Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 400544 views

Go to page:  1  ... 54 55 56 57 58 59 60  ... 143

📖 Pagination options
  • Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dr2005

andrei11 wrote:
Spatiul verde cat si un rand de copaci de pe b-dul Grozavesti vor dispare in aceasta iarna. Iar in apropiere de "Leul" vor dispare ambele randuri de copaci. Acolo se va construi un pasaj suprateran peste  sos. Cotroceni lat de aproximativ 18 metri - 22 metri.

Eşti sigur? Spaţiul verde e posibil să dispară (niciuna din administraţiile Bucureştiului nu a fost interesată de copaci, spaţii verzi ş.a.), însă pasaj peste Şos. Cotroceni acolo? Şos. Grozăveşti este în pantă... pentru ca maşinile să mai poată coborî de pe pasaj pe Grozăveşti o să fie nevoie de rampe mai abrupte decât cele ale drumului... ceea ce e cam greu. Mai simplu ar fi de făcut un pasaj subteran, însă acesta s-ar împotmoli în tunelele lui Ceauşescu din zonă.

andrei11 wrote:
Care va fi in legatura aproape directa cu Pasajul subteran Geniului. O  parte din acest ultim pasaj - de fapt unul perpendicular pe acesta se va construi in curand, odata cu statia de metrou "Academia Militara" de pe M 5.

Asta deja sună a SF... oare stră-nepoţii mei se vor plimba prin aceste pasaje?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului andrei11

Sunt absolut sigur de complexul de pasaje  Academia Militara - Leu. Subteran la Leu este imposibil datorita canalului colector de pe Iuliu Maniu. Nu este imposibil, dar foarte greu de executat - ma refer la costuri. Cat priveste pasajul de la Academia Militara asa cum am spus parte din el se va incepe odata cu M 5.
Ca sa coboare de pe pasaj pe Grozavesti nu trebuie rampa mai abrupta ci ceva mai lunga. Oricum de la Leu la Dambovita este spatiu, nu ne putem plange de acest aspect. Este suficient sa avem ptr coborare cu 1 metru / suta de metri mai accentuata decat panta naturala a soselei.
9-4-2010 11-33-56 AM.jpg (34.07 KB; downloaded 1729 times)
9-4-2010 11-04-09 AM.jpg (83.16 KB; downloaded 1732 times)

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Si eu sunt sigur, in anul 2050 poate :lol:

• darknight
  • Posted:
  •  

Oricine a trecut prin zona poate sa ne spuna cum este traficul,sa facut devierea ocolesti mult?

Cred ca vorbim de lucruri diferite. Este vorba de demolarile din zona str Dobrin si de b-dul Progresului ( Trafic Greu).
Nu se fac aproape nici un fel de devieri de trafic, fiind vorba de o artera noua care se construieste pe str Dobrin. Evident ca str Progresului se va inchide, dar traba nu este semificativa.
9-4-2010 12-12-54 PM.jpg (200.2 KB; downloaded 1759 times)

• darknight
  • Posted:
  •  

Am inteles despre ce vorbesti tu, ti-am zis ce spui tu nu sunt sanse de realizare in timpul actual  ,eu ma refeream la zona plevnei -giulesti daca sa facut devierea ,si daca e aglomerat si ocolesti mult!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Chev Celios

Am observat astazi ca s-au apucat de montarea semafoarelor la intersectia Titulescu cu Grivitei.

• darknight
  • Posted:
  •  

Am trecut azi prin intersectia plevnei cu giulesti ,e totul dat peste cap ,si asta intr-o zi de sambata,multi voiau sa intoarca pe langa fostul capat al tramvaiului  pe contrasens si se certau cu cei care veneau normal ,sa vedem ce o sa intample  in cursul saptamani ,ce o sa fie pe 13 in dimineata zile de 13 cand incep scolile deoarece totul se deschide pe 14 :roll: .Daca va si zice sa evitati zona as fi nebun,pentru ca nu exista alternative,podul grand e blocat tot timpul si asta in mod normal ,nu aveti pe unde rabdare si iar rabdare

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului shoppy

Cat despre calculele mele superficiale, am impresia ca la podul hobanat se pierde o luna de lucru chiar acum, sub ochii nostrii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

gabynet wrote:
Am inteles despre ce vorbesti tu, ti-am zis ce spui tu nu sunt sanse de realizare in timpul actual  ,eu ma refeream la zona plevnei -giulesti daca sa facut devierea ,si daca e aglomerat si ocolesti mult!

S-a resistematizat astazi totul, au adus balize suplimentare, nu ar mai trebui sa fie probleme... baietii inteligenti demontasera iar balizele de la intrare in Careffour si iar se facea virajul stanga si se bloca totul. Azi la ora 14.00 din cate am inteles s-a reglementat totul si e ok!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

shoppy wrote:
Cat despre calculele mele superficiale, am impresia ca la podul hobanat se pierde o luna de lucru chiar acum, sub ochii nostrii.

Sincer si eu ma uitam pe pozele de azi si chiar ma gandeam ca nu au mai inaintat deloc(vizibil) . Cand apar cablurile ? deja e 5 septembrie si nimic .marian ajuta-ne cu vesti noi.

• darknight
  • Posted:
  •  

Am fost azi la podul hobanat nu lucra nimeni ,nu se lucra la rampa aceea care mai trebuie complectata ,nu stiu ce se intampla! :!:

Simplu, e Duminica si lumea mai sta si pe acasa. Maine ar trebui sa se lucreze.

• darknight
  • Posted:
  •  

Stiu ca e duminica,dar daca se grabeau  lucrau si azi ,nu mai stateau pe acasa la intersectia giulesti cu plevnei se lucreaza,Nu se grabesc sau nu vor,nu are nici o legatura ca e duminica,Daca se grabeau lucraru non-stop

Go to page:  1  ... 54 55 56 57 58 59 60  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463854 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”