Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1252 posts, 428151 views

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 90

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Serban wrote:
Am facut un reportaj pe santier, pozele le-am uploadat pe *****.org, cand le pun pe forum le pot doar previzualiza, cand dau "trimite" imi apare eroarea "Nu a fost posibilă determinarea dimensiunilor imaginii". Stiti cum se paote rezolva?

Apare cu ***** deci este un serviciu de gazduire a pozelor interzis pe forum. Deci nu se rezolva. Foloseste un serviciu ne-blocat (consulta regulamentul pentru mai multe detalii).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan Ciorascu

Breteaua Expozitiei a fost deschisa traficului

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

Mai avem altceva in afara de peisagistica? Nu stiu cum e in sunteran dar pare cam gata ...  :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului panzer01

Bogdan Ciorascu wrote:
Breteaua Expozitiei a fost deschisa traficului

Nu avem iconita de aplauze. Dar sa fie intr-un ceas bun!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Cum, deschidere parţială?  :o

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

Rampa sau breteaua? Sa nu ne bucuram degeaba...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

Din ce se vede in poza de azi a lui Bogdan Ciorascu breteaua nu are nici primul strat de asfalt, deci... rampa?
Desi parca nici rampa nu are peretii vopsiti.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Serban

Se refera la bretea, nu la rampa. Vineri seara breteaua avea deja primul strat de asfalt.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Vestea buna e ca s-a deschis. Vestea proasta e ca nu e vorba de pasaj. Vestea buna e ca si pasajul va fi gata. Vestea proasta e ca nu e gata inca.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

S-a întîmplat exact ca pe Buzești - Berzei: deși pe panoul indicator scrie clar: „Bd. Mărăști - ACCES INTERZIS / OCOLIRE pe la Arcul de Triumf (șos. Kiseleff)” (este și schemă desenată!), opreliștile au fost date la o parte și se circulă pe breteaua de lîngă rampa Mărăști.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Serban, excelent !
Dar deja mi se ridică părul pe ceafă când văd acea bifurcaţie ÎN TUNEL...
Mi-e teamă că o să o vedem des la televizor,  asortată cu maşini de poliție, SMURD, si maşini " bizonice" făcute praf...
Că bizonul nu are nevoie să se uite din timp la indicatoare, el poate decide în 10 metri că s-a încadrat greşit - şi remediază pe loc greşeala... :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Stie cineva cum se vor preselecta cele 2 benzi care intra in pasaj?
Ramane doar sa se modifice marcajele?
Se vor pune separatoare mai inainte, astfel incat sa nu se creeze haos chiar la intrarea in pasaj?
E interesant de aflat.

PS: B365 spune azi ca se va deschide la sfarsitul lunii. Hai sa fim mai realisti.
Ce program aveti sambata duminica? Ne dam prin pasaj?
PS2: La bifurcatia din pasaj, ne-ar trebui o baterie de cauciucuri montate pe verticala, ca la Formula 1

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Am trecut ieri pe la Piata Charles de Gaulle. Am vazut ca la fel ca si la Piata Presei Libere rondul se umple cu pamant si se inalta. O fi o noua moda in Bucuresti ? Si la iesirea spre A2 rondul a fost inaltat.

Go to page:  1  ... 64 65 66 67 68 69 70  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464570 posts in 5799 topics and 542 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”