Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 627257 views

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Subscriu la ce zice colegu'. Adaug ca in general benzile de biciclete sunt gandite cu o parte a corpului nu foarte bine vazuta...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

PinkyHog, e prima dată când văd oprirea interzisă pe gura de canal... :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Eu am vazut si "trecere de pietoni" pe gura de canal. Indicator "reciclat" de pe Bd. Unirii.

Şi pietonii merg în canal ?...
Iar îi "îngropăm" ?!.... :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului General_Katana

Zona fostei betoniere cand se "ataca" ? Vad ca mai degraba se trage mata de coada si se mai pune pe ici pe colo cate un stalpisor si o dala insa partea cea mai importanta vad ca este ocolita.  :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Cred ca e belea cu exproprierile, asa ca fac si ei "pe langa".

Păi din câte ştiu, chiar dacă proprietarii sunt nemulțumiți şi se judecă cu primăria, șantierul merge înainte.
Doar dacă n-o fi uitat primăria să facă exproprierile...  :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Aiurea, si la capul lui 5 ( cinci ) de la Baneasa cum e ?

Legea exproprierilor a fost modificată pentru Pasajul Basarab şi DNCB, în sensul că proprietarii se pot judeca pe valoarea despăgubirii, dar nu pe expropriere în sine. (Poţi verifica, este 100% corect...)
Dar ce fac handicapaţii de la Primăria Generală, asta nici eu nu înțeleg...

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Lucrarea asta ar putea fi gata pana la sfarsitul anului DACA ar exista VOINTA. Spun asta pentru ca nu mai este mult de munca, iar din pacate constatam cu stupoare ca se stagneaza. Bucuresti - Capitala Santier a Europei, Premiul I pentru cea mai poluata Capitala din Europa si infrastructura demna de Lumea a treia.

De Sos. de Centura nu mai zic, din Titan sa ajungi in Bragadiru e un chin. Daca ar fi fost L. Rebreanu prelungit pana in Sos. de Centura, si Centura de Sud modernizata precum in Nord, poluarea ar fi fost redusa, traficul de asemenea, cat si nervii tuturor.

Sunt din ce in ce mai scarbit de managementul prost din Romania (pt. ca Bucurestiul nu este singurul in aceasta situatie). Eu unul nu-l voi mai vota pe Oprescu la anul. Este timpul pentru o schimbare majora si cred ca suntem cu totii de acord cu asta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andreimetrou

Firma mi se pare ca lucreaza la santier,dar primaria cat intarzie deja exagerat cu expropriile nu au ce face.Ce naiba dar mai sunt vreo 500 de metri de lucrat consistent.Pe noi ne fac cativa kilometri,dar mai nou si niste sute de metri ne fac probleme.E socant de-a dreptul! :o

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Cred ca din momentul asta ne punem pe.... asteptat, cu o mareata sina de tramvai care se opreste brusc.
Cum spunea colegu, cred ca o sa avem... Baneasa 2

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului General_Katana

Eu nu-mi explic (retoric) de cand exista proprietari pe o fosta betoniera ?  :twisted:

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Si parcurile au proprietari  :lol:

Go to page:  1  ... 66 67 68 69 70 71 72  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464204 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”