Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1252 posts, 424976 views
📖 Pagination options
- zapacitu
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Costin
Am mutat pozele si am sters atacurile personale. Va rog sa va abtineti!
Am mutat pozele si am sters atacurile personale. Va rog sa va abtineti!
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Frumoase poze; hai cu finisajele si cu panglica!
Frumoase poze; hai cu finisajele si cu panglica!
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Avem atenuator de impact(vezi poza), avem catadioptrii pe ramura principala(vezi poza).
Ce mai e de facut :
- mici reparatii la peretii rampei Expozitiei
- marcaj rutier rampa Expozitiei
- finalizare pe laterala la iesirea din rampa Expozitiei(vezi poza)
- catadioptrii rampa Expozitiei
- indicatoare de ghidare in tot pasajul
- balustrada pe parapeti
Deschiderea e iminenta.
Avem atenuator de impact(vezi poza), avem catadioptrii pe ramura principala(vezi poza).
Ce mai e de facut :
- mici reparatii la peretii rampei Expozitiei
- marcaj rutier rampa Expozitiei
- finalizare pe laterala la iesirea din rampa Expozitiei(vezi poza)
- catadioptrii rampa Expozitiei
- indicatoare de ghidare in tot pasajul
- balustrada pe parapeti
Deschiderea e iminenta.
-
- survola
-
Posted:
-
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Ma gandesc ca luni dimineaza cand intru in Bucuresti din DN1 trec prin pasaj. Sa testez atenuatorul ?
In afara de terminarea rampei Expozitiei( unde nu stiu cum vor face ca parapetele se termina la o diferenta de nivel fata de calea de rulare si de o parte si de alta si unde au apucat sa puna niste borduri) restul de facut e mizilic.Balustrada nu e obligatorie, se poate monta si dupa.
Si ce nu am mentionat pasajul pietonal nou e gata, deci si din momentul asta se poate desfinta semaforul si trecerea de pietoni la pavilionul H.
Am gresit in postul de mai devreme, exista un mic trotuar intre parapete si strada la rampa Expozitiei. Din pozele de sus facute de Bogdan Ciorascu nu se vede.
Ma gandesc ca luni dimineaza cand intru in Bucuresti din DN1 trec prin pasaj. Sa testez atenuatorul ?
In afara de terminarea rampei Expozitiei( unde nu stiu cum vor face ca parapetele se termina la o diferenta de nivel fata de calea de rulare si de o parte si de alta si unde au apucat sa puna niste borduri) restul de facut e mizilic.Balustrada nu e obligatorie, se poate monta si dupa.
Si ce nu am mentionat pasajul pietonal nou e gata, deci si din momentul asta se poate desfinta semaforul si trecerea de pietoni la pavilionul H.
Am gresit in postul de mai devreme, exista un mic trotuar intre parapete si strada la rampa Expozitiei. Din pozele de sus facute de Bogdan Ciorascu nu se vede.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Este clar, se vede lumina de la capatul tunelului - si e foarte aproape !...
De remarcat cat de repede au facut rampa Marasti/Expozitiei dupa ce au terminat cu utilitatile.
In ritmul asta este clar ca Oprescu isi poate pregati foarfecele...
Este clar, se vede lumina de la capatul tunelului - si e foarte aproape !...
De remarcat cat de repede au facut rampa Marasti/Expozitiei dupa ce au terminat cu utilitatile.
In ritmul asta este clar ca Oprescu isi poate pregati foarfecele...
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
De-ar merge si la Sudului la fel de repede... insa acolo inteleg ca e mai vraiste cu utilitatile.
De-ar merge si la Sudului la fel de repede... insa acolo inteleg ca e mai vraiste cu utilitatile.
- TibiV
-
Posted:
-
- Serban
-
Posted:
-
Serban
- Destul de spectaculos atenuatorul de impact. Am vazut filmulete pe youtube.
- Printre lucrurile ramase de facut este si o reasfaltare generala la suprafata, banuiesc. Dar, cel mai probabil, dupa deschiderea pasajului.
- observ ca momentan nu se lucreaza la restrangerea benzilor de la suprafata, de pe Kiseleff, intr una singura sau doua, cum banuiam.
- diseara se desfiinteaza trecerea de pietoni si semafoarele.
- Destul de spectaculos atenuatorul de impact. Am vazut filmulete pe youtube.
- Printre lucrurile ramase de facut este si o reasfaltare generala la suprafata, banuiesc. Dar, cel mai probabil, dupa deschiderea pasajului.
- observ ca momentan nu se lucreaza la restrangerea benzilor de la suprafata, de pe Kiseleff, intr una singura sau doua, cum banuiam.
- diseara se desfiinteaza trecerea de pietoni si semafoarele.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Trotuarul din zonă a fost asfaltat.
chevic wrote:Deocamdată e pus temporar pe un par înfipt într-o anvelopă auto, undeva pe asfalt, dar funcționează.
Din momentul asta se poate desfinta semaforul si trecerea de pietoni la pavilionul H.
Trotuarul din zonă a fost asfaltat.
- Metamorph
-
Posted:
-
Metamorph
O serie de poze interesante pe pagina de facebook a primarului : https://www.facebook.com/SorinMirceaOpr...0636511876
O serie de poze interesante pe pagina de facebook a primarului : https://www.facebook.com/SorinMirceaOpr...0636511876
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Chiar arata bine...
Nu stiam ca Oprescu face poze reusite...
Chiar arata bine...
Nu stiam ca Oprescu face poze reusite...
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Aha. Cu ocazia pozelor de la S.O., am aflat ca se face o statie noua pe Kisseleff. Sau poate ca m-am trezit si eu
Adica se desfiinteaza statiile amplasate acum inainte de P-ta Presei pe sos.Buc-Pl, si bd. Poligrafiei? Hm, nu'i a buna. Se pot incurca masinile in spatele autobuzelor. Alveola aceea e mica.
Si doar, sunt destule linii: 131, 205, 331, 335, 783
Aha. Cu ocazia pozelor de la S.O., am aflat ca se face o statie noua pe Kisseleff. Sau poate ca m-am trezit si eu
Adica se desfiinteaza statiile amplasate acum inainte de P-ta Presei pe sos.Buc-Pl, si bd. Poligrafiei? Hm, nu'i a buna. Se pot incurca masinile in spatele autobuzelor. Alveola aceea e mica.
Si doar, sunt destule linii: 131, 205, 331, 335, 783
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)
•
Choose destination