Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei
1208 posts, 434148 views
📖 Pagination options
- GGD
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei
GGD
Informatorul tau nu vede bine. Abia se lucreaza la fundatia de beton. Mai este pana la astfalt putin, dar inca nu exista.
Informatorul tau nu vede bine. Abia se lucreaza la fundatia de beton. Mai este pana la astfalt putin, dar inca nu exista.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Daca miroseam eu asfalt proaspat (chiar si de la o interstatie distanta) nu scapa nefotografiat.
Ar fi iesit un reportaj complet si cu depoul, din pacate ocolul este cam prea mare si strica drumul (meu) critic.
Daca miroseam eu asfalt proaspat (chiar si de la o interstatie distanta) nu scapa nefotografiat.
- Atal
-
Posted:
-
Atal
1. Intr-adevar, inca n-a inceput asfaltarea.
2. La ce se foloseste instalatia asta de forat ????
1. Intr-adevar, inca n-a inceput asfaltarea.
2. La ce se foloseste instalatia asta de forat ????
P1430239 a.jpg (347.42 KB; downloaded 3709 times)
- Florinds
-
Posted:
-
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Le e sete si nu au achitat factura la Fantana...
Le e sete si nu au achitat factura la Fantana...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
E un Geopec, cea mai simpla si rudimentara instalatie de foraj...
E un Geopec, cea mai simpla si rudimentara instalatie de foraj...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
.. cu actionare manuala!
Era in top 10 inainte de revolutie
.. cu actionare manuala!
Era in top 10 inainte de revolutie
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
S-a rezolvat si ultima portiune care ramasese necartonata (cea de la granita dintre statie/depou si galeria de lagatura). In rest se lucreaza la compactari si la suprabetonarea casetei retelei de termoficare (a mai ramas un mic tronson dinspre statie).
S-a rezolvat si ultima portiune care ramasese necartonata (cea de la granita dintre statie/depou si galeria de lagatura). In rest se lucreaza la compactari si la suprabetonarea casetei retelei de termoficare (a mai ramas un mic tronson dinspre statie).
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Azi se turna beton deasupra statiei si depoului, incepea sa capete forma vechiul "capat de troleu" la nivel de beton turnat.
Azi se turna beton deasupra statiei si depoului, incepea sa capete forma vechiul "capat de troleu" la nivel de beton turnat.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Vrei sa spui ca se reinfiinteaza un terminal RATB acolo ? Sau e formularea aceea stupida din contract sa se readuca zona la forma initiala ?
Am vazut si in pozele lui 133 313 pe care tocmai le-a urcat pe forum.
Am vazut si in pozele lui 133 313 pe care tocmai le-a urcat pe forum.
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Cam asa arata pe plan...ca se reface, aproximativ la forma initiala, se vede insa un refugiu pe partea de imbarcare ce nu exista inainte, insa nu si loc pt cabinele RATB
http://www.observatorulurban.ro/assets/...omitei.jpg
Cam asa arata pe plan...ca se reface, aproximativ la forma initiala, se vede insa un refugiu pe partea de imbarcare ce nu exista inainte, insa nu si loc pt cabinele RATB
http://www.observatorulurban.ro/assets/...omitei.jpg
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Stii ce ma nedumireste ? Valea Oltului cu 2 benzi / sens ? Unde incap ?
Stii ce ma nedumireste ? Valea Oltului cu 2 benzi / sens ? Unde incap ?
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
Scuze... am citit mai atent unele lucruri...
„În principiu, propunerea respectă trama stradală anterioară. Au apărut mici modificări, spre exemplu renunțarea la o alveolă RATB pentru configurarea accesului carosabil la depoul de la Valea Ialomiței. "
http://www.observatorulurban.ro/metroul...a-pmb.html
Scuze... am citit mai atent unele lucruri...
„În principiu, propunerea respectă trama stradală anterioară. Au apărut mici modificări, spre exemplu renunțarea la o alveolă RATB pentru configurarea accesului carosabil la depoul de la Valea Ialomiței. "
http://www.observatorulurban.ro/metroul...a-pmb.html
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Da readucere la starea initiala, Oprescu arunca vorbe in vant ca vrea sa sparga RATB in autobuze+troleibuze (adica ce-i privatizabil) si tramvai separat. Si privatii vor sti sa se descurce si vor avea nevoie de terminal, nu vor tine mai mult de juma' de parc pe dreapta.
andrei11 wrote:
Vrei sa spui ca se reinfiinteaza un terminal RATB acolo ? Sau e formularea aceea stupida din contract sa se readuca zona la forma initiala ? ...
Da readucere la starea initiala, Oprescu arunca vorbe in vant ca vrea sa sparga RATB in autobuze+troleibuze (adica ce-i privatizabil) si tramvai separat. Si privatii vor sti sa se descurce si vor avea nevoie de terminal, nu vor tine mai mult de juma' de parc pe dreapta.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination