De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1231141 views

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 321

📖 Pagination options
Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Nu ai la indemana datele necesare pentru a judeca in cunostinta de cauza...e scuzabil...dar esti naiv daca pui 'botul' la prostii... :twisted:
Poate totusi ai incredere intr-un prieten ce nu si-a permis vreo data sa te minta in fata cu nerusinare... :ugeek:

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Nu e vorba de a minti pe cineva, dar e fizic imposibil ca in 2020 sa fie gata Otopeniul. Fizic e imposibil  :!:  Mai sunt ( doar ) cinci ani si jumatate si ma uit in curtea lui M 5. Atâta tot. In curtea lui M 5.
Nici nu ma gandesc ca se va lucra pe 2 fronturi, M 6 si racordul lui  M 5 din Pantelimon. Dar stai, ca nici Dr. Taberei nu va fi gata pana la 1 Ianuarie 2017 ( varianta optimista ). Deci pe 3 fronturi. Despre ce vorbim ?

Vorbim despre a face ceea ce trebuie in tarisoara asta...daca nu-ti convine...exista o singura optiune...emigrarea...dar nu cred ca asta e 'solutia'.  :o
Iertata-mi fi duritatea, dar o data si o data cineva trebuie totusi sa apese 'pe rana'... :ugeek:

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale pe baza lucrarilor si a proiectului sab

subway guru wrote:
nu se intreaba nimeni ce 'pagube' inseamna puse in cifre toate aceste vise erotice umede ceferistice???

Si linia de metrou inseamna profit   :?:

Iti trebuie putin creier la purtator sa "citesti fotografia" ataşată. Eu spun ca si eu il am, nu numai guru sau altii.
Atentie, imagine codata !
Prietenii stiu de ce !
Sunt 4 statii tari de tot, beton cum se spune :
Tokyo
Washington
Paris
Otopeni Sud.
Astea sunt statii de Mickey Mouse.
Guru, acum am treaba si ma tii in loc.
Spune-mi si mie cat vor costa aceste statii + tunelele aferente si in cat timp vor fi amortizate. Pot sa se ia de mana cu statiile Pantelimon / Policolor.
4-23-2015 7-56-47 AM.png (60.7 KB; downloaded 3612 times)

Prevad o vizita a DNA - ului in scurt timp la megadepoul de la Straulesti, ne-am facut un ditamai hotelul ( pe banii nostri )  pentru  8 biete IVA care si asa au  cazarea asigurata si la ora actuala !

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

Deci inteleg ca... lucrarile se misca in ritmul asta din cauza... justitiei? A, ca a cam ramas Astaldi fara subcontractori sau cum? Berni, Iordachi, Cocosi, etcetera? Pai nasol... unde-s inginerii de carton ai tarii care n-au fost in stare sa puna mana pe un ACM dupa revolutie? Acuma noi pe cine suntem suparati, pe noi insine, ca am ajuns la fanarioti sau pe vremuri ca ne-au ajuns din urma si au inceput sa darame "semiinalta poarta"? Ca toata cavalcada asta a inceput si ea cu un motiv. Oamenii seriosi au iesit din jocul comisioanelor si spagilor si au ramas marionetele, sa execute niste lucrari mai mult decat jenante cu ce a ramas dupa comisioane si atentii, rezultand asfaltari de unica folosinta s.a.m.d. Si n-ai bani sa asfaltezi fix chiar in fiecare an aceleasi strazi, asfaltul nu-i hartie igienica.

sab wrote:
subway guru wrote:
nu se intreaba nimeni ce 'pagube' inseamna puse in cifre toate aceste vise erotice umede ceferistice???

Si linia de metrou inseamna profit   :?:

Da, din punct de vedere 'beneficii sociale generale'...dar ca sa poti 'judeca' asa ceva iti trebuie ceva 'clarviziune'...si gandire pe temen lung...

andrei11 wrote:
Guru, acum am treaba si ma tii in loc.
...
Prevad o vizita a DNA - ului in scurt timp la megadepoul de la Straulesti, ne-am facut un ditamai hotelul ( pe banii nostri )  pentru  8 biete IVA care si asa au  cazarea asigurata si la ora actuala !

Ba n-ai nicio treaba...doar te afli in treaba, ca sa te bagi singur in seama...
Cat despre DNA...mare vax!
Who's affraid of the big bad wolf?
:) :) :)
Iti spun eu:
Aia de se jura ca nu fura cand sunt prinsi cu rata-n gura!
;)
Asa ca nu tine cu genul asta de incercari 'stangace' de a pune 'pumnul in gura' adevarului-adevarat...

Re: Stiri despre proiect subway guru

Toata cavalcada asta este...tardiva...dupa jaf si parjol...vin unii 'justitiari mesianici' si baga 'cutremurul si tsunami' la inaintare...drept remediu!...cam asta e 'poza instantaneu'...si nimeni nu-i intreaba...bai baieti si fete 'procurori', voi prin ce boscheti si prin ce santuri v-ati pitit...in vremea parjolului si jafului???...nu cumva ati fost 'complici la crima'???
Chiar e asa de greu de intrevazut 'finalul apoteotic'?...dupa cutremur si tsunami...urmeaza potopul, se sterg toate urmele si se spala toate izmenele murdare...mani pulite???
Varianta 'cinstita' ar fi fost sa-si puna 'cenusa in cap', sa faca 'penitente' si, cel mai greu lucru, sa-si ceara public iertaciune 'in genunchi' in fata 'boborului dezabuzat'!
Dar n-ai cu cine...
Intr-o tara de 'accidentati' dupa dezastru ce institutie trebuie sa intervina?
Procurorii si 'legistii' care sa constate 'decesul' si impreuna cu popimea 'sa cante prohodul'...sau Smurdul ca sa mai salveze ceva supravietuitori?
Raspunsul e destul de simplu...
Parerea mea!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Well... asta-i cam adevarat. But no worry... ca nu tine mult. Este inca un mic exercitiu de imagine menit sa mai intoarca niste capete intepenite spre granita de vest si cand se va observa ca rezultatul scontat de distragere nu functioneaza... se calmeaza. Caci tre' sa spun, la revolutie am crezut... ca se va schimba... dar din 2000 incoace n-am mai crezut. Nimic.
Dar ce-mi place mie la exercitiul asta este ca scopul principal este totusi atins. Cum anume? Pai uite fix asa cum se vede, Nemultumitii ramasi in fundul gol or sa dea pe goarna despre aia dinainte.  :twisted: O chestiune noua totusi vazand prin cate "curti domnesti" succesive au trecut anumite ciume... fara sa faca victime.  :P
Bineinteles ca fierul din intreprinderi nu-l mai gaseste nici naiba, ca pe vremea aia interceptarile erau un vis frumos, cam ca si telefonul in sine. Asa ca singura arma ar fi denuntul...  :twisted:

N-ai grija...interceptarile au mers 'brici', fara nicio 'sincopa'...nu aici ar fi fost 'buba'...si nici sa nu crezi ca 'cine trebe' nu stia exact, la minut cum erau pusi la 'tratamente balneo-climatice' pacientii din stabilimentele CIA...sau alte 'magarii' cu 'aprobare de la stapanire'...dar e asa de simplu sa se dea 'loviti de amnezie' si sa faca pe niznaii...ca 'prostimea' pune botul la...treaba, nu cerebelul...
Ramane sa vedem ce o fi...dupa apocalipsa!
;)
Revenind mai aproape de subiect, e cam clar ca au pus-o 'de mamaliga' si cu fondurile europene, ca de aia au mutat 'discotecarul' la finante, sa zapaceasca si fondurile neaose, pe acelasi model...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Si atunci... motivul ramane la alegere din 5 variante.
1. Revelatie divina. Cainta, remuscari duium, chestii trestii, nu stiu exact, nu-s prea dus pe la biserica de multa vreme cam de cand am dat peste niste fete cunoscute p'acolo care nu prea aveau ce cauta.
2. Sacul este gol, dar atat de gol incat nu mai ai cum sa tii in functiune hardughia si storci urgent de unde poti.
3. N-a mai ajuns ciolanul la toata haita si canibalizam puiandrinii.
4. Ne trebuie bani urgent pentru aparare, ca n-au trecut nici 100 de ani de la mare unire si noi am uitat complet ca a existat un URSS.
5. Exercitiu de imagine, aratam prostimii ce trebuie sa faca, chit ca noi facem altfel. Un spot educational.

P.S. Mamaliga de la fonduri nu era tocmai un secret. Cand totul se misca in viteza 1/2 din 6 este clar ce se intampla.

Eu le-as fi formulat altfel...dar tot cam pe acolo...
;)

subway guru wrote:
Da, din punct de vedere 'beneficii sociale generale'...dar ca sa poti 'judeca' asa ceva iti trebuie ceva 'clarviziune'...si gandire pe temen lung...

Abureala la greu,crezi ca ne puteti prosti pe toti asa in fata ?
Deabia astept depoul lui M 6 de la Straulesti sa-l transformati in depozit de barabule.
Ca linii nu o sa puneti in el in prima etapa ca n - aveti ce face cu ele.
A, asa, intr-o doara, cu liftul de la Tineretului ce se mai aude, sau te deranjeaza subiectul ?

Go to page:  1  ... 71 72 73 74 75 76 77  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463824 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”