Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
4579 posts, 1096375 views
📖 Pagination options
- TibiV
-
Posted:
-
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
TibiV
Îi crezi si tu pe toţi jurnalişti ?!...
E ca si când ai crede politicienii !
Îi crezi si tu pe toţi jurnalişti ?!...
E ca si când ai crede politicienii !
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Cred că de fapt aici lucrează Romstrade, recunosc ritmul de lucru...
Cred că de fapt aici lucrează Romstrade, recunosc ritmul de lucru...
- TibiV
-
Posted:
-
Re: Mai 2015
TibiV
Pe Pache Protopoescu au terminat acum doua-trei saptamani de asfaltat ambele trotuare, de la Scoala Iancului pana la Piata Iancului. S-au schimbat si bordurile, totul arata belea...
Dar saptamana trecuta s-a apucat GdF de spart soseaua (pe carosabil) ca sa inlocuiasca conducta principala de gaze, metalica, cu una de PVC de diametru mai mare.
Si ghici ce ?...
Au spart trotuarul in dreptul fiecarei cladiri ca sa le faca racordul !...
Deci trotuar care nu avea nici macar o luna a fost spart iar in dreptul fiecarei case !,,,
Planificarea de kkt a Primariei... Nu puteau sa spuna ca nu stiau ce vor sa faca astia de la gaze, pentru ca este un proiect cu fiunantare europeana, cred ca am si vazut undeva pe forum o poza cu panoul care spunea ca este un proiect pentru "cresterea capacitatii de transport pe reteaua de medie presiune" cu vreo 15 la suta bani de la UE...
Cine nu ma crede poate sa faca o plimbare pe Pache...
Te doare capul...
Scuze de off-topic, dar te apuca nebunia cand vezi atata prostie si nepasare...
realistul wrote:
Am văzut un panou azi pe la Orhideea scria ceva ca sunt fonduri UE pentru înlocuirea conductelor de gaze parca.
Pe Pache Protopoescu au terminat acum doua-trei saptamani de asfaltat ambele trotuare, de la Scoala Iancului pana la Piata Iancului. S-au schimbat si bordurile, totul arata belea...
Dar saptamana trecuta s-a apucat GdF de spart soseaua (pe carosabil) ca sa inlocuiasca conducta principala de gaze, metalica, cu una de PVC de diametru mai mare.
Si ghici ce ?...
Au spart trotuarul in dreptul fiecarei cladiri ca sa le faca racordul !...
Deci trotuar care nu avea nici macar o luna a fost spart iar in dreptul fiecarei case !,,,
Planificarea de kkt a Primariei... Nu puteau sa spuna ca nu stiau ce vor sa faca astia de la gaze, pentru ca este un proiect cu fiunantare europeana, cred ca am si vazut undeva pe forum o poza cu panoul care spunea ca este un proiect pentru "cresterea capacitatii de transport pe reteaua de medie presiune" cu vreo 15 la suta bani de la UE...
Cine nu ma crede poate sa faca o plimbare pe Pache...
Te doare capul...
Scuze de off-topic, dar te apuca nebunia cand vezi atata prostie si nepasare...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Problema e ca pe langa asta, carosabilul este impracticabil, nu a fost readus la starea initiala. Prevad amenzi...
Problema e ca pe langa asta, carosabilul este impracticabil, nu a fost readus la starea initiala. Prevad amenzi...
-
- PaulIP
-
Posted:
-
PaulIP
Eu invat la Liceul Mihai Viteazul, deci vad zi de zi bataia de joc de pe Pache.
Trecerea de pietoni din fata liceului e impracticabila, iar masinile o iau si pe linia de tramvai (inclusiv pe cea de pe contrasens!). Cand opreste la Scoala Iancului (spre P-ta Iancului) vreun 311, 135 sau 655 (sau o combinatie dintre acestea),..... atunci distractie!
Eu invat la Liceul Mihai Viteazul, deci vad zi de zi bataia de joc de pe Pache.
Trecerea de pietoni din fata liceului e impracticabila, iar masinile o iau si pe linia de tramvai (inclusiv pe cea de pe contrasens!). Cand opreste la Scoala Iancului (spre P-ta Iancului) vreun 311, 135 sau 655 (sau o combinatie dintre acestea),..... atunci distractie!
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
^^
Eu am invatat la Mihai Viteazu, promotia 1988
Cate amintirii...
^^
Eu am invatat la Mihai Viteazu, promotia 1988
Cate amintirii...
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Suntem off!
On-topic -- Sambata se muncea cand am trecut p`acolo... nu stiu exact ce... dar se facea ceva.
Suntem off!
On-topic -- Sambata se muncea cand am trecut p`acolo... nu stiu exact ce... dar se facea ceva.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Cam toata zona de la Piata Sudului a fost din nou recofigurata . Au aparut noi semafoare si noi treceri de pietoni. Cei care vin dinspre Oraselul Copiilor spre Vitan -Barzesti ,aproape de fosta statie de tramvai ,vor circula ,pe 2 benzi pe contrasens pe langa liniile de tramvai, pana dupa intersectia cu fostul rond unde intorcea trolebuzele. . Deasemenea pe celalant sens sunt tot 2 benzi. Scuze dar poze nu am mai putut sa fac , bateria la telefon m-a lasat balta.
Cam toata zona de la Piata Sudului a fost din nou recofigurata . Au aparut noi semafoare si noi treceri de pietoni. Cei care vin dinspre Oraselul Copiilor spre Vitan -Barzesti ,aproape de fosta statie de tramvai ,vor circula ,pe 2 benzi pe contrasens pe langa liniile de tramvai, pana dupa intersectia cu fostul rond unde intorcea trolebuzele. . Deasemenea pe celalant sens sunt tot 2 benzi. Scuze dar poze nu am mai putut sa fac , bateria la telefon m-a lasat balta.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Deci... n-am inteles.
S-au descarcat liniile tramvaiului de trafic intre refugii?
Deci... n-am inteles.
- georgica2704
-
Posted:
-
georgica2704
Nu, santierul din dreptul Mega Image s-a extins pana dupa liniile de tramvai .
Nu, santierul din dreptul Mega Image s-a extins pana dupa liniile de tramvai .
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Gata! Sa produs devierea. E o bulibășeala când vii de pe Oltenitei...
Gata! Sa produs devierea. E o bulibășeala când vii de pe Oltenitei...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
E bulibaseala daca apar in zona bizonii si meltenii.
E bulibaseala daca apar in zona bizonii si meltenii.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Cum să nu apară, că doar sunt populaţie majoritară !...
Cum să nu apară, că doar sunt populaţie majoritară !...
📖 Pagination options