Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614226 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 150

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Fumul cui? Al meu? Al parintelui Arsenie? Al riveranilor?  :twisted:
Parcarile cu spatii verzi deasupra sunt din alt film. Pamantul are niscaiva tone pe metru cub. Trebuie sa bagi fier si beton de nu amortizezi sandramaua in 100 ani. S-au dus vremurile alea cu megalomanii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Macar sa scoata tot pana ma intorc ... vad ca au adus si puturile din beton pt canalizarea de pe terasamentul liniei ceea ce denota ca vor sa munceasca repede. Va zic eu, e ceva suspect cu lucrarea asta in zona acelor macaze de la Mega Mall se lucreaza suspect de repede. In ritmul actual estimez ca groapa fundatiei pt noua linie va fi gata saptamana asta, urmand ca saptamana viitoare sa treaca la balastat. Totusi, e curios de ce lucreaza DOAR in zona spatiilor verzi, vor sa extermine de tot sobolanii de acolo?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Da... suspect... nici macar nu sunt in intarziere.  :twisted: Daca mai vine o saptamana de canicula s-ar putea sa mai pice niscaiva autobuze. Tramvaiul trebuie sa revina macar pe Chisinau pana in iarna. Altfel o sa iasa cu scandal.

• 133 313
  • Posted:
  •  

He he he... tzeapa marlanilor. Vorba lui Nightwolf.
IMG039.jpg (132.72 KB; downloaded 3299 times)

Acolo daca nu o sa inalte bordura nu o sa rezolve nimic. E de rahat ca e breteaua ailalta in drum si trebuie sa faca totul "la nivel", toti infectii vor urca pe acolo si iar se va bloca tot. Bine, s-ar rezolva cu gard intre sine dar nu stiu cat de mult ...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Asa cum vad eu lucrurile, breteaua e bretea, tramvaiul e tramvai. Tramvaiul pe Pantelimon e cu green track (de unde pana unde... daca nu se specifica inseamna ca pretutindeni). Si poate fi inglobat frumusel direct in spatiul verde de langa, fara delimitare vizibila la suprafata. Pam pam.  Autobuzele banuiesc ca vor intra pe culoarul unic spre Iancului fix pe macaze. Daca fac altfel sunt marlani.

Asa au zis ca p`acolo o sa circule... si io tot p`acolo o sa circul ca cica ala e culoar si pt noi ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@cris_m
Prelata aia e de fapt un material geotextil, si are rol filtrant impreuna cu stratul de balast de deasupra.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Material geotextil (peste care vine pietrisul, peste care vine pamantul, se vede prin poze tehnica) care se aseaza peste teava perforata de colectare a apei infiltrate. Asta inseamna ca zona macazelor va fi in greentrack! Ca daca era asfaltata nu necesita asa ceva.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Aha. Mersi de informatie. Acum mi-am dat seama ca, de fapt, stiam de treaba asta, pentru ca am vazut tehnica chiar sub nasul meu, pe Liviu Rebreanu... :mrgreen:

Ok din ce ne-a aratat PinkyHog prioritare sunt macazele in ambele parti. Nu-mi dau seama daca s-a mai strans din catenara de la Pantelimon/Iancului inspre Capra ...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Prioritare la expozitie, ca la implementare... Daca nu revine tramvaiul pe Chisnau pana incepe scoala pot sa se duca  :twisted:
Avem pe forum doua scheme de rond, una cu bucla de intoarcere si una fara bucla de intoarcere. Care o fi aia buna....
Si mai este o chestie, intr-una din scheme alea apare schita intreaga a santierulului. Si pe ea, surpriza! Bucata de la lalelele metalice spre Ziduri Mosi nu pare ca ar intra in "reabilitarea Soselei Pantelimon".

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 3mil

Nightwolf wrote:
Ok din ce ne-a aratat PinkyHog prioritare sunt macazele in ambele parti. Nu-mi dau seama daca s-a mai strans din catenara de la Pantelimon/Iancului inspre Capra ...

Nu au mai demontat nimic la catenara.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Intrucat nu am avut cum sa fac poze, o sa va povestesc ce se mai intampla ieri intre Delfinului si Pierre de Coubertain.

In sfarsit a fost atacata toata portiunea de linie, stadiul fiind diferit: dupa fosta statie de la Delfinului s-au scos niste longrine, dupa aceasta urmeaza o portiune unde s-a scos partial Otelul Rosu, iar ultima portiune (aproximativ in fata la Kaufland) unde s-au scos acele cauciuri.

La macaz s-a tasat pietrisul din sant, urmand ca in perioada urmatoare sa fie turnata fundatia pentru macaz (cand zic curand ma refer la urmatoarea saptamana :roll: )

In rest, nimic interesant. Aceasta era situatia de ieri, ora 11.

Go to page:  1  ... 29 30 31 32 33 34 35  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463829 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”