Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614286 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Dupa ce am zis zeci de ani Electroaparataj, vrei sa ne invatam intr-o saptamana cu Mall - si inca MEGA Mall ?!....  :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Pai de-aia le-a numit "exprimari neocomuniste"... Eu zic sa facem o petitie pentru schimbarea numelui din MegaMall in MegaElectroAparataj

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

Au aparut piese pentru macazul de la Pantelimon x Iancului.

PS: Da' PanteliMall ce-are?  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Motiv de suspendat tramvaiele.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Hai cu metroul!  :mrgreen: Chiar era nevoie de proiectul asta acum? Asa, ca reminder.
Nu, nu vreau sa stiu cat au costat pomii, bordurile.... Dar daca nu mai era nevoie de bani in alta parte... E bine... :) Am vazut un interviu, nu spui cu cine, persoana importanta... "Sa nu ii prind pe cei de la metrou ca distrug ceea ce am reabilitat noi".

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cris_m

Putin mai tarziu si poze :)

Am observat ca e ceva miscare pe Pantelimon intre Megahardughie si Delfinului...

Se pregateste asfaltarea benzii 1 (langa Delfinilui era deja facuta), turnarea fundatiilor viitorilor stalpi, amenajarea spatiilor verzi.
Mai departe de Delfinului nu am fost in recunoastere, dar mai mult ca sigur muncitorii se odihneau in baracile de la Delfinului...

Am si 2-3 poze de pe tronsonul Electroaparataj-Delfinului, dar sunt realizate din autobuz :?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

^^
Colegu, hotaraste-te, ori: Megahardughie si Delfinului...  ori  Electroaparataj-Delfinului

Megahardughie-Delfinului. Scuzati neatentia :oops:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Cred ca trebuie sa deschidem topic de sinonime pentru MegaPanDughia-Aparatajului....

Atentie ca Delfinului si Cercu Foamei reprezinta alta hardughie aflata vreo 800-900m mai acana!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Sunteti foarte off-topic. Va rog sa terminati discutia aceasta inutila! Multumesc!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

133 313 wrote:
Motiv de suspendat tramvaiele.  :twisted:

De ce suspendate ? 36 poate sa intoraca la Baicului ,14 dus la Lacul Tei via Ziduri Mosi, Reinvierii iar 46 sa intoarca la Obor sau Iancului .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Ce sa caute 14 la Lacul Tei ?
Si 46 daca intoarce la Obor nu-i nimic de capul lui ca-l dubleaza pe 1. Cine vrea cu 1 de la GdN sa se urce pe podul Basarab si sa-l ia de acolo. numai 36 poate sa intoarca, dar nu pe Baicului ci la Obor / Lizeanu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

E cam cel mai apropiat capat  astfel incat  14 sa circule in ambele sensuri pe B-dul  Ferdinand.

Go to page:  1  ... 25 26 27 28 29 30 31  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463833 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”