Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1252 posts, 425046 views

Go to page:  1  ... 58 59 60 61 62 63 64  ... 90

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului GeorgeI

danutzu_2910 wrote:
A disparut articolul! Si-au dat seama de ineptie.
Pe viitor faceti copy-paste la textul articolului, aici pe forum. (si link-ul, evidnt)

Articolul a ramas in cache-ul de la google.

http://webcache.googleusercontent.com/s...to-261973/

"Cum îi stă bine constructorului român plătit din bani publici care azi ridică și mâine dărâmă, gura de intrare în pasajul pietonal din bulevardul Kiseleff, inițial construită aproape de carosabil (vezi fotografiile de mai jos), a fost demolată și reconstruită 10 metri în lateral spre Parcul Herăstrău.

Pasajul de la Piaţa Presei Libere urma să fie inaugurat la începutul lunii aprilie, însă lucrările vor întârzia din cauza unui cablu electric, conform B365.ro

Gura de intrare în pasajul pietonal din bulevardul Kiseleff (fotografie realizată în martie 2015)

Locul unde a fost construită inițial gura de intrare în pasaj

Actuala gura de intrare în pasaj

"

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

:lol:    :lol:    :lol:  
Jurnalism de exceptie !.. :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Din păcate nu e excepţie, e... regulă.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Se pare ca o sa-mi modific prognoza ... o sa dureze mai mult de 1 iunie ... cam 15 asa vad eu lucrurile ...

Semaforizarea se va schimba total in PPL. Va deveni prioritar axul Marasti - DN1 si Kiseleff - Poligrafiei. Am auzit un zvon ca se va resistematiza intersectia cu doua benzi dedicate de dreapta Kiseleff -- DN1 ca sa nu se mai stea la semafor, nu stiu daca se va realiza anul asta dar ar fi interesant daca s-ar face ... am avea in premiera in Bucuresti un culoar auto dedicat ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Culoar auto dedicat, dar numai până apar pietonii...
Să nu uităm că de la intrarea în parc spre Casa Scânteii NU avem pasaj pietonal.
Va fi vesel mai ales dimineața, când coboară o armată de oameni din autobuz, la intrarea în parc, si toţi vor traversa DN1 spre Casa Scânteii...
Mai bine acceptau un cost cu 25% mai mare si făceau pasajul pietonal ca la Universitate.
Au ales varianta ieftină, care va chinui pietoni si şoferi deopotrivă pentru câteva decenii, până când alt primar va sparge lucrarea lui dom' doctor si va face un proiect complet... Dar va costa triplu... :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Uite ce am scris eu cu o pagina inainte
andrei11 wrote:
Eu as fi facut inca o trecere[pietonala] subterana cam la mijlocul rampei Miorita.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Simetrica cu cea mai veche, scurtata acum, nu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului vancouver

TibiV wrote:
... până când alt primar va sparge lucrarea lui dom' doctor si va face un proiect complet... Dar va costa triplu... :(

Sa speram ca va veni o vreme in care primarii nu vor mai ctitori nimic, ci doar arhitectii si inginerii, si aceia ajunsi pe posturi prin merit si profesionalism.
Sa speram ca va veni o vreme cand nici noi nu ne vom mai dori ca fiecare primar sa fie un mic Ceausescu, ca sa faca sau sa dreaga. In tarile in care apa calda curge de mai de mult, rolul primarului este doar de REPREZENTANT al orasului, al primariei si al cetatenilor, dar nu decidentul ... adica nu orasul ajunge dupa chipul si asemanarea inteligentei sau prostiei unui om ajuns primar, ci primarul oficiaza nunti, participa la inaugurari, transmite mesaje... si cam atat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

:?:
Cine ti-a spus ca primarul a ctitorit ?
Daca crezi asta esti in confuzie, dar asa se spune ( in Romania ) este o expresie.
... ci primarul oficiaza nunti, participa la inaugurari, transmite mesaje... si cam atat.
Poate la voi in Germania asta face presedintele statului, stim noi de ce. Poate peste inca o suta de ani de acum incolo, se va naste si la voi un presedinte adevarat. Dar nu vreau politica in forumul acesta, iar daca o sa-mi raspunzi te rog fa-o la club. Cred ca stii adresa.
Un primar nu se alege pentru nunti si botezuri si taieri de panglici, si etc, se alege sa conduca comunitatea, sa-i reprezinte interesele.
Adica daca se decide - de cei inteligenti - sa se construiasca pasajul de la PPL sau 3 locuri de parcare undeva, ca astia sunt toti banii, primarul decide incotro o iau banii, eventual cauta surse de finantare, blablabla.
Cu Ceausescu a fost alta treaba, nu comentam acum.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

TibiV wrote:
Culoar auto dedicat, dar numai până apar pietonii...
Să nu uităm că de la intrarea în parc spre Casa Scânteii NU avem pasaj pietonal.
Va fi vesel mai ales dimineața, când coboară o armată de oameni din autobuz, la intrarea în parc, si toţi vor traversa DN1 spre Casa Scânteii...
Mai bine acceptau un cost cu 25% mai mare si făceau pasajul pietonal ca la Universitate.
Au ales varianta ieftină, care va chinui pietoni si şoferi deopotrivă pentru câteva decenii, până când alt primar va sparge lucrarea lui dom' doctor si va face un proiect complet... Dar va costa triplu... :(

La cum stau lucrurile, e posibila constructia unui nou pasaj pietonal, pe sub DN1, cu intrarea de pe partea cu Casa Presei intre pasaj si carosabilul actual. Iar daca acel pasaj teoretic ar traversa usor "in diagonala" ar ajunge sa aiba intrarea chiar langa actuala trecere de pietoni. Eventual acest pasaj teoretic ar putea avea si o intrare direct spre parc, la nivel, pe modelul intrarii statiei de metrou Politehnica (capatul dinspre Eroilor). Si utite asa scapi de pietoni si acolo. S-ar justifica financiar? Probabil nu, altfel s-ar fi prevazut initial.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

• Pe axa Miorița - Arcul de Triumf s-a așternut și ultimul strat de asfalt, urmează marcajele
• Parapeții de beton se spoiesc într-o culoare cărămizie / pămîntie (ca ză nu zic altfel...)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului misterr

E vorba de parapeții de beton de la sol (care delimitează rampele), aceia sînt din beton (care e gri-cenușiu), n-au fost niciodată albi...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Am fumat eu ceva, sau pasajul ăsta trebuia la un moment dat să aibă şi ceva "luminator" pe la mijloc?
Sau chiar trebuia şi a dispărut pe parcurs?

Go to page:  1  ... 58 59 60 61 62 63 64  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463839 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”