Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 625112 views

Go to page:  1  ... 58 59 60 61 62 63 64  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului PinkyHog

V2A wrote:
Au aparut marcaje cu vopsea portocalie pe tronsonul Barajul Dunarii - Bd. 1 Decembrie 1918(cu dimensiuni, viitoarea margine a carosabilului, alveola pentru autobuze in statia Complex Comercial Titan-spre centru, etc).

E vorba de vopsea portocalie, la tub, cea pe care o folosesc topometristii de la Euroconstruct.
Sunt desenate o gramada de linii punctate vizavi de Lukoil, in zona cu straduta dinspre blocuri.
rebreanu.jpg (569.4 KB; downloaded 2495 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Da ma gata ii zicem galben desi e portocaliu. Am inteles, sa traiti!

Asa... acu ce-i cu zona aia marcata vizavi de Lukoil? Se pregateste o largire acolo?

Nu prea se mai vede mare lucru. Picturile rupestre s-au cam decolorat (din portocaliu catre galben  :) si un pic alb ).
2015-04-19 13.02.03.JPG (920.75 KB; downloaded 2358 times)

Sunt curios cat o sa mai ramana in picioare baruletul de lemn...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Frumos...
Betonul ala din ultima poza postata de tine in threadul cu pozele lunii aprilie este chiar de astazi, pentru ca ieri la pranz am trecut pe acolo si in fata barului de lemn era doar pamant/balast...
Poate barul are sanse de scapare ?!....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

No chance.
Doar daca vin aia din SUA de muta case (de-i vedem pe canalele cu documentare), sa-l puna pe roti si sa-l impinga mai incolo

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului General_Katana

Stie cineva cand exact vor intra in plin in terenul viran al fostei betoniere, ca pilonii aceia de fundatie ii vad de cateva luni bune si in rest niciun avans ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

PinkyHog wrote:
Sunt curios cat o sa mai ramana in picioare baruletul de lemn...

Eu sunt curios cât o să mai rămână în picioare vechii stâlpi de la Titan.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Avand in vedere ca termenul de finalizare al lucrarii este in 2017 nu va asteptati sa vedeti mari miscari . Au aproape 2 ani pentru 500 m .Iar in intersectie  la Titan nu cred ca vor face ceva prea curand !!
Normal ar fii sa dea drumul la noile semafoare si sa termine de asfaltat in intersectie.

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Pe al doilea tronson se va mai pune un set de semafoare in plus fata de cel cu intersectia Barajul Sadului?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Probabil la Barajul Dunarii / Cozla. Ca doar asa ne sade bine - semafor din 50 in 50m sa nu cumva sa poti parcurge bulevardul in mai putin de 6 minute.

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului clt

Am inteles.. daca vor fi programate cum trebuie, probabil acel set la Barajul Dunarii/Cozla cum ai spus tu, ar ajuta la un trafic mai usor.. nu stiu, zic si eu..

Eu am mai propus pe aici continuarea bulevardului Liviu R. pana pe strada Bratarii sau macar pana in ograda Auchan, acolo chiar ar trebui doua benzi/sens, am parcurs de mai multe ori drumul acela si mereu era bara la bara de la sensul giratoriul Auchan pana la intersectia cu 1 decembrie..

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Chiar o fi asa de scump sau dificil sa asfalteze la final intersectia de la Titan?
M-am saturat ca in fiecare dimineata sa tzopai cu masina.
Deja devine enervant.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Noi scriem aici ,ne spunem parerea ,ei fac tot ce stiu mai bine. Adica incet si prost. Oare de ce visam noi ca lucrurile pot merge mai bine  ,cand de fapt ele merg mai prost.  Mai spun odata ,cred ca era normal ca pana la Barajul Dunarii tronsonul sa fie gata complet .Cand il vor termina si pe cel la care lucreaza acum se intorc inapoi pe primul tronson sa vada cum sunt sarite bordurile , becuri arse la stalpi si gard pe margine facut praf.

SI UITE ASA VOR AVEA MEREU CE FACE. ACUM INTELEG DE CE TERMENUL PENTRU 1,5 KM  A FOST DE 3 ANI !!!

Go to page:  1  ... 58 59 60 61 62 63 64  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463921 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”