Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 400689 views

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 143

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

Ceva de genu....nu prea sunt multumit de ea asa ca-mi retrag afirmatia.
schema putin probabila.jpg (50.78 KB; downloaded 1768 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului andrei11

Problema mare la aceasta varianta este semnul de intrebare. Acela m-a incurcat si pe mine cand am spus ca Splaiul va avea "cedeaza trecerea". Daca pui "cedeaza" la semnul de intrebare îi încurci de tot.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului sosoro

? = drum cu prioritate, astfel ai cedeaza trecerea si la stanga si la dreapta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului bercenicity

sosoro wrote:
? = drum cu prioritate, astfel ai cedeaza trecerea si la stanga si la dreapta.

In cazul asta intra regula cu prioritate de dreapta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Cred ca discutam degeaba, din ce tin minte la Ciurel  se face o bretea care sa-ti permita sa intorci pe Splai, si o sa fie sens unic si pe bucata Grozavesti - Ciurel.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

Voi chiar sunteti pe bune cu discutia asta sau e la mijto??

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

IN ACEASTA SEARA PUBLIC PLANURILE DE ORGANIZARE A TRAFICULUI IN TOATE ZONELE PASAJULUI CA SA NU MAI EXISTE DISCUTII.  :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

Ahaaaa..deci le aveai si nu le-ai aratat!! rusinicaaaaa

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

telvanni wrote:
Ahaaaa..deci le aveai si nu le-ai aratat!! rusinicaaaaa

Le aveam de azi de la pranz  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Goldmund

Doamnelor si domnilor!-aici nu are importanta "cine are dreptate"-imi exprim doar mirarea in fata unei dileme clare:
pe de o parte,circulatia va cobora de pe o autostrada aglomerata(A1-dispre Pitesti-si viitorul?A1dinspre Sibiu,dinspre Budapesta!),pe Splai,directia Piata Opera.Viteza,aglomeratie.Apoi vine un semn care nu apare nicaieri in lume pe o astfel de "intrare","cedeaza trecerea"!(daca nu functioneaza semafoarele)-prioritate au tramvaiele si cei care intersecteaza Splauiul dispre Giulesti si Plevnei(din celelalte directii sunt pe pod)Dati-mi voie sa ma mir....Ganditi-va si voi:din banii vostri se va realiza o noua intrare in Bucuresti,care va costa cat toate intrarile modernizate de pana acum(!)si inca mult mai mult si va veti opri la "cedeaza trecerea"-daca pt. voi e ok,e bine.Dar dati-mi voie sa am o alta parere.Apoi cu Bd.Pacii pe trei/patru benzi /sens.Pai,cum sa va spun(celor care mi-ati raspuns)asa e peste tot in tarile civilizate:
intri de pe o autostrada,care sa spunem a fost pe doua benzi sens(nu prea mai sunt multe in Germania)si inainte sa ajungi spre Frankfurt,de ex.,autostrada primeste inca doua,trei benzi /sens!-dupa care o parte intra direct in oras(spre Aeroport o alta parte)si o alta inconjoara orasul ca o centura.Nimeni nu vine aici pe o alta idee si anume inca o intrare(costisitoare rau!)pt. Frankfurt...Daca e sa "repetam greselile pe care altii le-au facut acum 40 de ani"-stau linistit si-mi spun:ar fi "paradisul"daca ar fi asa.Acum 40 de ani in Germania Federala se construiau mii de km autostrada la standard care a fost copiat mai apoi de intreaga lume!(din Vest)Dar in Romania se fac in continuare greseli grave!-spre ex. constructia zonelor industriale,depozitare f. aproape de A1,a facut in unele locuri sa fie imposibila constructia de "intrari si iesiri"rapide de pe A1daca vor fi candva necesare-si vor fi!-Mai mult,s-a aprobat aparitia unui cimitir pe marginea lui A1,pe partea stanga,directia spre Bucuresti-eu,unul,n-am mai vazut o astfel de oroare de planificare teritoriala.In mod normal,copiind "greselile "altora mai dezvoltati putin,A1 trebuia sa aibe trei benzi de circulatie/sens din dreptul orasului Gaiesti spre Capitala si poate inca unul in apropierea Bucurestiului!-acum nu cred ca ar mai fi posibil vreo largire majora a A1.
Revenind la Pasajul Basarab:o lucrare care "repeta"greselile "altora,cel putin acum Bucurestiul va primi o sosea moderna,necesara,care -e adevarat!-trebuia construita la standardul la care e facuta acum-acum 40 de ani!!Niciodata nu e tarziu.Si-mi mentin parerea si pentru toata zona adiacenta cu acest proiect:o mana cereasca!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului andrei11

Sigur aici este o greseala, sau s-a montat macaz ? Acum cateva zile nu era.
9-10-2010 10-53-25 PM.jpg (92.05 KB; downloaded 1483 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului catalinm

sunt acord cu goldmund ca descarcarea strapungerii Ciurel va crea o problema de trafic atat la intersectia cu virturtii cat si la cea de la grozavesti

pe de alta parte strapungerea are ca scop principal evitarea lui Iuliu Maniu; cei care vor sa mearga spre crangasi, stefan cel mare, colentina etc vor lua-o tot pe virtutii - deci nu se aduce trafic suplimentar pt el oricum era acolo - mai ales ca podul basarab nu ofera nicio urcare dinspre splai catre titulescu

aglomeratia de pe A1 e departe de cea din germania; deobicei se petrece duminica dinspre km 20 incoace (ciorogarla/bolintin) iar strapungerea apare la km 13-14 cred deci va rezova partial problema; in plus largirea centurii pe segmentul sud va prelua mai mult din traficul catre sud vestul si sudul orasului.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului cristi20

andrei11 wrote:
Sigur aici este o greseala, sau s-a montat macaz ? Acum cateva zile nu era.

Stai linistit sunt mai multe greseli  :lol:  Sigur este vorba de un plan mai vechi.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului catalinm

...splaiul cu sens unic spre virtutii - aici e anticipare.

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463872 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”