MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou

Topic: Modernizarea stațiilor de metrou

1895 posts, 536889 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37  ... 136

📖 Pagination options
Re: Modernizarea statiilor de metrou andrei11

N-ai avut cum sa observi decat WC - urile din Victoriei / Unirii 1. Foloseste-le cu incredere !
Din pacate, WC - urile din celalalte statii sunt inchise. Si nu vorbesc prostii, WC - ul de la Timpuri Noi l-am folosit si chiar intens pe vremea lui Timpuri Noi -Semanatoarea. Si cum statiile Semanatoarea, Grozaveasti, Timpuri Noi sunt ( aproape ) identice ca si proiect, WC - ul din Piata Unirii 1 exista, trebuie sa fie ascuns unul si in statiile Izvor / Eroilor.

Re: Modernizarea statiilor de metrou icee

WC uri sigur există.. Sunt normativ în codul muncii, și absolut necesare angajaților Metrorez și ai buticurilor, patiseriilor, etc. din staţii.
Dar Metrorez nu s-a agitat să le deschidă publicului.
Faptul că or fi fost deschise în vremurile bune e deja istorie.

Problema e pentru WC - urilepublice, nu cele pentru angajatii statiei. Oricum sa amenajezi un WC - eu public cred ca e super usor in conditiile "spatiilor tehnice" de la metrou.

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou ADY881

icee wrote:
Dar metrorez nu are viziune și nici chef de imbunatatiri. Sper să mă înșel.

Te rog sa fii serios, metrorez este o companie balcanica pana in maduva oaselor, ea nu spala(modernizeaza statiile existente), ea doar face ceva nou (M6) si inutil.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Radu Stanescu

Accesul de la Unirii 1 - voi ce parere aveti de placarea maro? :roll:
2015-05-13 11.55.31.jpg (587.28 KB; downloaded 2647 times)

• sab
  • Posted:
  •  

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

Ce vreti daca placi din astea mai erau "pe stoc" ? Bine ca n-au avut roz.
Din pacate, n-au avut placaj din acesta  si cand au facut lifturile in interior..Au pus un placaj grena  care merge "la fix" cu gresia galbena in patratele. ;)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou 133 313

Astea au ramas undeva pe stoc de la placarea Pasajului Unirii.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Modernizarea statiilor de metrou sab

Da'  balustrada asta de mare efect, unde mai era "pe stoc"  ?

Le-o fi dat-o Frone. Da,Frone, sunt absolut sigur.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Spadan

N-am poze, dar la statia Piata Victoriei 1 (sper sa nu o incurc. E cea de pe magistrala Dristor 2-Republica) se face o renovare de toata jena: se da cu vopsea peste faianta de pe stalpii aia de pe scara, zugraveala se face pana unde a ajuns cu trafaletul, etc
Contraziceti-ma daca gresesc, dar mie asa mi se pare

Scrie mai bine Piata Victoriei / M 1 sau dupa caz Piata Victoriei / M 2. Le-ai incurcat, staia Piata Victoriei de pe M 1 e nr 2 si statia Piata Victoriei de pe M 2 e nr 1. Oricum pe pereti acum scrie doar statia Piata Victoriei, asa ca scrie mai bine asa cum ti-am spus in prima fraza.

Re: Modernizarea statiilor de metrou Costin

In afara de asta, are dreptate. O spoiala ieftina, asta fac aia acolo. Si vopsesc faianta :!: intr-un căcăniu (scuzati) ingrozitor.

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37  ... 136

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrou  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463836 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”