De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1232332 views

Go to page:  1  ... 74 75 76 77 78 79 80  ... 321

📖 Pagination options
  • Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Mircea G

Goldmund wrote:
Nightwolf /b],
Daca nimeni nu compara autobuzele noastre cu cele din Vest, cine si-ar fi dorit Mercedes, cele mai moderne autobuze din Europa?!
[/quote:vmojwet7]
Cine a luat spaga , maestre ...
Aveam noi nevoie de mercedes ca baba de costum de baie ....

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Mircea G

Misto pasajul , perfect pt o tara semi-bananiera ....
La partea cu auto , ramine de vazut cum se va circula si ce se va intimpla cu cei ce se bilbiie pe ultima " suta de m " daca sa mearga pe dreapta sau stinga ", si aleg zidul pasajului ....
Din ce-am vazut in poze , semnalizarea la intrare in pasaj , este din anii 50 ...adica de rahat .
.........
Pasajul pietonal , adica santul acela ...mizerabil , infect .
La intrare , ploua si ninge pe scari ...; la iesire , o banca , ceva de tras sufletul , sau loc de intilnire , nimic : un wc in pasaj , nu este nevoie .....; o planta ceva in pasaj , ca se poate cu o lumina adecvata ...nimic ...
adica un sant cu nume de pasaj .....

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit andrei11

Vezi ca a explicar guru recent.
Pe vremea mea era o păpuşică maxim de 10 cm, dar erau si mai mici, un fel de clovn, care-l puneai in cap si el se rostogolea pe picioare. Bine, picioarele erau ca un fel de para si avea ceva plumb in ele, nu erau picioare normale. Era si o vorba, Hopa Mitica, sta in cap si se ridica.
Revenind  la stalpi, acel cub de beton are rolul plumbului din picioarele lui Hopa Mitica.
Bine, pe vremea mea parca erau mai frumosi colorati, poate-si mai aminteste si guru, sigur i-a prins in copilarie.  :P
6-14-2015 5-52-20 PM.png (144.65 KB; downloaded 3744 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Despre WC - uri, adica bude cu apa.
Un mare semn de intrebare? pentru TOATĂ interventia ta.
Nu pot fi de acord cu absolut nimic din ce ai scris.
De exemplu, nu inteleg la ce-ti trebuie WC in pasaj, nici in Pasajul Latin n-ai WC. Revenind, si in statia lui 41 si in Herastrau ai WC. La ce-ti trebuie unul si in pasaj ? Oricum si in vechiul pasaj nu era WC. Adica era, dar nu era deschis. Nici in majoritatea statiilor de metrou nu sunt WC - uri deschise. De ele de ce nu te legi ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Ai ditamai consola la intrarea pe rampa, ai panouri la intrarea in pasaj, ai sageti din termoplast, ai stalpi reflectorizanti la bifurcatie. Nu stiu ce semnalizare mai vrei, poate unu cu panouri in maini care sa ti zica pe unde sa o iei, dar pt cine nu sunt suficiente semnalizarile existente, n-o sa fie nici ala.

Banci ai berechet pe tot bulevardul, da, nu in buza pasajului, la 25 de metri distanta, dar, serios, asta e motiv de comentat? Loc de intalnire, serios? Nu sunt destule locuri de intalnire in zona aia, trebuie sa faci loc de intalnire la intrarea intr-un pasaj pietonal de traversare? Si cum ar trebui sa arate locul asta?Toalete sunt necesare in masura in care sunt necesare in tot orasul, nu vad cu ce mai deosebit pasajul asta de 50 de metri de are nevoie de toalete.

Nu mai pot cu haterismul asta ieftin. Da, nimic nu e perfect, dar sa te iei de semnalizare si ce ai mai zis tu pe acolo mi se pare absolut deplasat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

E fix cu blonda aia de la statia Eroilor care se mira ca i-a disparut intrarea in metrou, desi la 5 metri mai exista un acces. 5 metri, adica cinci metri, sa nu se inteleaga altceva. Cica trebuiau sageti suplimentare s-o indrume 5 ( cinci ) metri mai incolo.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

Vrei sa spui ca autouzele de la Autobuzul - TV erau perfecte ? In afara faptului ca te duceau din punctul A in punctul B nu cred ca excelau in ceva, gen consum, aduranta, intretinere, reparatii, etc, etc.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Mircea G

Si mercedes a fost " TV " in epoca la care te referi .
Da , TV este ce trebuie pt orasul lui Bucur si ciobanii lui .
Nu cred ca mercedes exceleaza prin fiabilitate si cost de intretinere mic .

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Serban wrote:
Nu mai pot cu haterismul asta ieftin. Da, nimic nu e perfect, dar sa te iei de semnalizare si ce ai mai zis tu pe acolo mi se pare absolut deplasat.

Eu vad ca ca nu stapinesti limba romana , ca daca nu , ai merita un raport instantaneu .
Deplasata este interventia ta , nu a mea .
Am trecut de virsta cind ma entuziasma un sant facut sub bulevard ... si vreau sa vad lucrari mai complexe , mai adaptate la nevoile de zi cu zi .
Ce vezi rau ca vreau un wc in pasaj ? Tocmai ca este o constructie de " zid " si se preteaza , ca wc-ul public este o forma , si prima , de civilizatie , ca ar trebui sa revenim la moda wc-urilor publice din " epoca " cind erau adevarate bijuterii ... Ma rog daca voi preferati wc-urile publice din plastic , acele galeti in mijlocul drumului ...chestie de educatie .
Nu este nevoie de acoperis la intrare ?
Asteptam ploile si poleiul , zapada , si mai vedem .
...si nici un spatiu comercial nu ar fi fost rau ...ca ai sa vezi si tarabe acolo ...numai sa ai rabdare .
Daca ai fi sofer si ai avea ceva km la activ , ai intelege ca semnalizarea in clar , mare , luminata si bine pozitionata , conteaza foarte mult ...dar asta vei intelege cu timpul ...
Astea sint lucrari bifate , nu facute sa fie si practice .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Mircea G wrote:
Misto pasajul , perfect pt o tara semi-bananiera ....
La partea cu auto , ramine de vazut cum se va circula si ce se va intimpla cu cei ce se bilbiie pe ultima " suta de m " daca sa mearga pe dreapta sau stinga ", si aleg zidul pasajului ....
Din ce-am vazut in poze , semnalizarea la intrare in pasaj , este din anii 50 ...adica de rahat .
.........
Pasajul pietonal , adica santul acela ...mizerabil , infect .
La intrare , ploua si ninge pe scari ...; la iesire , o banca , ceva de tras sufletul , sau loc de intilnire , nimic : un wc in pasaj , nu este nevoie .....; o planta ceva in pasaj , ca se poate cu o lumina adecvata ...nimic ...
adica un sant cu nume de pasaj .....

Nu vrei si o duduie sa te tina de mana cand treci pe acolo???
PS: Nu te obliga nimeni sa treci pe acolo. De altfel, nu te obliga nimeni nici sa iesi din casa!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului uvictor

Tot timpul vor exista cel putin doua tabere:
- Pseudovesticii,capitalistii,haterii,etc. pentru care rezumand: basina trebuie sa miroasa a portocala
- Tolerantii, rabdatorii, optimistii, militantii pentru normalitate, bun-simt, etc. care accepta solutii practice cu mici compromisuri.

La fel e si la topicul cu M4 unde mai activez

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Trecand peste atacul total nepotrivit la adresa mea (nu stii tu nici ce studii am, nici ce conduc sau cat conduc), te rog sa imi explici mai concret de ce fel de semnalizari suplimentare ai avea nevoie ca sa fii multumit (in afara de duduia de care vorbeste Robert  :lol:). Multumesc

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Serban wrote:
Trecand peste atacul total nepotrivit la adresa mea (nu stii tu nici ce studii am, nici ce conduc sau cat conduc), te rog sa imi explici mai concret de ce fel de semnalizari suplimentare ai avea nevoie ca sa fii multumit (in afara de duduia de care vorbeste Robert  :lol:). Multumesc

Daca impreuna cu cineva din " site admin " va coalizati si atacati in stilul asta , daca va multumiti cu putin si de proasta calitate , asta aveti .
Atacul este al tau , tu m-ai atacat , sau ai si uitat ???

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Favorit 133 313

Chestia la cuburile astea este ca ele au un gol in forma unei prisme patrulatere. Iar stalpul (cu sectiune usor tronconica spre cilindrica aproape) se seaza in el si se priponeste cu penele de lemn care se vad in poze dar numai in baza superioara a golului-prisma patrulatera. La baza inferioara ne-am bazat pe frictiunea cu... solul banuiesc. Si n-a prea mers, trei din ei au alunecat pe planul bazei inferioare in lipsa penelor si s-au inclinat.  :) Probabil mai urmeaza si altii.

Go to page:  1  ... 74 75 76 77 78 79 80  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463909 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”