Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 625397 views

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Tu nu intelegi sau te faci ca nu intelegi ? Sau - si mai grav - nu stii cum arata Liviu Rebreanu intre Agârbiceanu si Calistrat Hogaş.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Danut

Bună ziua tuturor, va salut!
Stau în zona și nu îmi place sincer cum evoluează lucrările la acest tronson, din cele ce am văzut zilele trecute se ataca curbele de la capătul vechi al lui 335.
Se întârzie prea mult și în 2017se preconizează terminarea lucrărilor, sper sa fie asa pentru ca de 7ani nu mai circula tramvaiele pe acolo.
Chiar sunt curios ce vagoane vor intra pe linie pana la Faur având în vedere situația dezastruoasa a parcului de tramvaie.
Oricum sunt foarte dezamăgit de cum se desfășoară lucrările. Trebuiau terminate de multa vreme.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului gaddy

andrei11 wrote:
Tu nu intelegi sau te faci ca nu intelegi ? Sau - si mai grav - nu stii cum arata Liviu Rebreanu intre Agârbiceanu si Calistrat Hogaş.

Degeaba te enervezi că nu rezolvi nimic şi înţelege pentru numele lui Dumnezeu. Nu înţeleg de ce începi cu miştoul la adresa mea. Şi încă ceva nu am chef şi nu doresc să intru în polemici cu tine, punct. Am zis clar ce exproprieri? Am explicat mai sus clar ce şi cum. Despre ce exproprieri este vorba până la urma urmei? Se doreşte la serpentină aia curba la stânga şi la dreapta de la Barajul Dunării să fie eliminată şi să fie linia dreaptă? Sau? Asta nu înţeleg, nu m-am născut învăţat. Unii dintre voi ştiţi mai bine despre acest proiect.

Problema e ca  la serpentina aceea tot ce nu e strada - asfalt, linie de tramvai,  este proprietate privata.
In principiu cand intri intr-un topic care te intereseaza mai intai citesti tot topicul de la inceputul inceputului pana la ultima pagina plus derivate, ca de exemplu Documentatia Tehnica. Cum e ca cineva sa te intrebe incontinuu acelasi lucru de o mie de ori din lene ca nu e in stare sa citeasca 71 de pagini de topic. Asta daca te intereseaza topicul respectiv. Vezi ca scrie si in regulament, dar probabil ca nu l-ai citit, cred ca nici nu stii unde se afla.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Dragilor, hai sa nu ne inflamam de pomana ca si asa e cald afara!

@gaddy - vorbim de niste terenuri la sud de actuala serpentina a bulevardului si putin pe partea de nord. Pana cand primaria nu da banii, nu are voie nimeni sa se atinga de respectivele terenuri.

Chiar daca acolo era o betoniera candva, ogorul pe care a fost construita a fost al unui oarecare domn X, care pare-se a avut urmasi si ei au revendicat terenul in baza legii 10 sau a vreunei legi in vigoare doua saptamani. Asadar respectivul teren are acum un proprietar de drept, ce trebuie despagubit pentru ca primaria sa isi poata face bulevard si trotuar acolo.

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Si cum statul, prin Primarie, este un prost manager, fara pic de vointa, lucrurile vor stagna mult si bine. Este rusinos, degeaba suntem in Uniunea Europeana, noi tot de Lumea a treia apartinem.  :cry:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Nu e chiar anarhia lumii a treia. As zice doar ca nu s-au intamplat multe in 25 de ani.

Daca vreti parerea mea, eu as lasa strada acolo fix cum e ea acum. Acolo nu se ambuteiaza nimic pentru ca nu e semafor, iar la semafor strada e deja larga. Eu acolo as repara strada si atata tot.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

Pai si bizonii pe unde mai baga >100 km/h ?

• clt
  • Posted:
  •  

Nu poti sa o lasi asa, ar iesi o mare tiganie. Este foarta gatuit acolo viitorul blvd., plus lipsa pistelor, trotuarelor, spatiilor verzi, parcari in spic dupa caz.. alveolele RATB..

Si atunci cum o cotesti ? Daca cu exproprieri nu se poate ? Vezi si capatul lui 5 de la Aeroport.

• clt
  • Posted:
  •  

Momentan exproprierile sunt aprobate.. de coteala discutam dupa ce expira termenul 2017..  :shock:

Adica au bani pentru exproprieri ? Ca pot fi aprobate asa, in principiu.

• clt
  • Posted:
  •  

Asta-i problema lor. Au dat un termen, si anume 2017. Vor fi nevoiti sa exproprieze intr-un final, altfel proprietarii vor merge in instanta si vor lua mai mult..

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463933 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”