MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1723297 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 263 264 265 266 267 268 269  ... 613

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) sab

Nu stiu de ce, dar imi pare ca "sondajul" asta geologic s-a facut intr-o zona reabilitata, cu trotuar proaspat turnat...

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

E pe "spatiul verde" de langa un viitor fost copac ( ca pomul e fructifer  :cry: ).

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) cris_m

Intrucat au aparut nelamuriri cu pozitia sondajelor Geo, m-am gandit sa va fac niste poze cu locatiile acestora. O sa va suparati pe mine cand o sa va spun ca am avut prilejul sa le vad mai demult, traseul meu zilnic fiind chiar prin zona, dar din lipsa de timp nu le-am facut poze...  :oops:  :oops:

De asemenea, voi reposta poza pe care am facut-o unde ii este locul, adica aici. (cu scuzele de rigoare ca nu am pus-o de la inceput aici)
Locatiile celor 4 sondaje pe care le-am vazut in ultimele 2 saptamani
sondaje geo pache (Custom).png (1.15 MB; downloaded 2669 times)
Primul langa CNMV
sondaj geo cnmv (Custom).png (807.12 KB; downloaded 2669 times)
Al doilea langa Fac de Instalatii (cel pozat de mine)
sondaj geo facultatea de instalatii (Custom).png (769.37 KB; downloaded 2669 times)
Al treilea langa Matasari
sondaj geo matasari (Custom).png (811.32 KB; downloaded 2670 times)
Si ultimul cel pozat de @133 313
sondaj geo piata iancului (Custom).png (768.06 KB; downloaded 2673 times)
Si poza cu pricina
utilajul geo la fac de instalatii.jpg (372.19 KB; downloaded 2678 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) 133 313

Acum imi dau seama ca am cautat gresit pe la Drept. De la Eroilor la Iancului toate sondajele s-au facut acolo unde nu lasa urme.  :)

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) cris_m

Ba au lasat niste urme discrete (daca le putem numi asa  :roll: )... cu niste vopsea portocalie undeva pe asfalt (nu imi aduc aminte exact unde le-am vazut)

P.S: Si poate avem surpriza sa vedem sondaje pe Iancului sau intre Universitate si Eroilor  :shock:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Eroilor-Universitate este sondat. Si acum s-a ajuns la Iancului. S-a plecat de la Eroilor spre Iancului.
Pe Iancului-Pantelimon teoretic ar trebui sa fie facute mai demult.

Mie mi-e tare frica de statia Iancului - M 5. Pentru ca depinde foarte mult la ce NSS va fi linia. Daca îi vine unuia ideea ( realizabila ) de a face cumva linia / statiile la minus 242 picioare vom avea o problema. Asa ca trebuie sa ne comportam foarte delicat cu statia Iancului.
Exemple ale istoriei :
Statia Romana /In oarece masura statia Gorjului / statia Obor ( ca si viitoare legatura cu M 7 ).

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) zapacitu

La ce adancime!? Vrei sa aiba incalzire prin flacarile iadului !? Iancului la cat e ? Ochiometru meu nereglat zice ca e destul de adanc...

Actuala statie de pe M 1 e la o adancime "standard" cu NSS - ul pe la minus 10 metri, asadar Ianancului - M 5 va trebui sa aiba NSS - ul pe undeva pe la minus 18 m, asa cum e linia si la Academia Militara / Eroilor - M 5.
Problema este daca vor sa construiasca - din varii motive - zona centrala pe la minus 35 metri, Iancului - M 5 va trebui sa aiba NSS - ul la minus 35 metri, pentru ca daca faci racordul Pantelimon - Iancului cu Iancului la minus 18 metri iti dai seama ce iese in caz ca trebuie sa modifici...De aceea trebuie gandita bine statia Iancului.
Apropo, NSS - ul de la Opera la ce adancime va fi ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ia in triunghi dreptunghic cu o cateta de 1 metru si cealalata de 50 de metri. Vezi ce unghi iti iese la panta.  :)

Re: Stiri despre proiect George

Problema e alta: ce se intampla cu trenurile???

Metrorex ar trebui sa anuleze licitatia anterioara si sa inceapa una noua...fara suspiciuni de spagi....

Re: Stiri despre proiect Cristy

Este foarte dubioasa treaba cu trenurile, e clar ca si acum daca s-ar semna un contract nou nu mai e timp. Pe de alta parte, cred ca exista o legatura cu celelalte 8 trenuri Caf care vor sosi in iarna, in sensul ca ori vor fi folosite pentru M5 ori contractul va fi atribuit in final celor de la Caf, ca tot au linia de asamblare activa.  :oops:

Re: Stiri despre proiect George

Pana la urma e important sa se poata da in functiune M5, nu sa stea fara trenuri...ar fi ultra penibil...

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

http://www.evz.ro/lucrarile-la-metrou-a...olani.html

Deși cunoaște foarte bine problemele din Drumul Taberei, biologul firmei de deratizare, Constantin Răduțu, a explicat că aceste rozătoare migrează de la galeria de metrou către casele oamenilor... O altă ascunzătoare, potrivit biologului, este poliesterul. Șobolanii se ascund în scârțîietoarea montată la anveloparea blocurilor.
Genial!  :D

Go to page:  1  ... 263 264 265 266 267 268 269  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”