Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1252 posts, 425076 views

Go to page:  1  ... 68 69 70 71 72 73 74  ... 90

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Există lifturi în plan pentru subtraversări?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Florinds

Exista in plan si se vor monta, dar de ce s-au desfiintat deja trecerile daca nu sunt gata? Asta ma deranjeaza, ca nu se fac lucrurile in ordinea logica.
Daca vor exista amenzi in caz ca invalizii fac reclamatii cine le plateste? Primaria sau constructorul? Daca Primaria, inseamna ca de fapt tot noi le platim. 95% Primaria, nu cred ca ar avea vreo treaba constructorul cu desfiintarea trecerilor de pietoni. As pune 5% ca nu a respectat vreun eventual termen de montare a lifturilor si va fi refacturat, dar nu cred eu ca suntem noi asa prevazatori.
Eu as da o lege sa plateasca persoana/persoanele care a/au semnat ordinul de desfiintare a trecerilor!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

alex230ro wrote:
Semaforul nu s-a scos inca,pasajul pietonal e gata, din ce imi dau seama rondul pare sa se mareasca.

Semaforul de astazi s-a scos. Se traverseaza numai pe dedesubt.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Nu exista in plan lifturi. Exista in plan platforme pentru persoane cu dizabilitati cu care cel putin teoretic se pot transporta si carucioare de copii, caruciorul pe platforma si persoana insotitoare sa coboare scarile in paralel.

Aceasta intersectie nu este in totalitate cu traversare subterana. Singura intersectie cu traversare integral subterana este la Universitate, unde s-au pus tarziu platforme pentru persoane cu dizabilitati. Nu cunosc legislatia dar - incomod e adevarat - se poate face traversarea cu ocol. O persoana cu dizabilitati cu cariucior nu cred ca poate veni cu tramvaiul sau autobuzul la parc. Nu are cum sa coboare din tramvai sau autobuz. Aceste persoane vin cu automobilul si de parcat se parcheaza pe partea parcului deci nu au nevoie sa traverseze. Pana vor fi instalate platformele ramane doar problema persoanelor cu carucior de copii.

Daca a trecut azi cineva pe acolo, s-a terminat cu iesirea rampei Expozitiei ? Ma refer la asfaltare. Plus ingustarea pe Kiseleff inainte de pasaj pietonal. Asta ca sa vedem daca dau drumul in weekend.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Absolut toate lucrarile legate de pasaj sunt gata, inclusiv finisajele. Mai este de lucru la suprafata, la asfaltari si finisaje. Kiseleff nu a fost ingustat, ba mai mult, prima banda e reasfaltata si nu pare sa apara nicio lucrare noua acolo, ceea ce e cam ciudat. Oricum, de ramas asa e imposibil.

Astazi nu era absolut nimeni acolo, nici macar paznici. Daca vreti sa vizitati pasajul, o puteti face nestingheriti.

Eu am văzut paznicii acum (ora 20.30). ;-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Azi se circula pe bretea.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului iliutu

Am mutat discutiile despre bude si altele la CLUB.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

A început montarea balustradelor metalice pe parapetele rampelor. Au luat-o dinspre Miorița.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan Ciorascu

Inaugurarea este iminenta. Peria de la salubritate aspira pasajul intens.

Deci mută stația de autobuz acolo pentru o legătură mai bună cu 41.
Cealaltă, de la Casa Presei, se desființează?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

S-au mai pus cîțiva metri de balustradă.
Deocamdată nu sînt făcute marcajele, probabil sînt lăsate la sfîrșit (ultimele), ca să nu se încurce șoferii în ele.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Nu mai tin minte cum a fost la Basarab sau Mihai Bravu, da Primaria o instintare ca in data de X ora Y se inaugureaza pasajul sau se face pe sestache?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Primarele este la plimbare, deci cine taie pamblica?  :twisted:

Go to page:  1  ... 68 69 70 71 72 73 74  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463844 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”