De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1232545 views

Go to page:  1  ... 80 81 82 83 84 85 86  ... 321

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Asa mi se parea si mie...  :twisted:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" misterr

andrei11 wrote:
E o poveste si cu tractorul U 650 ( de Brasov ) dar poate alta data...Tractorul acesta a fost bun, dar era model 1960... ( si ceva ).
Tractoarele româneşti, la mare căutare în Egipt, vor fi produse la Băicoi

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Well... am o stire. Proiectele nu se "rectifica" din mers. Cine modifica chestii dupa ce s-au pus stampilele o face pe barba lui si e pasibil de niste... consecinte. Ba ar fi chiar mai hilar sa modifice ceva in mod neautorizat din cauza unei alte chestii neautorizate. Functionarii se schimba legea ramane. Si se poate aplica cand se constata niste nereguli, chiar daca ele se constata cu intarziere foarte mare.
In plus nu se poate dpdv financiar. Sunt alocati niste bani, modificarile din mers inghit bani suplimentari. Cine e dispus sa vina cu ei de acasa sa ridice manuta.
Si in plus in lipsa de alte ghidaje juridice financiare si etice mergem pe principiul primul venit primul servit. Reabilitarea bulevardului a inceput cu mult inainte de actiunea de negoghenizare la sectorul 3.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

De acord, insa acum avem o situatie tipic romaneasca:

1. Proiect mare, autorizat de mult si in executie pe termen lung
2. Proiect mic, fuşerit si facut pe genunci, inceput si terminat in timp ce #1 se desfasura
3. Proiectul mare se impedica de ala mic, din cauza incompentei primariei

Asta inseamna ca unul din cele doua trebuie modificat. Din cauza ca #2 e deja gata, trebuie demolat pentru ca #1 sa isi urmeze cursul. Insa asta implica bani, neprevazuti in #1.

Asa ca Primaria, vinovata (fac o presupunere aici ca Primaria e beneficiarul pentru #2), va trebui sa isi inghita gresala si sa se screama de niste bani pentru a face #1 si #2 sa mearga...

Nu asa sta treaba?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Mi se pare absolut corect...
La câţi bani a tocat dom' primar, oricum nu mai contează... :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Asa cum vad eu lucrurile pe cei cu reabilitarea Rebreanu nu-i va costa absolut nimic in plus. Scot sandramaua pneumatica din basa, o pun alaturea pe un trotuar, umplu basa cu pamant excavat de prin alta parte si trag drumul peste ea. Asta daca nu vine PS3 in timp util sa si-o mute cu totul.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Andrei Andraș

Scuzaţi întârzierea răspunsurilor la întrebările puse de către cei doi utilizatori ai forumului, dar am fost plecat în Luxemburg.
Răspunsul primei întrebări (andrei11): Poza într-adevăr este făcută cu telefonul, pentru că în acest moment nu deţin un aparat de fotografiat, iar asta este calitatea maximă a telefonului.
Răspunsul celei de a doua întrebare (133 313): Poza are această "denumire" deoarece, nu până de curând, am avut o pagină de Facebook în care postam fotografiile/filmuleţele realizate de mine, dar neavând succes, am şters-o. Prima dată postam fotografiile pe pagină, iar apoi le descărcam pe calculator. În viitor o să încerc să redenumesc fotografiile postate pe forum.

Vă mulţumesc.  :)

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

N-ai nici o treaba cu numerotarea pozelor, stai linistit ca aici nu e sala de anchete penale.
Poza trebuie sa-ti apartina si sa fie facuta in luna  respectiva.  Asta-i tot. :P

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" stakee

Un coleg se juca cu camera, si uitandu-ne pe ghid dam de ceva interesant

Camera pt trenuri by Gabi Stakee, on Flickr

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" misterr

andrei11 wrote:
E o poveste si cu tractorul U 650 ( de Brasov ) dar poate alta data...Tractorul acesta a fost bun, dar era model 1960... ( si ceva ).
Vechiul tractor romanesc ajunge din nou la export. Cat costa in Egipt modelul care merge si "legat cu sarma"

Re: Iulie 2015 serbanandrei

PinkyHog wrote:
A fost atacat si trotuarul de pe partea cealalta.

Cu parere de rau ii transmit colegului care a facut poza, ca vor ataca in continuarea lucrarea de aproximativ 500 m timp de 1 an si 7 luni cat au termen de finalizare.

Iti dai seama ce  "" repede"" se vor misca pe aceasta portiune.

Te rog mult nu veni cu scuze si explicatii pentru baietii astia.

Am spus de 1000 de ori ,de ce te apuci de o lucrare cand nu ai toate aprobarile  si terenul liber ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Desi sunt de acord cu principiul enuntat, sa fim duri si incisivi aici pe forum nu conduce la niciun rezultat la nivel de constructor... eventual doar ne facem noi nervi aici intre noi. Si mie imi vine sa le zic de bine, dar... aici intre noi daca zic mai mult va intarat si pe voi, iar pe ei tot acolo ii doare.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

De multe ori nici constructorul nu are nici o vina, el doar lucreaza cu "materialul clientului" - adica banii primariei si amplasamentele predate tot de catre aceasta. Un contraexemplu notabil ar fi chix-ul dat de Romstrade cu Pasajul Mihai Bravu, dar parca tot la "exceptii" s-ar incadra situatia respectiva...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Aveti dreptate in ce spuneti  dar nici asa sa isi bata joc de noi . Sigur suntem UNICATI in lume pentru o portiune de tronson de 3 km sa-l reabilitezi in 3 ani . Daca se apucau de trosonul de autostrada Comarnic-Brasov  probabil ca nici nepoti nepotilor mei nu il vedeau gata !!! .  De fapt isi batjoc de noi din momentul cand anunta ca incep sa reabiliteze ceva. Cred ca dupa anuntul de incepere a unei lucrari isi zic in sinea lor ( Fraierilor v-am facut si de data asta)

Deja cand ii aud ce spun mi se face sila.

Go to page:  1  ... 80 81 82 83 84 85 86  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”