Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1252 posts, 424952 views

Go to page:  1  ... 65 66 67 68 69 70 71  ... 90

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului florin

TibiV wrote:
Serban, excelent !
Dar deja mi se ridică părul pe ceafă când văd acea bifurcaţie ÎN TUNEL...
Mi-e teamă că o să o vedem des la televizor,  asortată cu maşini de poliție, SMURD, si maşini " bizonice" făcute praf...
Că bizonul nu are nevoie să se uite din timp la indicatoare, el poate decide în 10 metri că s-a încadrat greşit - şi remediază pe loc greşeala... :(

Și eu mă așteptam la o soluție serioasă în acea zonă, dar după cum se vede în poze, pare că singura protecție va fi asta. Sper să nu fie așa, dar nu pare să fie loc de mai mult.  :evil:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Pe forum s-a scris ca acolo va exista un atenuator de impact.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Adica trei bidoane cu apa pt suprafata aia... :)

L.E. Ce v-am spus eu mai baieti acu` muuult timp? De ce nu vreti sa ma ascultati si pe mine??

P.S: Nu trebuie niciun ateunator de impact acolo. Cine nu stie sa conduca sa se-nfiga. Sunt indicatoarele ff clare inainte cu mult de intrarea in pasaj, la intrare cat si in pasaj.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului uvictor

As zice ca tine mai mult de selectia naturala...
In fine, poate cei care sunt mai plimbati prin alte tari si au vazut si i-a interesat constructii similare sa ne spuna si noua ce solutii s-au adoptat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Solutia adoptata in Norvegia este construita cu armatura zdavana, tencuita bine, cu o fasie de taba alba cu sagetele rosii (ca "dunga" din Victoriei la noi) si un indicator de ocolire (ca cel indicat mai sus). Nu am vazut niciun fel de amortizor de impact. La urma urmei viteza maxima e 60 la ora (in Norvegia; la noi va fi 40 sau 50 daca uita astia de indicatoare) si nu 130 ca pe autostrada. Astfel, amortizoarele nu sunt necesare.

Tre sa aplicam legea lui om: om trai si om vedea ce iese.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

florin wrote:
Pe proștii care o să moară acolo n-o să-i înmormânteze miliția.

Si ce, noi suntem mama prostilor? Sa bocim la inmormantare?  :twisted: Cine nu se simte in stare s-o tina in banda o ia frumusel pe sus. Giratoriul nu se desfiinteaza, va avea doar alta temporizare. Pai eu reusesc sa tin Kangoo-ul in banda la Posada si aia de taraie cu garda pe jos taie sensul opus. Si e numai problema lor.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

Astăzi se asfalta trotuarul pe Kiseleff, inclusiv în zona pasajelor pietonale, și la ieșirea din pasajul rutier.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

S-a anuntat ca se da drumul la pasajul pietonal, ala nou.

Cu ocazia asta se desfiinteaza trecerea de pietoni.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului mindmasster

niste indicatoare mai mici nu gaseau?

astia  chiar sunt niste imbecili la capitolul semnalizare .

aceleasi probleme sunt si la autostrazi , peste tot. singurele marcaje mari pe care le.am vazut la noi in tara sunt in Sibiu .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

danutzu_2910 wrote:
S-a anuntat ca se da drumul la pasajul pietonal, ala nou.

Cu ocazia asta se desfiinteaza trecerea de pietoni.

Inclusiv semaforul

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

De unde si pana unde se desfiinteaza semaforul?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Ăla din dreptul pavilionului H... Dacă ai pasajul pietonal subteran funcțional, la ce mai trebuie semaforul ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Ma tot uit la rampa Expozitiei, parapetele cred ca trebuia delimitat de banda de rulare cu macar 50 cm(ca in tunel unde exista un mic trotuar), o sa-si frece lumea masina de el.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Mai trebuie montate si balustrade metalice pe toti parapetii. Asa e la toate pasajele.
+ o bordura de delimitare langa rampa Expozitiei, cum spuneai, sa nu se frece masinile

Go to page:  1  ... 65 66 67 68 69 70 71  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463829 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”