici nu vor primi gazon prea curand.
O intrebare, pista de biciclete este dublu sens? N-am vazut niciun indicator sau marcaj care sa indice sensul.
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Nu sunt semne, sunt doar marcaje pe pista (biciclete din termoplast).
Nu sunt semne, sunt doar marcaje pe pista (biciclete din termoplast).
-
- ByOnu
-
Posted:
-
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Era in viata cand am plecat de la spital dar erau sanse minime ...
Adrian Rosca wrote:Nightwolf wrote:
Am avut accident ieri la iesire din pasaj pe Kiseleff ...
Era in viata cand am plecat de la spital dar erau sanse minime ...
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Am impresia ca au inceput lucrarile la lifturi.
Am impresia ca au inceput lucrarile la lifturi.
- BIGRED1984
-
Posted:
-
BIGRED1984
Salut,
Referitor la statuie, va fi pusa statuia numita ARIPI -

detalii http://www.dcnews.ro/aripi-un-nou-monument-pe-locul-statuii-lui-lenin-din-pia-a-presei-libere-din-toamna_480958.html
Referitor la pistele de biciclete, sunt cu un sens si sunt in continuarea(inceputul) celor de pe Kiseleff si au acelasi sens normal de circulatie ca la masini, pe dreapta.
Salut,
Referitor la statuie, va fi pusa statuia numita ARIPI -

detalii http://www.dcnews.ro/aripi-un-nou-monument-pe-locul-statuii-lui-lenin-din-pia-a-presei-libere-din-toamna_480958.html
Referitor la pistele de biciclete, sunt cu un sens si sunt in continuarea(inceputul) celor de pe Kiseleff si au acelasi sens normal de circulatie ca la masini, pe dreapta.
-
- freyutz
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)
•
Choose destination