MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2

1522 posts, 494752 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 109

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 icee

Pai macaroana cea galbena nu prea intra in capatul ala stramt.. asa dupa ochi  :D

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Macaronarule...nu vrei sa fi mai...explicit???
Ca nu toti consuma paste si pizza asa...pe nemestecate... :o

Macaroana = macara  :lol:

Scuze de joc.

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 subway guru

Ok, no problem...macar sa intelegem la ce ne referim...si nu e nicio 'ranchiuna' de vreun fel...
Am destul cerebel in portbagaj la purtator ca sa nu confund marfa cu ambalajul... :mrgreen:

Re: Discutii - Lucrari statia Eroilor 2 URANUS

Totusi nu inteleg ceva. Cupa graifer a 'portdrapelului' e cam subtitica fata de cea a macaralei mari. Lucreaza la PM ai statiei sau ai pasajului pietonal de legatura?
IMG_2015042513218.jpg (68.21 KB; downloaded 3140 times)

O să lucreze la Derby în capăt.

Acolo sunt mai subtiri peretii? Ca dupa ghidaje si dupa cum arata carcasele de armatura depozitate acolo, nu ar parea.

S-ar putea să fie..

Poate o sa lucreze la putul tehnologic... sau la PSS Elefterie... sau la PSS Opera... sau la pasajul de corespondenta... sau la vreun acces...

Nu contruieste nimeni acces cu kelly... ca trebuie noroi bentonitic si e prea complicat.

Azi cand am trecut pe la ora 13 pe langa santier am observat ca noul utilaj Kelly nu lucra dar cel vechi sapa intr-o zona unde nu ar puta sa fie decat o bareta. Acum am inteles de ce au fost mereu doua cupe graifer in santier (eu credeam cand am vazut-o pe a doua ca o sa mai avem un utilaj de sapat PM): una e pentru PM si e mai lata si mai groasa iar cealalta e mai subtire si e pentru barete. Si ambele au fost atasate macaralei mari in functie de planificare. Pacat ca nu au lucrat simultan cu 2 macarale cu graifer atasat.
In alta ordine de idei, in parcul Venus era forfota mare, am vazut inclusiv o femeie cu o vesta portocalie pe care scria Soldata si un utilaj Geo.

Kelly-ul cel nou si verde e pe jumatate demontat. Se lucreaza la barete (ora 14).

Si astazi disparu...

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 109

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464102 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”