Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei
1767 posts, 595584 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei
andrei11
Când vor pleca cocorii in ţări indepartate, dar nu la toamna, când veti lăuda noile statii pe post de calatori ale racordului M 5, asadar numai atunci veti putea admira si amorsa catre viitoarea inelara. Ea nu poate fi decat pe firul directia Romancierilor - Eroilor, in statia Parc, capatul dinspre Romancierilor.
Când vor pleca cocorii in ţări indepartate, dar nu la toamna, când veti lăuda noile statii pe post de calatori ale racordului M 5, asadar numai atunci veti putea admira si amorsa catre viitoarea inelara. Ea nu poate fi decat pe firul directia Romancierilor - Eroilor, in statia Parc, capatul dinspre Romancierilor.
-
- icee
-
Posted:
-
icee
Vezi ca e fix ca in magenta.
133 313 wrote:
...
Vezi ca e fix ca in magenta.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ma indoiesc. Grinda de ghidaj a fost foarte elocventa la vremea ei. Ar insemna sa nu o fi respectat.
Dar subiectul il suspend pana se ciocanesc capetele tuturor peretilor mulati si se vede clar. Hristos a inviat!
Ma indoiesc. Grinda de ghidaj a fost foarte elocventa la vremea ei. Ar insemna sa nu o fi respectat.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Se vede foarte clar in poza de mai jos (efectuata azi 19.04.2015) amorsa.
Se vede foarte clar in poza de mai jos (efectuata azi 19.04.2015) amorsa.
PDTA.jpg (827.56 KB; downloaded 3137 times)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Asa ar parea. Si este si niste pamant mai ud turnat acolo, banuiesc peste moatele armaturii din fibra de sticla pentru protectie...?
Sau nu sunt turnate panourile.
Asa ar parea. Si este si niste pamant mai ud turnat acolo, banuiesc peste moatele armaturii din fibra de sticla pentru protectie...?
Sau nu sunt turnate panourile.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
PM si baretele sunt gata. Avem excavata mai mult de 70% din suprafata statiei pentru pregatirea PS-ului.
PM si baretele sunt gata. Avem excavata mai mult de 70% din suprafata statiei pentru pregatirea PS-ului.
- p55d
-
Posted:
-
p55d
Kelly a disparut de pe santier. A stat cateva zile demontata, pareau ca repara la cupa ceva. Insa azi nu am mai vazut-o pe santier. Deci chiar si-a terminat treaba.
Sa speram ca au mutat-o pe alt santier la Eroilor sau la Raul Doamnei.
Kelly a disparut de pe santier. A stat cateva zile demontata, pareau ca repara la cupa ceva. Insa azi nu am mai vazut-o pe santier. Deci chiar si-a terminat treaba.
Sa speram ca au mutat-o pe alt santier la Eroilor sau la Raul Doamnei.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Au mai ramas trei panouri nesapate in capatul dinspre piata, pe partea cu parcul...
Au mai ramas trei panouri nesapate in capatul dinspre piata, pe partea cu parcul...
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Da si mie mi s-a parut ceva suspect in zona dinspre piata, parca nici ghidajul nu e gata acolo.
Probabil vor aduce Kelly-ul de la Raul Doamnei ca acolo oricum someaza.
Da si mie mi s-a parut ceva suspect in zona dinspre piata, parca nici ghidajul nu e gata acolo.
Probabil vor aduce Kelly-ul de la Raul Doamnei ca acolo oricum someaza.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Au mai ramas doua amarate de cabluri RATB si o teava de apa...mama ei de impotenta crasa...
Au mai ramas doua amarate de cabluri RATB si o teava de apa...mama ei de impotenta crasa...
- George
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Aici o sa fie gata ca nu au cum s-o sară, mai "albastră" se prezinta situatia la Raul Doamnei, pentru ca Raul nu e pe drumul critic, merge si fara ea ( in prima etapa ). Normal ca se va face, dar nu e o urgenta.
Aici o sa fie gata ca nu au cum s-o sară, mai "albastră" se prezinta situatia la Raul Doamnei, pentru ca Raul nu e pe drumul critic, merge si fara ea ( in prima etapa ). Normal ca se va face, dar nu e o urgenta.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Atunci cand vor binevoi Mrex+Astaldi sa-si spele rufele si sa-si rezolve...maruntisurile!
George wrote:
Aici cand o sa fie gata statia, Guru?
Atunci cand vor binevoi Mrex+Astaldi sa-si spele rufele si sa-si rezolve...maruntisurile!
-
- t530
-
Posted:
-
t530
Surpriza:

Am incercat sa fac upload aici pe forum si imi zice ca imaginea este invalida...
Surpriza:

Am incercat sa fac upload aici pe forum si imi zice ca imaginea este invalida...
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination