Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098812 views

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 328

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa subway guru

Vise taica, vise...

Re: Stiri si articole din presa danutzu_2910

Nu e treaba ca se pierde finatarea, ce depaseste 31 dec 2015 nu se mai poate deconta.

Re: Stiri si articole din presa florin

Și credeți că interesează pe cineva că se pierde finanțarea? Ba cred că asta și vor. Este singurul proiect al PMB pe fonduri europene, oare de ce?  :roll:

Re: Stiri si articole din presa survola

Cred ca mai sunt și altele: refacerea Arcului de Triumf, a casei Minovici, a casei Cesianu. Probabil și altele.
LE:... complexul pentru apele uzate de la Glina...

Re: Stiri si articole din presa TibiV

danutzu_2910 wrote:
Nu e treaba ca se pierde finatarea, ce depaseste 31 dec 2015 nu se mai poate deconta.

Exact, si trebuie sa plateasca de la bugetul local. Daca stadiul la 31 decembrie va fi de 75%, diferenta de 25% va fi platita integral de la bugetul primariei.
Asta nu inseamna bani pierduti ?
Probabil cand si-au dat seama cat de mult ar ramane de acoperit de la buget, atunci s-au decis sa preseze pentru un avans cat mai rapid (sa-i prinda sfarsitul anului cat mai aprope de 100%, ca sa ramana cat mai putin in sarcina primariei.

Re: Stiri si articole din presa Nightwolf

subway guru wrote:
Vise taica, vise...

Adica ce vrei sa zici??

Re: Stiri si articole din presa andreimetrou

Poate asa fac si ei mai cu viteza lucrarea :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Asta-seara am trecut pe aici cu masina... Am prins vreo trei rosii venind dinspre Vacaresti la ora 21:00.
Mi se pare destul de rau, cum o fi oare la orele 18-19?
Adevarat, nu a fost nici politie la ora respectiva...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

La ora 18, daca nu te bagi pe linia de tramvai (unii chiar pe cea in sens invers) poti sta lejer 20-25 minute... :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Asta cu mersu pe linia de tramvai e sport national.
Sa-i vezi cum se depasesc unii pe altii pe toate liniile de tramvai..
Le-as indoi tabla cu ranga....

Cand e politie in intersectie e ok merge mai fluent.

Re: Stiri si articole din presa subway guru

Nightwolf wrote:
subway guru wrote:
Vise taica, vise...

Adica ce vrei sa zici??

Fara eliberarea amplasamentului, oricat de 'talentat' ar fi constructorul, iese tot un 'vax'!
;)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Deci tot ACOLO ajungem si la lucrarea asta ... Eu nu inteleg, chiar nu se invata nimic din toate santierele "trecute"??

App guru, noile relocari de utilitati sunt macar cartografiate si bagate in sistem? Stiu ca PMB-ul are o aplicatie sunt convins ca o cunosti si tu :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

La cata 'dezordine' e in subteranele Capitalei, orice app e frectie la picior de lemn...
A intrat Triada lu' ApaNova sa pregateasca 'interceptoru' (ce misto suna, zici ca e razboiul stelelor) si au rupt cablurile de semaforizare=balamucul de luni...asteptam surprizele lu' Enelu, postul trafo, cablul de 110kV...cu alea sa te tii 'distractie'...ca daca ar fi dupa mine as baga buldozeru'...ca mai bine sa planga ma-sa, decat sa planga mama!
:lol:
La noi, 'procedurili' e defectuase, in tarile cu apa calda amplasamentul se preda de catre 'beneficiar' eliberat de orice 'sarcina'...la noi...NU!
Daca-i dai constructorului terenul plin de 'balarii subterane nepreavazute' ce pretentii poti avea???
De ce nu a facut PMB eliberarea de amplasament??? Ca toate 'balariile' subterane sunt 'proprietatea' sa...
De lene, de nestiinta, de...etc???
Ba mai mult, se folosesc notiuni 'false', gen 'detinatorii de retele'!!!...ce mama ma-si lor de 'detinatori' cand in realitate sunt doar niste amarati de 'concesionari' si 'administratori'...si din confuzia asta 'intentionat' perpetuata ilegal rezulta alte si alte 'ilegalitati' si 'violuri' ale unor legi elementare...nu mai continui, intelegeti si singuri 'aberatiile' ce rezulta...iar 'apropitarul' tembel...isi merita 'castanele'!  :oops:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Mda e cam de rahat toata situatia de fapt ... macar daca le-ar face cum trebuie de acum incolo desi sunt slabe sanse ...

Dupa parerea ta, cand estimezi ca se va finaliza lucrarea? Macar la nivel de PM structura pasaj ...

Go to page:  1  ... 59 60 61 62 63 64 65  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”