MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1730274 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 267 268 269 270 271 272 273  ... 613

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

Ce se mai gaseste prin Bucuresti, luni 6 iulie 2015.
Geo cel galben pe Strada Latina la intersectia cu Carol (&Mosilor&Mantuleasa)
PICT0042.JPG (112.5 KB; downloaded 2476 times)
Si pentru ca suntem la capitolul Geo... langa Tribunal (ex Junior). Fara legatura cu metroul banuiesc, fiind pe un teren imprejmuit.
PICT0043.JPG (152.7 KB; downloaded 2475 times)

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sab

"Prin finalizarea MAGISTRALEI 5" ....de ce naiba nu spun adevarul, ca finalizeaza un amarat de racord care nu duce nicaieri ???
Cale directa catre centrul orasului ?? Eroilor este centru ??
Finalizarea M 5 sincer eu cred ca o sa o apuc...

Re: Stiri despre proiect misterr

Zice că e vorba doar de „finalizarea şi punerea în funcţiune a Secţiunii Râul Doamnei – Haşdeu din cadrul Magistralei 5 de metrou”...

• sab
  • Posted:
  •  

Adevarat, insa citeste penultimul paragraf din stire.....de unde am si citat...Exact asa scrie si in comunicatul de pe site-ul Metrorex  www/metrorex.ro/_read388-1
"Prin finalizarea Magistralei 5, programata a se realiza la sfarsitul lui 2016..". Este o tehnica si asta...dezinformare prin omisiune sau prin prezentare incompleta..Asa cum s-a practicat si cand s-a spus ca se va construi metrou Dr Taberei-Universitate. Si Universitatea este departe si incerta....

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) URANUS

Felicitari si multumiri pentru pozele de azi 133 313. Sa speram ca la Parc DT se vor si apuca de cele 3 panouri de PM care au mai ramas de executat. Nu am vazut in poze carcasele de armatura pt. mulati.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu au venit carcasele inca. Dar nu stiu daca devierea la electrice a fost pusa in functiune. Probabil mai au de asteptat. Si vor da cu cupa in cablurile vechi dupa ce sunt scoase de sub tensiune. Este un snop de cabluri hacuit si la frontonul dinspre Romancierilor daca nu ma insel.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Atal

Carcasele au venit de cateva zile, sunt vis-a-vis de parc, deasupra substatiei.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Desupra substatiei... acum nu este strada? Alea doua bucati din sarme subtiri care erau la parc de o vesnicie am vazut ca au aterizat la Eroilor, se vede una intr-o poza.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Bine... si io tampit... n-am vazut ce pozez de soare si nici n-am cascat ochii in poze sa vad ce am pozat. Ieri am vazut o droaie de chestii prin oras dar asta mi-a scapat..
Carcase PM Parc.
snapshot1.jpeg (68.99 KB; downloaded 2206 times)

Re: Stiri despre proiect Costin

Afara e soare, pasarile canta, apa e uda... Normal ca scot IVA la inaintare, chit ca le baga pe M3 si pun Bombardier pe M5, era ceva absolut normal si firesc in contextul actual.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

15 iulie 2015. Asa ca "de la anul" (care, ca nu se specifica) nu cred ca va merge inca nici un metrou prin Drumul Taberei. Mai sunt de executat 1/2 planseu superior, doua plansee intermediare si un radier la Eroilor. La Parc 1/2 planseu superior, planseu intermediar, radier, la Rau... nu mai deschid subiectul.  Hai cu indulgenta sa zicem doi ani, de cand se toarna ultimul panou PM pana la turnicheti. Si asta daca se lucreaza sustinut.

• sab
  • Posted:
  •  

Dar ce, IVA 'pute' daca intra pe M5 ?

Re: Stiri despre proiect Florinds

Le pute, pentru ca ii costa mai mult mentenanta si mai greu cu indexarile...

Re: Stiri despre proiect Costin

E o problema de imagine in primul rand... dupa atata chin cu constructia unei magistrale noi, publicul ar avea asteptari si fata de materialul rulant.

Go to page:  1  ... 267 268 269 270 271 272 273  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464108 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”