MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1725807 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 257 258 259 260 261 262 263  ... 613

📖 Pagination options
Re: Stiri despre proiect andrei11

Voi nu v-ati plictisit de reluari ?
Acum pe bune, de cand se vor apuca de treaba cu finisarile / montaj cale de rulare / cablarie / prize, chiuvete si WC - uri, biblioteci, birouri, scaune, mese, si mai ales cuiere* si pana cand vom vedea primul metrou circuland dureaza pe putin 2 ani, ca n-au cum altfel.
Pentru ca :
Este imposibil sa lucreze concomitent la toate statiile, pentru ca nu au bani. Vezi intarzierile de la statiile Parc, Eroilor 2 si statia parasita Raul Doamnei. Azi am trecut pe acolo si statia este parasita. Ei vor sa redea circulatiei probabil bulevardul, iar stada Raul Doamnei s-o inchida pe veci.
Suntem la mijlocul anului 2015, crezi ca vor deschide noul santier Pantelimon - Iancului in 4 Ianuarie 2016 ? ( Cade luni ). Numai PLS - ul din Pantelimon ca sa-l construiasca le trebuie  - cu tot cu devieri - tot vreo 2 ani, plus ca daca ai PLS - ul si nu ai si statiile de pe parcurs iar nu e bine.
Florinds, din respect pentru crudul adevar tronsonul central ( Opera  -  Iancului ) nu se va face decat in urma unui cutremur devastator care va face ca toate bloacele *de pe traseul central sa nu mai poata fi locuite, ori prin colaps total / partial / sau sa ramana in picioare dar cu structura grav avariata. In alte circumstante tovarasii care dau banii nu se baga. Metroul SA are variante de proiect dar Mugur Ciuvica / Isarescu nu ofera banii necesari.
CUIÉR, cuiere, s. n. Suport de lemn sau de metal, mobil sau fixat în perete, prevăzut cu mai multe cârlige sau brațe, de care se atârnă diverse obiecte și accesorii de îmbrăcăminte. [Pr.: cu-ier]Cui + suf. -er.

Re: Stiri despre proiect andrei11

Aici se publica stiri despre proiect si nu schizofrenii de genul celei de mai sus.
Pe langa ca este o reluare a unui articol foarte vechi, mai contine si ineptii. Poate muta adminul interventia la club. Multumesc.
Vad ca discutiile pentru M 6 tot la club se petrec, acolo îi e locul si articolului de mai sus.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

"Mi-au lovit balconul cu macaraua"
Wut?  :|  Ar vrea ei sa li se intampla asa minune sa ajunga vedete de o zi, dar slabe sanse.

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

"Ies gandacii din pamant" O fi din cauza bentonitei   :mrgreen:

Re: Stiri despre proiect Nightwolf

Astia sunt aia ca la de pe M4 care urla ca vrea revolutie...

Re: Stiri despre proiect subway guru

'Povestea' e aceeasi, mi se 'zdrangane' blocul!!!...doar ca lor li se zdrangane doar cerebelul mic pentru ca are prea mul joc in tzeasta... :shock:
Ma mir doar ca inca nu au aparut si aia cu 'mi-a putrezit gardul/acoperisul/buda' din cauza lucrarilor la metrou... :popa:
As vrea doar sa va reamintesc un singur lucru, toate cladirile sunt monitorizate in timp real, inclusiv din satelit, nu numai terestru...si nu se misca si nu se clatina nimic!
:mrgreen:
Sistemul de monitorizare pus in practica la M5 e dintre cele mai performante, ultimul strigat in materie pe plan mondial... :ugeek:
Asa ca...stati linistiti, smile, ca sunteti pe 'camera ascunsa'!... :lol:  :lol:  :x

Re: Stiri despre proiect Costin

Oameni care au intepenit 30-40 de ani in acelasi loc de munca, au locuit 30-40 de ani in acelasi apartament si care 30-40 de ani au trait intr-un balon de sapun in care nu se schimba niciodata nimic dau acum intr-o paranoia colectiva pentru ca vad cum se schimba lumea in jurul lor si sunt complet neputinciosi in fata schimbarii (+bonus, schimbarile care vin nu le sunt utile nicidecum).

+bonus nr.2, aceiasi oameni sunt exploatati de "media" care vrea sa vanda senzational.

Toata treaba asta nu prea are de-a face cu procesul tehnologic de constructie a M5 (care, sa zicem, ne intereseaza cel mai mult din toate aspectele santierului). Asa ca, ce discutam aici, tehnologie sau psihologie colectiva? Eu zic sa ne vedem de treburi mai serioase, oricum nu evoluam nicaieri cu oameni cu o mentalitate intepenita la fel ca vietile lor.

Re: Stiri despre proiect danutzu_2910

Eu le-as da interzis la metrou astora care comenteaza negativ.
Inculsiv "revolutionarului" de pe M4.
Ce o vrea? Sa oprim si sa astupam totul???
Sau vrea bani nemunciti (compensatii financiare ptr "traumele" suferite)

Re: Stiri despre proiect subway guru

Ai pus 'degetul pe rana'!
Nu pensionarii sunt problema, aceia sunt tematori pentru ca Isi fac 'ganduri negre' din nestiinta, daca insa se gaseste un 'binevoitor' sa le explice 'cum sta treaba' si sa le risipeasca temerile sunt chiar cumsecade si cooperanti!
Problema e cu 'smecherasii' ce-si inchipuie ca-si vor 'reabilita' cocioaba situata la 2km de santier pe bani publici, desi n-au fost in stare nici macar sa-si zugraveasca 'fo data 'bordeiele' in decurs de jumatate de secol...
:twisted:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

subway guru wrote:
Asa prostioara...Mai rar!!!O magistrala oprita in buricul targului=dezastru garantat!!!

Racordul lui M 5 oprindu-se la Eroilor va fi un dezastru pentru ca :
Eroilor nu reprezinta un punct de atractie de sine statator, calatorii care vor coborî din M 5 acolo :
a) Se vor indrepta spre Eroilor M 1 / M 3 pentru a ajunge la Unirii eventual M 2 ( de la Unirii ) ca sa ajunga in centru ( Universitate - Romana - blablabla ).
b) Vor lua troleibuzele - care culmea vor veni tot din Dr. Taberei ca sa ajunga la Universitate.
c) Vor lua 368 - ul care culmea vine tot din Dr. Taberei ca sa ajunga la Romana.
In schimb daca magistrala ar fi ajuns la Universitate :
a) Universitatea reprezinta ea insăşi un punct de interes deci ar fi iesit din M 5 la Universitate si acolo ar fi devenit pietoni.
b) Ar fi schimbat direct cu M 2 fara sa mai treaca si prin M 1 / M 3 pe relatia Eroilor -> Unirii 1.

Pe ramificatia Valea Ialomitei evident ca va fi statie, vezi schita depoului cu statia aferenta lipita depoului.
Racordul lui M 2 Berceni - Unirii avea logica pentru ca Unirii e un punct de interes ca atare plus faptul ca celalalt racord Unirii - Pipera a fost inaugurat dupa 2 ani de la inaugurarea primului racord. Ceea ce nu se intrevede cu magistrala M 5 in zona centrala. E o mica diferenta.  :!:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) icee

Vezi ca la Eroilor sunt si:

336-601 directia Universitate
104-123 directia Unirii
126-168-226-368 directia Romana
96 directia Gara de Nord
122-137-138-268 directia Universitate

PS: Capetele M5 spre vestul orasului vor fi foarte importante foarte curand. Deja mai departe de Valea Ialomitei sunt sute de case si mii de apartamente.
Nu mai vorbesc de Valea Oltului si Domnesti.  :roll:

Iar in momentul de fata toti se inghesuie pe cateva artere spre N si E.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) Florinds

Este statie, dar aferenta depoului si nu in curba... Ideea era ca din cauza asta vor fi practic doua magistrale, in genul M1-M3 dincolo de Nicolae Grigorescu, dar intr-o masura mai mica. Practic mai departe de Romancierilor nu cred ca va mai exista un interval decent de succedare. Zona cred ca este destul de aglomerata, atat in bucla, cat si in exterior.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

De acord si cu tine, vom vedea peste 2 ani si jumatate cum vor evolua lucrurile. Eu spun ca in actuala situatie va creste presiunea asupra lui M 1 / M 3 pana la Unirii. Era mai simplu sa se opreasca M 5 la Universitate. Bine, teoretic vorbind, stiu ca practic e imposibil.
In care bucla te referi ? In bucla ai statia Valea Argesului, foarte aproape de strada Valea Ialomitei. Dincolo de Romancierilor eu miros ca va fi un metrou la 10 - 14 minute. Hmm, daca au grafic de circulatie eu spun ca e ok. Un metrou la 10 min practic inseamna  ( ca si capacitate ) un autobuz standard / minut.

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) George

Daca va fi grafic afisat si respectat ar fi ok si 10 - 12 min la V. Argesului. Altfel nu!

Chiar daca tehnic nu se poate pana la Univ, in sine ar fi fost o solutie de departe preferabila opririi la Eroilor.

Totusi, M1 / M3 pot absorbi fara mari probleme calatorii suplimentari.

Adevarata utilitate a M 5 va exista totusi cand va traversa centrul.

Go to page:  1  ... 257 258 259 260 261 262 263  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463964 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”