Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 625062 views

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 179

📖 Pagination options
  • clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Pai conform Hotararii gasite de colegul cos banii trebuiau deja livrati in perioada aceasta, iar eu am presupus ca au fost deja.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Frumos, PinkyHog !... :)
Mulţumim...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Daca este vorba de reportajul nocturn, atunci te inseli  :P

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

cris_m, Pastele a venit mai devreme la tine.  :lol:  :lol:  
Si, apropo, frumoase pozele!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Am sters ultimele discutii, consideram ca forumul este relativ usor de folosit pentru oricine, fara a fi necesare indicatii despre ce si unde se posteaza, care sunt limitele unui santier sau la ce anume se refera un topic sau un subforum. De asemenea, consideram ca toti utilizatorii au citit si au inteles regulamentul forumului dinainte de a incepe sa scrie primul mesaj, nicidecum sa trebuiasca indicatii despre UNDE se gaseste acesta. Abaterile vor fi sanctionate corespunzator cu regulamentul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului gaddy

cos wrote:
Am sters ultimele discutii, consideram ca forumul este relativ usor de folosit pentru oricine, fara a fi necesare indicatii despre ce si unde se posteaza, care sunt limitele unui santier sau la ce anume se refera un topic sau un subforum. De asemenea, consideram ca toti utilizatorii au citit si au inteles regulamentul forumului dinainte de a incepe sa scrie primul mesaj, nicidecum sa trebuiasca indicatii despre UNDE se gaseste acesta. Abaterile vor fi sanctionate corespunzator cu regulamentul.

Crede-mă şi ştii foarte bine că nimeni nu citeşte 73 de pagini. Hai să o zicem pe asta bună şi dreaptă, de parcă tu nu şti. Legat, de regulament e important de citit. Oricum nu cred că a insultat nimeni sau făcut reclamă, doar mici abateri ca să fie sancţionat. Nu e cazul să facem un roman acum şi să mă justific la orice pas. Nu am dat cu parul am întrebat legat de porţiunea aia de traseu unde aş putea posta. Atâta tot. Cred că am fost destul de clar. Punct.
Nici interesul nu e mare în lucrarea de faţă, dacă s-ar fi dorit ar fi fost gata de mult de acum 1 an. Puteau măcar să înceapă bucata din 1 decembrie 1918 până la Alba. Nu strica dacă începeau şi lăsau zona aceea până când rezolvau problema. Iar la intersecţii vor închide pe rând Liviu Rebreanu cu Bvd-ul Nicolae Grigorescu şi 1 Decembrie la fel Str. Liviu Rebreanu cu Bvd-ul Camil Ressu, presupun.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreimetrou

cos wrote:
Primaria Capitalei incepe in septembrie lucrarile de largire a bulevardului Liviu Rebreanu, intre Aleea Barajul Dunarii si bd. 1 Decembrie 1918
[...]
http://www.hotnews.ro/stiri-administrat...e-1918.htm

Era si timpul sa se apuce de acest ultim segment.Mai bine mai tarziu decat niciodata :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

@cos

"...dupa expirarea termenului legal de 30 de zile, undeva la jumatatea lunii septembrie, municipalitatea se poate apuca de treaba.."

Cu alte cuvinte au dat banii la mijlocul lunii august, deci foarte recent...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului gaddy

Se putea să se şi urgenteze, cum am mai spus, daca se dorea şi trăiam într-o ţară civilizată. Dar e bine şi aşa că vom avea reabilitat acest tronson. Pe de altă parte, exproprierile mănâncă din timp. Cred că sunteţi de acord cu mine. Ce este păcat şi este o bătaie de joc cu care am vorbit, majoritatea se plâng (în general cei peste 40 de ani) de suplinirea cu autobuzul 330 aşa zisă rată care vine la 3 ore. Ei bine, 330 vine la 20 de minute. În mod cert, când vor băga tramvaiele vor prelua mulţi călători şi vor circula bine la 2 minute.

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Hai sa inceapa mai repede lucrarile alea, abia astept sa circulam normal in tronsonul ala.

gaddy wrote:
În mod cert, când vor băga tramvaiele vor prelua mulţi călători şi vor circula bine la 2 minute.

Poate 20 de minute si doar dupa ce inchid alta linie de tramvai (ca sa aiba de unde sa le scoata), posibil Basarabia + Chisinau (ar fi o idee buna, la cat e de proasta linia)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

@cos: Cred ca vrei sa zici pe o perioada scurta, respectiv cat se desfasoara lucrarile, ca daca desfiintezi de tot tramvaiul pe acolo va fi jale. Am avut ocazia sa vad si inainte sa inceapa distractia pe Pantelimon, si dupa ce a inceput. Concluzia: oamenii foloseau tramvaiul, chiar daca venea din an in Paste...
Revenind la Liviu Rebreanu, eu unul nu vad posibila reinfiintarea fantomei 19, din acelasi motiv enuntat si de tine. In schimb, revenirea liniei 23 pe vechiul traseu pana la Faur via Rebreanu da. Oricum greul tot pe autobuze o sa cada, am eu asa o vaga impresie.  :popa:

Pe o perioada "scurta", bineinteles, modernizarea liniilor etc etc. Imi dau cu parerea, nu e nici un asemenea proiect in pregatire, doar ca experienta din ultimii 7-8 ani ne spune ca se deschide circulatia pe un santier proaspat finalizat numai dupa ce se deschide un altul, astfel incat sa ia tramvaiele de pe traseele proaspat desfiintate. Nu numai ca sunt per total prea putine, dar oricum sunt, in acest moment, foarte multe indisponibile cu defecte nereparate de 100 de ani...

Legat de trasee... nu neaparat un 19, dar ceva sa mearga pe Vitan tot trebuie, in perspectiva in care se termina Piata Sudului, 1 devine inel rotund (nu "ciobit" ca acum) prin Vacaresti - Oltenitei - Viilor si apare un 34 Romprim - Banu Manta sau ceva similar. Alta nevoie de tramvaie, alta "nenorocire" pe capul RATB-ului...

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”