Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2321 posts, 694798 views
📖 Pagination options
- danielstan
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
danielstan
"teatre de operatii"
Ne-am dat ...
asta suna precum "comunitatea internationala"
"teatre de operatii"
Ne-am dat ...
asta suna precum "comunitatea internationala"
- bekxy
-
Posted:
-
bekxy
Teatru de operaţii e Bucureştiul pentru dom' doctor Oprescu.
Doar el operează pacientu' ca la teatru.
Teatru de operaţii e Bucureştiul pentru dom' doctor Oprescu.
Doar el operează pacientu' ca la teatru.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Aici se lucra si azi dimineaza. Dispar carcasele de armatura pentru piloti ca painea calda.
Aici se lucra si azi dimineaza. Dispar carcasele de armatura pentru piloti ca painea calda.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
O veste grozavă !
Si mie mi s-a părut duminică că sunt mai puţine decât cu o săptămână mai devreme, dar nu eram sigur...
O veste grozavă !
Si mie mi s-a părut duminică că sunt mai puţine decât cu o săptămână mai devreme, dar nu eram sigur...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@danielstan
Asa se cheama in termeni militari, nu am inventat eu denumirea. Probabil ai auzit si pe la TeVeu
Cu pilotii treaba e simpla, forezi bagi armatura si betonezi. Solul este "usor" de lucrat pentru treaba asta.
Cand vine randul radierului si a restului o sa fie mai greu. Armatura trebuie "crosetata" local, nu mai vine gata facuta.
@danielstan
Asa se cheama in termeni militari, nu am inventat eu denumirea. Probabil ai auzit si pe la TeVeu
Cu pilotii treaba e simpla, forezi bagi armatura si betonezi. Solul este "usor" de lucrat pentru treaba asta.
Cand vine randul radierului si a restului o sa fie mai greu. Armatura trebuie "crosetata" local, nu mai vine gata facuta.
-
- General_Katana
-
Posted:
-
General_Katana
Pare sa fie o unitate de detinuti sau stocare a echipamentelor dar mai degraba, la cum arata intern, ar fi prima varianta. Oricum ar fi, caricuma din drum (U.M) poate fi mutata oricand intr-un loc mai sigur ferit de ochii lumii ... daca intr-adevar au lucruri de tinut sub cheie iar daca nu jos cu ea.
Pare sa fie o unitate de detinuti sau stocare a echipamentelor dar mai degraba, la cum arata intern, ar fi prima varianta. Oricum ar fi, caricuma din drum (U.M) poate fi mutata oricand intr-un loc mai sigur ferit de ochii lumii ... daca intr-adevar au lucruri de tinut sub cheie iar daca nu jos cu ea.
O carciuma-n drum
Capture sat 1.JPG (86.23 KB; downloaded 3183 times)
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
E na detinuti, si toata tufisareala aia e ca sa aiba pe unde sa se faca detinuti nevazuti...
Da, stocare, cateva baraci prapadite, visul oricarei UM active, pline de tufisareala, care nu incurca cu nimic mutatul "materialelor"...
E o parasiciune infecta ramasa asa de cand s-a folosit ultima oara... sora buna cu fosta UM de radiorelee de pe CB, de langa Strada Cartierului din Chitila( http://old.wikimapia.org/#lat=44.493060...7&l=29&m=b ), ajunge si asta in cativa ani sa arate fix lafel.
E na detinuti, si toata tufisareala aia e ca sa aiba pe unde sa se faca detinuti nevazuti...
Da, stocare, cateva baraci prapadite, visul oricarei UM active, pline de tufisareala, care nu incurca cu nimic mutatul "materialelor"...
E o parasiciune infecta ramasa asa de cand s-a folosit ultima oara... sora buna cu fosta UM de radiorelee de pe CB, de langa Strada Cartierului din Chitila( http://old.wikimapia.org/#lat=44.493060...7&l=29&m=b ), ajunge si asta in cativa ani sa arate fix lafel.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
U.M.-ul poate fi relocat, nu ar trebui sa fie nicio problema cu asta, nu contine ceva deosebit. E vb daca MApN-ul va ceda terenul sau nu ... baracile se pot reconstrui oriunde dar...
U.M.-ul poate fi relocat, nu ar trebui sa fie nicio problema cu asta, nu contine ceva deosebit. E vb daca MApN-ul va ceda terenul sau nu ... baracile se pot reconstrui oriunde dar...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Update de azi dupaamiaza (28.04):
- la sosea, in zona unde se ocoleste, deja s-a turnat beton de egalizare inainte si dupa canalul RADET. Erau si cei de la RADET de schimbau tevi de prin canalele subteranae.
- la pod: unde duminica era cofrat, deja s-a turnat beton si s-a decofrat: deci capetele grinzilor sunt unite.
Cred ca pe grinzi se lucreaza de zor la armare.
apar cofraje si la prima imbinare intre grinzile de pe malul stang (la primul set de pile)
- la sosea, in zona unde se ocoleste, deja s-a turnat beton de egalizare inainte si dupa canalul RADET. Erau si cei de la RADET de schimbau tevi de prin canalele subteranae.
- la pod: unde duminica era cofrat, deja s-a turnat beton si s-a decofrat: deci capetele grinzilor sunt unite.
Cred ca pe grinzi se lucreaza de zor la armare.
apar cofraje si la prima imbinare intre grinzile de pe malul stang (la primul set de pile)
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Deci am prins cofrajele pe ultima suta...
danutzu_2910 wrote:
Deci am prins cofrajele pe ultima suta...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Da, eu le-am vazut pe pozitie inca vineri.
Da, eu le-am vazut pe pozitie inca vineri.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Multumim, PinkyHog !....
De admirat cei ce muncesc de ziua.. celor ce muncesc !...
Multumim, PinkyHog !....
De admirat cei ce muncesc de ziua.. celor ce muncesc !...
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Pe malul stang au mai fost aduse niste grinzi, dar nu vad unde le vor pune. Aici toate grinzile sunt pe pozitie.
Pe malul stang au mai fost aduse niste grinzi, dar nu vad unde le vor pune. Aici toate grinzile sunt pe pozitie.
- TibiV
-
Posted:
-
TibiV
Poate sunt pentru podul de la nivelul solului...
Desi pe maulul drept nu au inca pe ce sa le sprijine .
Poate sunt pentru podul de la nivelul solului...
Desi pe maulul drept nu au inca pe ce sa le sprijine .
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)
•
Choose destination