Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 695467 views
📖 Pagination options
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
danutzu_2910
Deja vad ca se merge pe repede inainte!!
- armaturi pe grinzile recent lansate, inclusiv pe capetele de pod
- se lucreaza vartos la ambele rampe. Aia dinspre Hateganu are unda verde pana la cota finala, aia dinspre Titan, desi s-au apucat si sub LEA, ma intreb cand au de gand aia de la electrica (e notiune generala,ptr ca nu stiu de cine apartine) sa modifice LEA.
- palplanse pentru restul de structuri in albie...
Se prezinta bine lucrarea.
Adia astept sa-mi schimb traseul zilnic!!
Deja vad ca se merge pe repede inainte!!
- armaturi pe grinzile recent lansate, inclusiv pe capetele de pod
- se lucreaza vartos la ambele rampe. Aia dinspre Hateganu are unda verde pana la cota finala, aia dinspre Titan, desi s-au apucat si sub LEA, ma intreb cand au de gand aia de la electrica (e notiune generala,ptr ca nu stiu de cine apartine) sa modifice LEA.
- palplanse pentru restul de structuri in albie...
Se prezinta bine lucrarea.
Adia astept sa-mi schimb traseul zilnic!!
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Transelectrica trebuie sa mute liniile de 110 kV.
Enel trebuie sa mute liniile de 20 kV.
Transelectrica trebuie sa mute liniile de 110 kV.
Enel trebuie sa mute liniile de 20 kV.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Se prezinta pe draq bine! Azi-noapte am avut caz pe Splai x N. Teclu si pt ca nu stiam unde e exact am luat-o in jos pe N. Grigorescu sa fac stanga pe Splai sa merg "pe invers" ... e jale noaptea pe zona de santier. Noroc ca luminau si girofarurile in laterale pt ca doar cu farurile nu faci fata plus ca e plin plin de denivelari care mai de care mai afurisita. Semnalizarea e in pom si pomu-n aer ...
Abia astept sa se termine ...
Se prezinta pe draq bine! Azi-noapte am avut caz pe Splai x N. Teclu si pt ca nu stiam unde e exact am luat-o in jos pe N. Grigorescu sa fac stanga pe Splai sa merg "pe invers" ... e jale noaptea pe zona de santier. Noroc ca luminau si girofarurile in laterale pt ca doar cu farurile nu faci fata plus ca e plin plin de denivelari care mai de care mai afurisita. Semnalizarea e in pom si pomu-n aer ...
Abia astept sa se termine ...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Hai sa zicem ca:
- la rampa Titan nu au mai avansat nimic. Ma uit zilnic daca nu cumva apare transelectrica, stiti voi de ce. Rampa nu are cum sa mai urce, fara supra inaltarea LEA.
- la pod amonte se lucreaza la armare, si cofrare.
- in rest, din goana masinii nu mai vad nimic la fundatiile din garla.
Hai sa zicem ca:
- la rampa Titan nu au mai avansat nimic. Ma uit zilnic daca nu cumva apare transelectrica, stiti voi de ce. Rampa nu are cum sa mai urce, fara supra inaltarea LEA.
- la pod amonte se lucreaza la armare, si cofrare.
- in rest, din goana masinii nu mai vad nimic la fundatiile din garla.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Cam terminasera de batut palplansele, cel putin la culeea din aval.
Cam terminasera de batut palplansele, cel putin la culeea din aval.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Am o vaga impresie ca TransElectrica se va misca fff greu aici cu tensionarea/mutarea/ridicarea/ingroparea LEA
Am o vaga impresie ca TransElectrica se va misca fff greu aici cu tensionarea/mutarea/ridicarea/ingroparea LEA
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Fii serios! Transelectrica nu va misca niciun deget.
Fii serios! Transelectrica nu va misca niciun deget.
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Cand va veni PMB cu cascavalul atunci se va misca, doar ca de obicei lucrarile astea se fac doar la sfarsit, sau cand nu se mai poate inainta pe nicaieri din cauza ei.
Cand va veni PMB cu cascavalul atunci se va misca, doar ca de obicei lucrarile astea se fac doar la sfarsit, sau cand nu se mai poate inainta pe nicaieri din cauza ei.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Tare mi-e teama ca o sa avem: podurile gata, rampa Hateganu gata, pasajul gata, bulevardul de la baza rampei Grigorescu pana sus, la soldat, gata si o sa ne uitam la rampa Grigorescu, cu o mare gaura in ea si o sa "vorbim" de frumos pe aia care trebuie sa faca ceva cu LEA.
Pana una alta se lucreaza la armatura podului amonte
Tare mi-e teama ca o sa avem: podurile gata, rampa Hateganu gata, pasajul gata, bulevardul de la baza rampei Grigorescu pana sus, la soldat, gata si o sa ne uitam la rampa Grigorescu, cu o mare gaura in ea si o sa "vorbim" de frumos pe aia care trebuie sa faca ceva cu LEA.
Pana una alta se lucreaza la armatura podului amonte
- Nightwolf
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Stiti cantecelul cu elefantul?
"un elefant, se legana, pe o ... margine de garla"
Da, un "elefant" isi legana trompa peste grinzile proaspat asezate, armate si cofrate
Azi s-a efectuat suprabetonare pe podul amonte.
Si inca o informatie, o basculanta isi facea de lucru in zona cu pereti turnati de la rampa Titan.
Se juca impreuna cu un buldozer si un compactor.
Oare ce ce se jucau impreuna?
Stiti cantecelul cu elefantul?
"un elefant, se legana, pe o ... margine de garla"
Da, un "elefant" isi legana trompa peste grinzile proaspat asezate, armate si cofrate
Azi s-a efectuat suprabetonare pe podul amonte.
Si inca o informatie, o basculanta isi facea de lucru in zona cu pereti turnati de la rampa Titan.
Se juca impreuna cu un buldozer si un compactor.
Oare ce ce se jucau impreuna?
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Multumiri pentru reportaj!
Azi dimineata, in albie sapa de zor un excavator, iar alaturi era ceva basculanta. Cam ce se vede si in poze.
Multumiri pentru reportaj!
Azi dimineata, in albie sapa de zor un excavator, iar alaturi era ceva basculanta. Cam ce se vede si in poze.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Am aflat "pe surse" mai "neoficiale" ca prioritatea 0 este realizarea pasajului la nivel pt a da posibilitatea de intoarcere ... nu stiu daca e sau nu adevarat!
Am aflat "pe surse" mai "neoficiale" ca prioritatea 0 este realizarea pasajului la nivel pt a da posibilitatea de intoarcere ... nu stiu daca e sau nu adevarat!
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Cred că se refera la traficul care vine de pe centură și care nu poate întoarce, spre Glina, decât la intersecția cu Sos. Vitan-Barzesti.
Și la traficul care vine din Titan spre centură.
Cred că se refera la traficul care vine de pe centură și care nu poate întoarce, spre Glina, decât la intersecția cu Sos. Vitan-Barzesti.
Și la traficul care vine din Titan spre centură.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination