Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2042 posts, 529631 views
📖 Pagination options
- realistul
-
Posted:
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Aprilie 2015
danutzu_2910
Trebuie sa se lateasca?
Parca trebuie doar reabilitat.
Si asta se va face de catre Astaldi dupa ce termina la Sudului
Trebuie sa se lateasca?
Parca trebuie doar reabilitat.
Si asta se va face de catre Astaldi dupa ce termina la Sudului
- PaulIP
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
PaulIP
Ar fi necesara latirea podului. Benzile sunt destul de inguste, iar cele de urgenta sunt mai inguste decat o bicicleta...
Ar fi necesara latirea podului. Benzile sunt destul de inguste, iar cele de urgenta sunt mai inguste decat o bicicleta...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
De cand podul acela are benzi de urgenta ? Ce, e autostrada ?
PaulIP wrote:
... iar cele de urgenta ...
De cand podul acela are benzi de urgenta ? Ce, e autostrada ?
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Asta inseamna sa vorbesti doar ca sa faci scor la postari ... ignora!
@PaulIP vezi ca gasesti pe net o carte cu standarde ... imi scapa acu` cine o editeaza ... costa fo` 500 de lei are peste 2000 de pagini COLOR cu poze si alte alea ... dupa ce te documentezi sa te intorci sa ne spui si noua care este standardul minim al latimii unei benzi de circulatie URBANE pe un pasaj suprateran ... nu ca nu s-ar mai fi discutat acilea de tzshpe mii de ori in ultimii 5 ani...
Asta inseamna sa vorbesti doar ca sa faci scor la postari ... ignora!
@PaulIP vezi ca gasesti pe net o carte cu standarde ... imi scapa acu` cine o editeaza ... costa fo` 500 de lei are peste 2000 de pagini COLOR cu poze si alte alea ... dupa ce te documentezi sa te intorci sa ne spui si noua care este standardul minim al latimii unei benzi de circulatie URBANE pe un pasaj suprateran ... nu ca nu s-ar mai fi discutat acilea de tzshpe mii de ori in ultimii 5 ani...
- earthchild
-
Posted:
-
earthchild
Cred ca se refera la podul vechi de peste Dambovita...
Cred ca se refera la podul vechi de peste Dambovita...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Tot aia e...podul vechi, podul de peste podul vechi, ..., ..., ...
Tot aia e...podul vechi, podul de peste podul vechi, ..., ..., ...
- PaulIP
-
Posted:
-
PaulIP
Imi cer scuze sincer pentru deranj. Recunosc ca nu am cunostinte in domeniul standardelor de constructii, iar prin topicurile din ultimii 5 ani nu am rasfoit inca, din lipsa de timp.
Imi cer scuze sincer pentru deranj. Recunosc ca nu am cunostinte in domeniul standardelor de constructii, iar prin topicurile din ultimii 5 ani nu am rasfoit inca, din lipsa de timp.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Stai usor, n-o lua chiar asa in tragic, e doar un forum de discutii, nu o sala de judecata !
Stai usor, n-o lua chiar asa in tragic, e doar un forum de discutii, nu o sala de judecata !
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Paul, iti dai seama ca nu a fost cu rautate spus ce am spus DAR pune-te in locul nostru, de ani de zile explicam aceleasi lucruri ... S-au discutat si para-discutat aceste lucruri sunt sigur ca daca dai un search s-ar putea sa sara ceva...
Paul, iti dai seama ca nu a fost cu rautate spus ce am spus DAR pune-te in locul nostru, de ani de zile explicam aceleasi lucruri ... S-au discutat si para-discutat aceste lucruri sunt sigur ca daca dai un search s-ar putea sa sara ceva...
- PaulIP
-
Posted:
-
PaulIP
Multumesc mult pentru intelegere! S-a notat: cautare mai atenta pe viitor!
Multumesc mult pentru intelegere! S-a notat: cautare mai atenta pe viitor!
- Albert Florescu
-
Posted:
-
Re: Mai 2015
Albert Florescu
Da, mie asa mi-au spus muncitorii cand i-am intrebat.
Urmeaza ceva luminitzii.
Budy187 wrote:
Ni se pregateste oare acel vestit iluminat arhitectural ? Acele cabluri electrice negre sunt de altfel destul de des dispuse
Da, mie asa mi-au spus muncitorii cand i-am intrebat.
Urmeaza ceva luminitzii.
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
A fost montat si pus in functiune asa zisul iluminat arhitectural. Pilele sunt astfel colorate intr-un albastru, iar sub podul metalic s-au montat lampi clasice pentru un iluminat mai eficient.
A fost montat si pus in functiune asa zisul iluminat arhitectural. Pilele sunt astfel colorate intr-un albastru, iar sub podul metalic s-au montat lampi clasice pentru un iluminat mai eficient.
- Albert Florescu
-
Posted:
-
Albert Florescu
Va plac kitchurile alea albastre?
Este grotesc. Era mult mai frumos si mai clasic in acelasi timp, sa lase lumina calda a iluminatului stradal care era pana acum si atat...
Nu stiu cum sa mai cheltuie banii. Era ideal asa cum era.
Va plac kitchurile alea albastre?
Este grotesc. Era mult mai frumos si mai clasic in acelasi timp, sa lase lumina calda a iluminatului stradal care era pana acum si atat...
Nu stiu cum sa mai cheltuie banii. Era ideal asa cum era.
FullSizeRender.jpg (157.8 KB; downloaded 2564 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Pasajul suprateran Mihai Bravu – Splaiul Unirii (FINALIZAT martie 2019)
•
Choose destination