MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: Știri și articole din presă

823 posts, 255503 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 59

📖 Pagination options
Re: Stiri si articole din presa zapacitu

Multam de info! (si ce rapid!)  :)

Re: Stiri si articole din presa URANUS

O veste buna! ☺

Re: Stiri si articole din presa panzer01

50 mil euro o statie. Ok - sa ne fie mai usor de calculat de acum in colo. Sigur, difera mult dar asa "groso modo". O veste buna intr-adevar.

Re: Stiri si articole din presa subway guru

Chiar ca 'grosso modo', dar nu stau sa despicam acum firul in paispe!
:)

Re: Stiri si articole din presa George

Mai sunt si tunelurile...

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa sab

50 mil euro pentru 1 statie  :?:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa 133 313

Ce vrei, e scump balastrul...  :twisted:

Re: Stiri si articole din presa zapacitu

Offtopic: De cate ori vad cuvantul ala prea-disputat... "balastru"... de atatea ori citesc "balauru"

Re: Stiri si articole din presa survola

Drăguţă schema asta din b365. Păcat că nu o găsim la o rezoluţie mai bună.
Se pare că din staţia Parc Bazilescu nu o să vedem staţia Laminorului  :D
Apropo, aşa îi rămâne numele?
M4.JPG (26.8 KB; downloaded 2245 times)

Re: Stiri si articole din presa andrei11

Nu stiu ce vezi tu deosebit la ea. Si la noi pe forum circula o schita, o repostez, nu mai stau sa vad unde e originalul, dar e pe undeva pe aici.
Interstatia Straulesti - PSS Zarea.rar
Interstatia Straulesti - PSS Zarea.rar (79.35 KB; downloaded 194 times)

Re: Stiri si articole din presa survola

Ştii că gusturile nu se discută.  :lol:
Pe forum e postat doar PUZul, aici apar şi distanţe şi alte informaţii, dar nu sunt lizibile la rezoluţia asta.

Re: Stiri si articole din presa andrei11

Da stiu, si mi-e mie ciuda ca nu se vede nimic, dar daca nu se vede e echivalent cu zero. Am mai cautat schita si la alte rezolutii dar nu am dat inca de altceva.  :evil:

Re: Stiri si articole din presa Adrian Rosca

http://www.mediafax.ro/economic/camera-...i-14436092

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, cu 272 voturi pentru, un proiect de lege care prevede ca din vânzarea la licitaţie a ceritficatelor de emisii de gaze cu efect de seră să fie repartizată 188.525.000 lei pentru finanţarea lucrărilor la magistrala IV Metrou.

Proiectul de lege a fost propus de Guvern şi modifică Ordonanţa de urgenţă 115/2011 privind stabilirea cadrului instituţional şi autorizarea guvernului, prin Ministerul Finanţelor Publice, de a scoate la licitaţie certificatele de emisii de gaze cu efect de seră atribuite României la nivelul Uniunii Europene.

Astfel, potrivit celor adoptate de deputaţi, se repartizează pentru anul 2015 Ministerul Transporturilor suma de 188.525.000 lei obţinută din vânzarea la licitaţi a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră, pentru finanţarea proiectelor de investiţii la Metrou.

Astfel, 155.000.000 lei vor fi pentru magistrala IV Metrou, iar 38.525.000 lei pentru legătura de metrou cu Aeroportul internaţional "Henri Coandă".

Mai urmeaza promulgarea si publicarea in M.O.

Go to page:  1  ... 28 29 30 31 32 33 34  ... 59

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2420 forum members have written 433369 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”