Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098585 views

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Din cate observ si intuiesc cred ca se pregătește o deviere de trafic. Altfel nu vad logica betonării unei parti din giratoriu si refugiului de tranvai.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Tot ce se poate. cu peretii mulati trebuie sa se continuie de la ceeace exista

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Spuneţi-mi şi mie de ce stă închisă de o veşnicie bucata de drum de pe Niţu Vasile?
S-a mulat vreun perete p-acolo? Sau doar au zgâriat aliniamentele la suprafaţă?
Întreb pentru că e plin de carcase p-acolo şi nu pare să facă nimeni mai nimic, de luni de zile. A.... ba da, s-au extins, au mutat gardul mai spre Mega.
Deci pentru ce e traficul atât de chinuit în zonă?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

In ritmul actual avem toate sansele sa terminam pasajul acesta. La data de 31 decembrie 2016...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Azi dimineata se lucra la PP3, a aparut si pamant proaspat.
Ma uitam pe schema, aici va fi o rampa de 20m , ~6.5% inclinare, oare s-au prevazut si balustrade ceva ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Care este PP3, că nu mai ştiu ?....
Să vezi harababură când s-or apuca de PP de la Secuilor....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

PP3 e cel care inteapa pasajul Metrou - Mall

Pe ala de la Secuilor l-as face ca pe cel de la PPL - pavilion H. Chesoane pregatite, si intr-un WE sap si le pun pe pozitie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului BIGRED1984

Intr-un anume fel de a spune a inceput si pe Secuilor ... au taiat 3 copaci mari.
Credeam ca or sa inceapa si acolo daca tot o lalaie in centru, dar de atunci nicio miscare.

danutzu_2910 wrote:
Pe ala de la Secuilor l-as face ca pe cel de la PPL - pavilion H. Chesoane pregatite, si intr-un WE sap si le pun pe pozitie.

Exact la asta m-am gândit si eu ...:)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

Hmm, adică să nu observe toată lumea deranjul? Să nu aprecieze confortul de după în raport cu dezastrul nesfârşit din timpul şantierului, ci în raport cu ce era înainte de şantier?

misterr. e bine ca mai misca!
Am trecut ieri pe acolo si nu era nici asfaltul spart, daramite sa fie groapa....
By the way... De fapt este acelasi pasaj de la AGIP, capatul/iesirea de la MegaImage. :)

Din poze, cred ca se pregateste  deviere pe linia de tramvai, la Mega in fata si jumatate din ex-sensul giratoriu.
In felul asta se poate "merge" cu PP mega pana la jumatate spre AGIP. Si se mai poate merge in continuare cu PM de pe Nitu Vasile.
In stadiul asta se poate incepe si cu PS al pasajului auto, dupa ce e gata se acopera, se asfalteza si se deviaza pe aici pentru continuarea lucrarilor.

Nu vreau sa aud ce ziceau "jurnalistii" ca se inchide de tot si ca se sapa o groapa mare!! Chit ca l-au citat pe Dedu.

Re: Mai 2015 realistul

Aia sunt firma aia care a spart toate arterele mari ale  Bucurestiului. A căsăpit tot.IRGCIC parca se numește. Am văzut un panou azi pe la Orhideea scria ceva ca sunt fonduri UE pentru înlocuirea conductelor de gaze parca.

Go to page:  1  ... 48 49 50 51 52 53 54  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463903 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”