Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
1252 posts, 428157 views
📖 Pagination options
-
- Costin
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Costin
Apare cu ***** deci este un serviciu de gazduire a pozelor interzis pe forum. Deci nu se rezolva. Foloseste un serviciu ne-blocat (consulta regulamentul pentru mai multe detalii).
Serban wrote:
Am facut un reportaj pe santier, pozele le-am uploadat pe *****.org, cand le pun pe forum le pot doar previzualiza, cand dau "trimite" imi apare eroarea "Nu a fost posibilă determinarea dimensiunilor imaginii". Stiti cum se paote rezolva?
Apare cu ***** deci este un serviciu de gazduire a pozelor interzis pe forum. Deci nu se rezolva. Foloseste un serviciu ne-blocat (consulta regulamentul pentru mai multe detalii).
- Bogdan Ciorascu
-
Posted:
-
Bogdan Ciorascu
Breteaua Expozitiei a fost deschisa traficului
- Tavi
-
Posted:
-
Tavi
Mai avem altceva in afara de peisagistica? Nu stiu cum e in sunteran dar pare cam gata ...
Mai avem altceva in afara de peisagistica? Nu stiu cum e in sunteran dar pare cam gata ...
- panzer01
-
Posted:
-
panzer01
Nu avem iconita de aplauze. Dar sa fie intr-un ceas bun!
Bogdan Ciorascu wrote:
Nu avem iconita de aplauze. Dar sa fie intr-un ceas bun!
-
- survola
-
Posted:
-
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Rampa sau breteaua? Sa nu ne bucuram degeaba...
Rampa sau breteaua? Sa nu ne bucuram degeaba...
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Din ce se vede in poza de azi a lui Bogdan Ciorascu breteaua nu are nici primul strat de asfalt, deci... rampa?
Desi parca nici rampa nu are peretii vopsiti.
Din ce se vede in poza de azi a lui Bogdan Ciorascu breteaua nu are nici primul strat de asfalt, deci... rampa?
Desi parca nici rampa nu are peretii vopsiti.
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Se refera la bretea, nu la rampa. Vineri seara breteaua avea deja primul strat de asfalt.
Se refera la bretea, nu la rampa. Vineri seara breteaua avea deja primul strat de asfalt.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Vestea buna e ca s-a deschis. Vestea proasta e ca nu e vorba de pasaj. Vestea buna e ca si pasajul va fi gata. Vestea proasta e ca nu e gata inca.
Vestea buna e ca s-a deschis. Vestea proasta e ca nu e vorba de pasaj. Vestea buna e ca si pasajul va fi gata. Vestea proasta e ca nu e gata inca.
- Serban
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
misterr
S-a întîmplat exact ca pe Buzești - Berzei: deși pe panoul indicator scrie clar: „Bd. Mărăști - ACCES INTERZIS / OCOLIRE pe la Arcul de Triumf (șos. Kiseleff)” (este și schemă desenată!), opreliștile au fost date la o parte și se circulă pe breteaua de lîngă rampa Mărăști.
S-a întîmplat exact ca pe Buzești - Berzei: deși pe panoul indicator scrie clar: „Bd. Mărăști - ACCES INTERZIS / OCOLIRE pe la Arcul de Triumf (șos. Kiseleff)” (este și schemă desenată!), opreliștile au fost date la o parte și se circulă pe breteaua de lîngă rampa Mărăști.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Serban, excelent !
Dar deja mi se ridică părul pe ceafă când văd acea bifurcaţie ÎN TUNEL...
Mi-e teamă că o să o vedem des la televizor, asortată cu maşini de poliție, SMURD, si maşini " bizonice" făcute praf...
Că bizonul nu are nevoie să se uite din timp la indicatoare, el poate decide în 10 metri că s-a încadrat greşit - şi remediază pe loc greşeala...
Serban, excelent !
Dar deja mi se ridică părul pe ceafă când văd acea bifurcaţie ÎN TUNEL...
Mi-e teamă că o să o vedem des la televizor, asortată cu maşini de poliție, SMURD, si maşini " bizonice" făcute praf...
Că bizonul nu are nevoie să se uite din timp la indicatoare, el poate decide în 10 metri că s-a încadrat greşit - şi remediază pe loc greşeala...
- ANTENA
-
Posted:
-
ANTENA
Stie cineva cum se vor preselecta cele 2 benzi care intra in pasaj?
Ramane doar sa se modifice marcajele?
Se vor pune separatoare mai inainte, astfel incat sa nu se creeze haos chiar la intrarea in pasaj?
E interesant de aflat.
PS: B365 spune azi ca se va deschide la sfarsitul lunii. Hai sa fim mai realisti.
Ce program aveti sambata duminica? Ne dam prin pasaj?
PS2: La bifurcatia din pasaj, ne-ar trebui o baterie de cauciucuri montate pe verticala, ca la Formula 1
Stie cineva cum se vor preselecta cele 2 benzi care intra in pasaj?
Ramane doar sa se modifice marcajele?
Se vor pune separatoare mai inainte, astfel incat sa nu se creeze haos chiar la intrarea in pasaj?
E interesant de aflat.
PS: B365 spune azi ca se va deschide la sfarsitul lunii. Hai sa fim mai realisti.
Ce program aveti sambata duminica? Ne dam prin pasaj?
PS2: La bifurcatia din pasaj, ne-ar trebui o baterie de cauciucuri montate pe verticala, ca la Formula 1
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Am trecut ieri pe la Piata Charles de Gaulle. Am vazut ca la fel ca si la Piata Presei Libere rondul se umple cu pamant si se inalta. O fi o noua moda in Bucuresti ? Si la iesirea spre A2 rondul a fost inaltat.
Am trecut ieri pe la Piata Charles de Gaulle. Am vazut ca la fel ca si la Piata Presei Libere rondul se umple cu pamant si se inalta. O fi o noua moda in Bucuresti ? Si la iesirea spre A2 rondul a fost inaltat.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)
•
Choose destination