Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1097356 views

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Si peste betonul de egalizare vor veni cu armatura ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Sa-nnebunesc e chiar beton de egalizare ... ce tare!!

@Tibi -- da, peste betonul de egalizare se monteaza armatura si p`orma se armeaza. Considera betonul ala o shapa autonivelanta peste care pui gresia..

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Ca sa faca si rampa ailalta este nevoie sa mute circulatia pe un sens prin pasaj. Deci vor nu vor unul din sensuri trebuie sa-l faca cap-coada. Nu prea inteleg ce asteapta cu liniile de tramvai. In momentul in care s-a inchis circulatia pe ele trebuiau sa zboare imediat. Tin in loc peretii mulati mai rau ca utilitatile.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Liniile paralele cu rampele rămân pe loc.
Până să termine un sens al pasajului mai bune ar face bretelele laterale pe Văcărești, pe lângă benzinărie și pe partea cu mall-ul. La asta din urmă parcă de-abia acum se apucau.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Da liniile paralele cu rampele raman pe loc. Cate o banda pe sens?  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Eu nu cred că vor da drumul pe câte un sens. Mai ales că în jumătatea de pe Niţu Vasile ambele sensuri ale pasajului sunt pe aceeaşi rampă.
Cred că vor amenaja benzile din lateral, eventual vor folosi şi linia de tramvai pentru unul dintre sensuri.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Venind dinspre Nitu Vasile planul din fata mea zice ca sensurile se despart in doua galerii distincte incepand chiar inainte de liniile de tramvai. Deci in momentul in care s-a trecut de bifurcatie cu planseul superior unul din sensuri poate fi excavat independent de celalalt. Si planseul superior nu se poate executa concomitent dupa bifurcatie pentru ca... aia care vin pe liniile de tramvai trebuie sa se duca undeva, nu se evapora in intersectie.  :)

Deci ar trebui să fie gata 3/4 din pasaj...
Măcar de-am afla cât de curând cum vor face, dar nu cred să fie anul ăsta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Am fost aseara pe aici, mi s-a parut slabuta miscarea. Buna treaba cu politia, am trecut foarte repede de intersectie.
Am vazut chiar 3 agenti acum ceva timp....Cred ca atunci cand nu e politie e macel.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Estimarea mea este urmatoarea:
Rampa la care se sapa/toarna acum, se va realiza la "cheie" pana unde incepe sa fie acoperita de planseul superior. Concomitent se va realiza si capatul corespunzator acestei zone pentru pasajul pietonal.
Odata finalizate astea se poate amenaja si da in folosinta breteaua de coborire spre MB.
Pentru urcare se va folosi zona mediana, pe liniile de tramvai.
Se creeaza unda verde pentru rampa de urcare, si care se va realizape modelul celeilalte, cu pasajul pietonal la care deja se lucreaza.
Cand pasajul va fi gata, se poate realiza si da in folosinta si breteaua de pe partea asta. Mutam circulatia pe aici si am rezolvat calea Vacaresti.
Acum, ce se intimpla cu traficul de pe directia IRA - Brincoveanu? (ca sa eliberez cel putin juma din intersectie)
Eu as avansa o idee indrazneata: obligatoriu dreapta de pe oltenitei pe vacaresti in jos, si unde se termina / incepe rampa pasajului, organizez o juma de giratoriu astfel incat cine vrea spre Brincoveanu sa urce pe bretea pentru a face dreapta pe Oltenitei.
adica ceva de genul asta:

Pe parte cu Nitu vasile, e alta mustarie dar tot ceva de genul asa

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Pe Vacaresti e plauzibil, pe Nitu Vasile insa e prea ingust pentru asa ceva.

Da.
Pe zona asta am alta idee, dar trebuie sa se miste mai repede cu mulatii si un planseu superior, astfel incat sa devieze circulatia pe zona asta (ceva gen PPL).
Se poate.
Si astfel am liber centrul pentru PM si PS + mijloacele pasajelor pietonale.
Pentru circulatia pe Nitu Vasile spre / dispre rond, e musai sa faca bretele laterale, pentru ca sa elibereze zona centrala a bulevarduluisi sa continue cu PM si sapatura.
Bineinteles nu trebuie sa uitam si de pasajul de la Secuilor care in mod normal ar trebui facut pe modelul celui de la pavilionul H (a mai spus cineva mai devreme)
Din pacate aici e cam inghesuiala si nu pot face chesoanele loco, suprateran.
Motiv pentru care il fac precum celelalte, prin sapatura deschisa, cu sprijiniri, pe bucati.
Intai extremele, ca apoi sa fac bretelele, si cand eliberez zona centrala il finalizez.

BTW, ramane marea intrebare (am mai pus-o acum ceva vreme): ce se intampla cu liniile de tramvai din intersectie?

Eu am impresia că la un moment dat, vara asta, Niţu Vasile se va închide, de la Olteniţei la Încurcă-drumuri.

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463863 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”