Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 400605 views

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 143

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului bercenicity

Acolo ar fi destul de nasol sa faci o intrare pe pasaj, pentru ca la cativa metri mai se desprinde rampa de coborare spre splai. Deci nu ar merge cu banda de accelerare  pentru ca s-ar continua direct cu rampa de coborare. Asa fara banda de accelerare ar fi ca la Podul Grant, cu cedeaza trecerea cu vizibilitate proasta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Goldmund

Despre impactul social al zonei Giulesti,Crangasi.Pe sub Pasaj trec tramvaiele,pe o parte e Carrefour-care deja a schimbat in bine zona-si un magazin de bricolaj vis a vis.Eu sunt un pic mai optimist,intr-adevar,dar viitorul va castiga orice pariu,asadar nu stiu cum va arata zona in 10 ani sa spunem,insa mai rau decat inainte de anul 2000,nu poate arata:sandramalele au fost daramate deja,au aparut magazine imense,apar tramvaie cu linii moderne peste tot,pe sus pasajul....si podul peste Dambovita,la Semanatoarea o alta lume-si ce era acolo!.eu zic ca e oricum mai bine decat a fost.Cat despre burnetei si minoritari,pai e vointa intregii Europe sa-i integreze,dar nu numai in Romania ci in intreaga UE!-sic!Asa ar fi umanitar....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Nightwolf

Pe Titulescu s-a asfaltat tot. Cred ca in ritmul asta la sf. saptamanii asteia or sa fie gata cu reparatiile si intre portiunea Cuza - B. Manta si sapt viitoare asfalteaza la uzura ... Partea asta sigur se va deschide pana pe 14 septembrie!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului ionutz18

As avea si eu o intrebare la capatul basarab unde intorcea tramvaiu se mai face bucla aceea de intoarcere .. la tramvai ma refer??

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Buna intrebarea,a inceput lucrarea sau nu se mai face/?,poate doar asa avem dat drumul la 44 luna viitoare daca va intorce la basarab

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Mircea G

Goldmund wrote:
Despre impactul social al zonei Giulesti,Crangasi.Pe sub Pasaj trec tramvaiele,pe o parte e Carrefour-care deja a schimbat in bine zona-....

Gresit ! Abia acum a devenit o zona neagra , o zona de care peste citiva ani , un bucurestean nu va putea spune unde este .
Doua depozite uriase, pardon baraci-magazin , si un drum " expres " nu fac decit sa instraineze lumea . Nimenii nu va mai calca " cu piciorul " si totul va deveni o zona de tranzit , fara personalitate . Dupa parerea mea , zona este moarta !

• darknight
  • Posted:
  •  

Se stie ceva despre rampa de pe Plevnei? Au uitat-o ?Am trecut azi pe acolo au crescut buruienile la baza ei :lol:  :lol:

• darknight
  • Posted:
  •  

Mircea G@:Intrun fel ai dreptate zona era mult mai deschisa insa ,nici acum nu o sa o vad asa de "neagra" exista idm destul de populat,carrefour unde multa lume se aprovizioneaza,este marele magazin al  Giulestiului,Brico si Media Galaxi nici ele nu duc lipsa de clienti langa ele exista pe orhiddelor un club ,exista o gara, Gara Basarab,Este adevarat va deveni o importanta zona de tranzit, dar popularitatea zonei va creste cu siguranta numarul oamenilor care vor trece pe acolo va deveni mai mare pe langa cei care  sunt acum si vin la magazinem,poate multi ce sunt in tranzit se vor opri la magazine din zona pentru a face cumparaturi deci zona se va dezvolta :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului elloyy

Mircea G wrote:
Doua depozite uriase, pardon baraci-magazin , si un drum " expres " nu fac decit sa instraineze lumea . Nimenii nu va mai calca " cu piciorul " si totul va deveni o zona de tranzit , fara personalitate . Dupa parerea mea , zona este moarta !

ai ai ai!!
man, io am stat in regie/grozavesti 4 ani, 97-2001, si crede-ma, carrefour-ul ala mi s-a parut, cand a aparut, un fel de Champs-Élysées asa. Tu ai idee ce era inainte acolo? un maidan cu iarba de nu se vedea calu si calaretu? si crede-ma ca era plin de cai si calareti, minoritari evident. plus maidanezi mii? geez, hai sa nu mai vorbim aiurea. e de un catralion de ori mai spalata zona decat inainte

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Astazi au inceput lucrarile de montare a liniei de tramvai sub podul Grozavesti, lucrarile la conductele din zona fiind 90% finalizate. Urmeaza pozele de azi.

• darknight
  • Posted:
  •  

In sfarsit o veste buna  ,Cat ziceai ca dureaza montarea linilor ?si De rampa aceea de pe plevnei si stie o data concreta? E cam singurul segment din pod care lipseste(inafara de cel hobanat) :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

gabynet wrote:
In sfarsit o veste buna  ,Cat ziceai ca dureaza montarea linilor ?si De rampa aceea de pe plevnei si stie o data concreta? E cam singurul segment din pod care lipseste(inafara de cel hobanat) :D

Nu sta finalizarea pasajului in cele 2 zone de care spui, montarea liniilor trebuie sa se incheie pana pe 15, la fel si rampa de pe plevnei.

• plouis
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului plouis

vin din carrefour orhideea. crima. toti intrau prin parcare de pe dambovita spre plevnei. intrasera si pe sensu unic de intrat in parcare asa incat mi-a luat vreo 5min sa ajung sa parchez la sosire, si inca vreo 10-15min sa ies din parcare la plecare. se lucra la linia de tramvai la bifurcatie acolo sub pod. sareau scantei la greu.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Un sfat pentru toti soferii - evitati zona Giulesti - Plevnei - Orhideelor pana la inaugurarea de pe 14 septembrie !!!

Go to page:  1  ... 52 53 54 55 56 57 58  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463862 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”