Topic: Întrebari și răspunsuri
1106 posts, 423911 views
📖 Pagination options
- Tom
-
Posted:
-
Re: Intrebari si raspunsuri
Tom
Stiu ca au existat vagoane V2A-2S si V3A-2S care puteau fi cuplate si de aici ar putea sa rezulte diferentele fata de celelalte.
Stiu ca au existat vagoane V2A-2S si V3A-2S care puteau fi cuplate si de aici ar putea sa rezulte diferentele fata de celelalte.
- nokia2110
-
Posted:
-
nokia2110
Care era traseul tramvaiul 27 între 1980 şi când a fost scos de pe inelul 1 (când s-a întâmplat asta?), pe porţiunea de la Sevastopol la Gara de Nord?
Care era traseul tramvaiul 27 între 1980 şi când a fost scos de pe inelul 1 (când s-a întâmplat asta?), pe porţiunea de la Sevastopol la Gara de Nord?
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Intrarea Sat Catelu - Bd. Sulea - Bd. I.B. Tito - Sos. Mihai Bravu - Sos. Stefan cel Mare - Bd. Ilie Pintilie - Str. Clopotarii Vechi - Str. Sevastopol - Bd. Alex I Cuza - Bd. Ghe Duca - Gara de Nord cu intoarcere prin Sos. Nicolae Titulescu - Dr. Sergiu
Intrarea Sat Catelu - Bd. Sulea - Bd. I.B. Tito - Sos. Mihai Bravu - Sos. Stefan cel Mare - Bd. Ilie Pintilie - Str. Clopotarii Vechi - Str. Sevastopol - Bd. Alex I Cuza - Bd. Ghe Duca - Gara de Nord cu intoarcere prin Sos. Nicolae Titulescu - Dr. Sergiu
- nokia2110
-
Posted:
-
nokia2110
Şi atunci pt. ce linie era la sf. anilor '80 macaz dinspre Griviţa spre Duca?
Şi atunci pt. ce linie era la sf. anilor '80 macaz dinspre Griviţa spre Duca?
-
- Robert24
-
Posted:
-
-
- PaulIP
-
Posted:
-
PaulIP
Exista o sansa sa pot afla culoarea prototipului de troleibuz TV 2E din 1958?
Aici apare o schita colorata in portocaliu, insa aceasta a fost o culoare cel putin inedita pentru un troleibuz romanesc...
Sa fi fost bej? Galben-ocru?
Exista o sansa sa pot afla culoarea prototipului de troleibuz TV 2E din 1958?
Aici apare o schita colorata in portocaliu, insa aceasta a fost o culoare cel putin inedita pentru un troleibuz romanesc...
Sa fi fost bej? Galben-ocru?
- nokia2110
-
Posted:
-
nokia2110
1) Ce autobuze circiulau pe liniile de noapte în 1974-1976?;
2) Cam ce interval de succedare aveau liniile de noapte?;
3) Liniile de noapte aveau taxatori şi cam care erau tarifele în perioada 1960-1986<
4) Până când au fost taxatori pe liniile de noapte?
1) Ce autobuze circiulau pe liniile de noapte în 1974-1976?;
2) Cam ce interval de succedare aveau liniile de noapte?;
3) Liniile de noapte aveau taxatori şi cam care erau tarifele în perioada 1960-1986<
4) Până când au fost taxatori pe liniile de noapte?
-
- aztec
-
Posted:
-
Bibliobuz.. sau biblioteca pe roti.
aztec
Imi aduc aminte de copilarie... in coltul strazii, din cand in cand parca un autobuz-biblioteca de unde puteai inchiria carti sau citi la fata locului. Era util pt ca nu mai trebuia sa ajung la o biblioteca centrala pt cartile ce-mi lipseau..
Asta se intampla prin anii '80.
Din pacate mai stiu doar culoarea...parca erau rosii...si nu DAC-uri.
In rest...nu am gasit nimic pe net sa-mi reimprospateze memoria...
Va mai aduceti aminte?
Banuiesc ca veneau din parcul ITB si modificate ca bibliobuze...
Imi aduc aminte de copilarie... in coltul strazii, din cand in cand parca un autobuz-biblioteca de unde puteai inchiria carti sau citi la fata locului. Era util pt ca nu mai trebuia sa ajung la o biblioteca centrala pt cartile ce-mi lipseau..
Asta se intampla prin anii '80.
Din pacate mai stiu doar culoarea...parca erau rosii...si nu DAC-uri.
In rest...nu am gasit nimic pe net sa-mi reimprospateze memoria...
Va mai aduceti aminte?
Banuiesc ca veneau din parcul ITB si modificate ca bibliobuze...
-
- macheta218
-
Posted:
-
Re: Bibliobuz.. sau biblioteca pe roti.
macheta218
Erau Roman 111 si nu cred ca proveneau din autobuze, asa au fost construite.
Erau Roman 111 si nu cred ca proveneau din autobuze, asa au fost construite.
- Tom
-
Posted:
-
Re: Bibliobuz.. sau biblioteca pe roti.
Tom
Pe strada Take Ionescu (fostă Nikos Beloianis) se află Biblioteca Metropolitană București. Până la începutul anilor '90, in curte se puteau vedea 3 autobuze Roman 111. Autobuzele erau numerotate de la 1 la 3. Autobuzul 3 se afla în curte și părea descompletat (asta prin anii '90). Autobuzele 1 și 2 mai parcau și afară și erau bine întreținute. Nu știu când au dispărut, dar spre sfărșitul anilor '90 nu mai existau.
Nu știu dacă erau transformate din autobuze normale sau așa au fost construite.
Pe strada Take Ionescu (fostă Nikos Beloianis) se află Biblioteca Metropolitană București. Până la începutul anilor '90, in curte se puteau vedea 3 autobuze Roman 111. Autobuzele erau numerotate de la 1 la 3. Autobuzul 3 se afla în curte și părea descompletat (asta prin anii '90). Autobuzele 1 și 2 mai parcau și afară și erau bine întreținute. Nu știu când au dispărut, dar spre sfărșitul anilor '90 nu mai existau.
Nu știu dacă erau transformate din autobuze normale sau așa au fost construite.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Care este istoria liniilor RATB/ITB care duceau la Aroportul Otopeni? De cand exista 783 asa cum il stim noi astazi?
Care este istoria liniilor RATB/ITB care duceau la Aroportul Otopeni? De cand exista 783 asa cum il stim noi astazi?
- GPS
-
Posted:
-
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
La Aeroportul Otopeni prima linie a fost 49 barat in 1970 (ulterior cu caracter rapid, desi indicativul o cam incadra la "navete"), redenumita dupa 1981 in 349. A fost singura pana la 783, aparut pe traseul de azi in 1992. Spre 2010 ii mai tine de urat si 780 care merge la Basarab. Trecator au mai ajus pe la aeroport si preorasenestile 449, 450.
312 a aparut in 1998, la pachet cu 91 si 330.
La Aeroportul Otopeni prima linie a fost 49 barat in 1970 (ulterior cu caracter rapid, desi indicativul o cam incadra la "navete"), redenumita dupa 1981 in 349. A fost singura pana la 783, aparut pe traseul de azi in 1992. Spre 2010 ii mai tine de urat si 780 care merge la Basarab. Trecator au mai ajus pe la aeroport si preorasenestile 449, 450.
312 a aparut in 1998, la pachet cu 91 si 330.
- GPS
-
Posted:
-
GPS
Mulțumesc, îmi puteți spune si cu ce ocazie a fost înființată ?
Daca se poate si pentru 91 si 330, mulțumesc.
Mulțumesc, îmi puteți spune si cu ce ocazie a fost înființată ?
Daca se poate si pentru 91 si 330, mulțumesc.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Istoria transportului în comun din București şi Ilfov
•
Choose destination