Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 624655 views
📖 Pagination options
- georgica2704
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
georgica2704
Asa se intampla daca nu se pun borduri mai inalte si sinele mai inaltate (gen Trafic Greu) .
Asa se intampla daca nu se pun borduri mai inalte si sinele mai inaltate (gen Trafic Greu) .
- clt
-
Posted:
-
clt
Sper sa isi fi rupt ceva pe dedesubtul masinii.
Sper sa isi fi rupt ceva pe dedesubtul masinii.
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
I-as "citi" abrevierea de la numarul de inmatriculare... dar imi iau ban.
F.C.D.....
I-as "citi" abrevierea de la numarul de inmatriculare... dar imi iau ban.
F.C.D.....
- serbanandrei
-
Posted:
-
serbanandrei
Numai berbeci si idioti !!! L-as intreba ce cauta si cum a ajuns acolo, dar mie teama de raspuns.
Numai berbeci si idioti !!! L-as intreba ce cauta si cum a ajuns acolo, dar mie teama de raspuns.
-
- General_Katana
-
Posted:
-
General_Katana
Aaa, NU, cred ca este gradinar de profesie
Poate Asa reactioneaza aceste specimene erbivore cand vad iarba
Era parca si o melodie care li s-ar potrivi in cazul de fata : Mai avem nevoie si de iarba !
)))
PinkyHog wrote:
Ma gandesc ca acest personaj si la el acasa confunda sufrageria cu baia.
Aaa, NU, cred ca este gradinar de profesie
Era parca si o melodie care li s-ar potrivi in cazul de fata : Mai avem nevoie si de iarba !
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
PinkyHog, multumiri pentru toate pozele, inclusiv cea cu "ierbivorul"...
PinkyHog, multumiri pentru toate pozele, inclusiv cea cu "ierbivorul"...
- clt
-
Posted:
-
clt
Pe partea cu biserica la intersectia cu 1 Decembrie de ce au spart? Intra si partea aia in proiect sau cum? Ceva detalii?
Pe partea cu biserica la intersectia cu 1 Decembrie de ce au spart? Intra si partea aia in proiect sau cum? Ceva detalii?
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Acolo cred ca s-a spart pentru a se baga tubulatura/cabluri care au legatura cu semaforizarea. Santul de pe trotuar merge spre Auchan cel putin 50 de metri.
Acolo cred ca s-a spart pentru a se baga tubulatura/cabluri care au legatura cu semaforizarea. Santul de pe trotuar merge spre Auchan cel putin 50 de metri.
- clt
-
Posted:
-
clt
Cred ca la Auchan ar trebui facut semafor, nu de alta, dar am fost martor de vreo cateva ori la niste pocniri in sensul ala giratoriu, iar de pietoni nu mai spun ca isi risca viata mereu pe acolo. Plus mega bonusul de etnici
Cred ca la Auchan ar trebui facut semafor, nu de alta, dar am fost martor de vreo cateva ori la niste pocniri in sensul ala giratoriu, iar de pietoni nu mai spun ca isi risca viata mereu pe acolo. Plus mega bonusul de etnici
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
In baza ultimelor poze, mi se pare ca vor re-construi bulevardul fara a largi intre Barajul Dunarii si 1 Decembrie
In baza ultimelor poze, mi se pare ca vor re-construi bulevardul fara a largi intre Barajul Dunarii si 1 Decembrie
-
- Costin
-
Posted:
-
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Unde, mai precis?
Ei lucreaza acum in dreptul fostului capat de RATB. Pana acolo au fost intotdeauna 2 benzi/sens + linie dubla de tramvai. Privind la ultimele poze, am impresia ca in urma latirii drumului vor avea de castigat pietonii, biciclistii insa nicidecum soferii.
Unde, mai precis?
Ei lucreaza acum in dreptul fostului capat de RATB. Pana acolo au fost intotdeauna 2 benzi/sens + linie dubla de tramvai. Privind la ultimele poze, am impresia ca in urma latirii drumului vor avea de castigat pietonii, biciclistii insa nicidecum soferii.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin

foto: PinkyHog
Aici au dus carosabilul pana in cosmelie. Trotuarul si/sau parcarea si/sau pista de biciclisti vin prin bar...
foto: PinkyHog
Aici au dus carosabilul pana in cosmelie. Trotuarul si/sau parcarea si/sau pista de biciclisti vin prin bar...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination