Topic: Modernizarea stațiilor de metrou
1895 posts, 536930 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Modernizarea statiilor de metrou
andrei11
N-ai avut cum sa observi decat WC - urile din Victoriei / Unirii 1. Foloseste-le cu incredere !
Din pacate, WC - urile din celalalte statii sunt inchise. Si nu vorbesc prostii, WC - ul de la Timpuri Noi l-am folosit si chiar intens pe vremea lui Timpuri Noi -Semanatoarea. Si cum statiile Semanatoarea, Grozaveasti, Timpuri Noi sunt ( aproape ) identice ca si proiect, WC - ul din Piata Unirii 1 exista, trebuie sa fie ascuns unul si in statiile Izvor / Eroilor.
N-ai avut cum sa observi decat WC - urile din Victoriei / Unirii 1. Foloseste-le cu incredere !
Din pacate, WC - urile din celalalte statii sunt inchise. Si nu vorbesc prostii, WC - ul de la Timpuri Noi l-am folosit si chiar intens pe vremea lui Timpuri Noi -Semanatoarea. Si cum statiile Semanatoarea, Grozaveasti, Timpuri Noi sunt ( aproape ) identice ca si proiect, WC - ul din Piata Unirii 1 exista, trebuie sa fie ascuns unul si in statiile Izvor / Eroilor.
-
- icee
-
Posted:
-
icee
WC uri sigur există.. Sunt normativ în codul muncii, și absolut necesare angajaților Metrorez și ai buticurilor, patiseriilor, etc. din staţii.
Dar Metrorez nu s-a agitat să le deschidă publicului.
Faptul că or fi fost deschise în vremurile bune e deja istorie.
WC uri sigur există.. Sunt normativ în codul muncii, și absolut necesare angajaților Metrorez și ai buticurilor, patiseriilor, etc. din staţii.
Dar Metrorez nu s-a agitat să le deschidă publicului.
Faptul că or fi fost deschise în vremurile bune e deja istorie.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Problema e pentru WC - urilepublice, nu cele pentru angajatii statiei. Oricum sa amenajezi un WC - eu public cred ca e super usor in conditiile "spatiilor tehnice" de la metrou.
WC --> wather closet
- ADY881
-
Posted:
-
ADY881
Te rog sa fii serios, metrorez este o companie balcanica pana in maduva oaselor, ea nu spala(modernizeaza statiile existente), ea doar face ceva nou (M6) si inutil.
icee wrote:
Dar metrorez nu are viziune și nici chef de imbunatatiri. Sper să mă înșel.
Te rog sa fii serios, metrorez este o companie balcanica pana in maduva oaselor, ea nu spala(modernizeaza statiile existente), ea doar face ceva nou (M6) si inutil.
- Radu Stanescu
-
Posted:
-
Radu Stanescu
Accesul de la Unirii 1 - voi ce parere aveti de placarea maro?
Accesul de la Unirii 1 - voi ce parere aveti de placarea maro?
2015-05-13 11.55.31.jpg (587.28 KB; downloaded 2650 times)
- sab
-
Posted:
-
-
- icee
-
Posted:
-
- sab
-
Posted:
-
sab
Ce vreti daca placi din astea mai erau "pe stoc" ? Bine ca n-au avut roz.
Din pacate, n-au avut placaj din acesta si cand au facut lifturile in interior..Au pus un placaj grena care merge "la fix" cu gresia galbena in patratele.
Ce vreti daca placi din astea mai erau "pe stoc" ? Bine ca n-au avut roz.
Din pacate, n-au avut placaj din acesta si cand au facut lifturile in interior..Au pus un placaj grena care merge "la fix" cu gresia galbena in patratele.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Astea au ramas undeva pe stoc de la placarea Pasajului Unirii.
Astea au ramas undeva pe stoc de la placarea Pasajului Unirii.
- sab
-
Posted:
-
sab
Da' balustrada asta de mare efect, unde mai era "pe stoc" ?
Da' balustrada asta de mare efect, unde mai era "pe stoc" ?
-
- andrei11
-
Posted:
-
-
- Spadan
-
Posted:
-
Spadan
N-am poze, dar la statia Piata Victoriei 1 (sper sa nu o incurc. E cea de pe magistrala Dristor 2-Republica) se face o renovare de toata jena: se da cu vopsea peste faianta de pe stalpii aia de pe scara, zugraveala se face pana unde a ajuns cu trafaletul, etc
Contraziceti-ma daca gresesc, dar mie asa mi se pare
N-am poze, dar la statia Piata Victoriei 1 (sper sa nu o incurc. E cea de pe magistrala Dristor 2-Republica) se face o renovare de toata jena: se da cu vopsea peste faianta de pe stalpii aia de pe scara, zugraveala se face pana unde a ajuns cu trafaletul, etc
Contraziceti-ma daca gresesc, dar mie asa mi se pare
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Scrie mai bine Piata Victoriei / M 1 sau dupa caz Piata Victoriei / M 2. Le-ai incurcat, staia Piata Victoriei de pe M 1 e nr 2 si statia Piata Victoriei de pe M 2 e nr 1. Oricum pe pereti acum scrie doar statia Piata Victoriei, asa ca scrie mai bine asa cum ti-am spus in prima fraza.
Scrie mai bine Piata Victoriei / M 1 sau dupa caz Piata Victoriei / M 2. Le-ai incurcat, staia Piata Victoriei de pe M 1 e nr 2 si statia Piata Victoriei de pe M 2 e nr 1. Oricum pe pereti acum scrie doar statia Piata Victoriei, asa ca scrie mai bine asa cum ti-am spus in prima fraza.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
In afara de asta, are dreptate. O spoiala ieftina, asta fac aia acolo. Si vopsesc faianta
intr-un căcăniu (scuzati) ingrozitor.
In afara de asta, are dreptate. O spoiala ieftina, asta fac aia acolo. Si vopsesc faianta
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou
•
Choose destination