Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1098846 views

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Era un flex normal conectat la curentul produs de acel utilaj.Atât.In alta ordine de idei, se spărgea refugiul de pe Oltenitei vis a vis de Agip. In rond turnaseră niste beton cred. Era acoperit cam jumătate din suprafața cu folie.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

iliutu wrote:
Ce retele edilitare sunt de mutat ?

Sunt acolo 'de toate pentru toti'!
Partea nashpa e ca pe vremuri pe acolo a fost 'parloaga', fiecare si-a tras 'reteaua' dupa cum a batut vantul si nu seamana 'neam' realitatea din teren cu planurile...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

^^
Mai mira pe cineva traba asta?

M-ar fi mirat si as fi fost dea dreptul socat daca totul corespundea cu un plan general al retelelor edilitare.
hmmm, ce o fi ala .... si mai ales, cu ce se mananca?

btw, pe sub Oltenitei nu ar trebui sa fie o "magistrala" de canalizare?

Este!...un 'interceptor' ce va trebui sa treaca 'transversal' pe sub pasaj!!!
Cei mai 'cumsecade' sunt 'gazarii', astia au inteles din prima ce au de facut...cu telecomu, iar e destul de simplu, ca daca nu-si iau jucariile n-au decat sa treaca pe WiFi...
Mai nasol e cu canalagiii, ca apa nu vrea neam sa circule 'la deal'...iar cei mai imposibili sunt buleftricienii...cu astia nu te intelegi...neam! Considera ca ei sunt 'stat in stat'...

"iar cei mai imposibili sunt buleftricienii"
"Considera ca ei sunt 'stat in stat'..."
:twisted:  Asta e atac la baioneta!

Culmea e ca electricele sunt cel mai usor de mutat.
Daca stii pe unde sunt ingropate cablurile!
D-aia te intelegi greu cu ei. "au ratacit planurle"  :D

Apropo de colector, e de presupus ca e deasupra tunelurilor de metrou.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

danutzu_2910 wrote:
Culmea e ca electricele sunt cel mai usor de mutat.
Daca stii pe unde sunt ingropate cablurile!

Să-l angajeze pe Dorel. Ăla sigur le găseşte!... :D

Nu-l angajeaza... ca cere prea multi bani  :)

Cu buleftricele e pana la urma si o problema...legala...
In mod 'abuziv', devierile de retele sunt bagate pe 'taxa de racord' desi nu se branseaza niciun consumator suplimentar...si de aici tot balamucul...banii jos si inainte...desi sunt doar lucrari de constructii ce se platesc din devizul general abia dupa ce se executa...
Daca noi nu intelegem nimic din povestea asta, credeti ca aia de la UE inteleg ceva?
Dar nu s-a gasit nicio autoritate contractanta cu 'sange in instalatie' sa reclame la curtea constitutionala aceasta ilegalitate...iar ANRE...doarme in papuci...
Poate totusi...face cineva o 'lacramatie' undeva, eventual la DNA?...ca sa-i mai bage in sperieti pe 'magarusii electrici' ce s-au instapanit pe cablurile noastre doar in contra interesului...proprietarilor!
:(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Bună treabă, misterr ! (tu, nu ei :) )

subway guru, râdem de Dorel, dar ăştia merită să le bage cineva excavatorul în cabluri.
Si după aia să le explice că NU mai au voie să repare cablul ăla, dar îl pot muta....
Doar că ar fi păcat de consumatori....
Dar e nesimțire să facă bani din nimic.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Cu banii jos si inainte este si la gazari parca. Si nu se misca deloc talentat daca nu-i la vedere. Doar ca i-au cam fript ultimele doua ierni si oricum mai trebuie schimbate si conductele odata si odata.  :twisted:
Apropo de asta...
http://www.realitatea.net/gdf-suez-i-i-...1683091.ht
Mie imi miroase a preparare pentru vanzare. Dar cine cumpara...?  :twisted:  Ghici gingie.
S-au cam tepuit baietzii buleftricii si gazarii. S-au bucurat la niste atentii ca sa racordeze niste campuri de vile care... n-or sa consume un kilowatora si un decimetru cub de gaz multa vreme de acu'ncolo. Prostia se mai si plateste. Macar la lucrarile publice sa le vina mintea la cap si sa se simta. Ca altfel cand vor vrea sa se care si sa vanda rapid statul le va da cu flit iar rusii le vor face niste oferte de or sa sara pe geam... ca bietu' buleftricu' sef, ala de pe Mihalache.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Si ar mai fi ceva legat de gazari peste care sigur am dat si eu la vremea respectiva dar nu am fost destul de grijuliu sa fotografiez asa ca voi prelua de la PinkyHog. Poza este de la Iancului-Pantelimon.
Atentie: cresterea capacitatii de transport! Pentru cand va da chix radet-ul. Baietii cu buleftricele oare nu intra in joc?  :twisted:
DSCN9855.JPG (500.2 KB; downloaded 2821 times)

Am senzatia ca si pe Oltenitei se intampla acelasi lucru cu gazarii.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Este inadmisibil ce se intampla. Efectiv se freaca menta. A trecut Pastele. Chiar vorbeam azi cu cativa prieteni tot bercenari. Ne-am saturat ca zilnic sa stam minim 15 minute pana trecem de Piata Sudului. Am scris azi o scrisoare Primariei sa cerem explicatii pentru aceasta bataie de joc. Sa vedem daca si când raspund...

@Robert24
Si eu tot bercenar sunt, dar  mai de Aparatori, si drumul meu zilnic trece pe Vitan-Barzesti unde se stie ca daca ratezi orele de "acalmie" poti sta mult si bine in trafic.

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”