Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1252 posts, 425217 views

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 90

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului bekxy

shoppy wrote:
Se pare ca rolul politiei rutiere este sa fluidizeze circulatia, abordarea asta e gresita, rolul asta trebuie sa revina CNADNR si administratiei locale, rolul politiei rutiere este sa reduca numarul de accidente, da se pare ca asta e o ideea prea subtila pentru noi.

În Bucureşti se pare că rolul Poliţiei Rutiere în ultima vreme e să asigure liber pentru coloanele oficiale.
Dirijarea circulaţiei pică tot mai mult pe locali, iar cu conceptele nu prea se mai ocupă nimeni.
Aş vrea să văd Poliţia Rutieră că amendează în draci "administratorii drumurilor" (primăriile) pentru halul în care sunt diverse sectoare de drum deschise "circulaţiei publice".

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Bogdan Ciorascu

Am pus poze de azi dimineata. Calitatea lor nu este exceptionala pt ca aveam soarele direct in obiectiv.
Se trage tare la rampa Expozitiei. Deja 3 panouri de PM sunt ingropate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Tavi

Se escava mult in rond si aseara si azi dimineata. Dimineata am vazut ca se escava si in parcut dintre rampele de iesire. Acolo ce-o mai fi?
Adica aici: https://www.google.ro/maps/@44.477122,26.071972,3a,75y,93.62h,89.05t/data=!3m4!1e1!3m2!1shc-WiGVVQ4z6q54SsQixaw!2e0

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Te referi la fostul pasaj pietonal subteran ? Cel din anii ' 970 ?
4-21-2015 10-55-45 AM.png (823.54 KB; downloaded 2778 times)

pasajul vechi se astupa. pe latura kiselleff este deja astupat

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

@tavi

Cel mai probabil se excaveaza pentru realizarea noului traseu pentru pietoni, prin dreapta rampei cum te uiti inspre Arcul de Triumf. Daca nu, e locul unde s-a mai depozitat pamat, sau alte materiale si se face curat.

Pasajul vechi se astupa intre rampa Kiseleff si rampa Marasti. Va ramane functional scurtat, se vede in poza noul acces.Undeva pe la Expozitie, in fostul pasaj se muta postul trafo.

@andrei11: 50 de metri mai catre Arc, chiar printre copaci.
@chevic: merci, asta trebuie sa fie. Era un escavator ca cel care lucreaza de zor in rond.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

@Tavi
Te rog eu,excavator,a excava. Deja ma zgarie pe ureche, si nu cred ca sunt singurul.
Si mai ales ca lucrez in domeniu.

no offence!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

@ ciordescu.

Bune poze dar nu e asfalt ce se vede acolo. Atunci cand o sa apara un finisor va aparea si asfaltul.

Re: Aprilie 2015 aeroplan

Puteti explica un pic progresele din seriile succesive de poze? Aceea cu asfaltul, de exemplu, la ce se refera? Multumesc anticipat, ca unul care am parasit Bucurestiul in 2001 (pe calea aerului).......

danutzu_2910 wrote:
@Tavi
Te rog eu,excavator,a excava. Deja ma zgarie pe ureche, si nu cred ca sunt singurul.
Si mai ales ca lucrez in domeniu.

no offence!

Asa este, acum vad ca l-am facut varza. In ultimele trei mesaje l-am scris si corect si gresit. Scuze! Probabil m-am grabit si mai este si s-ul este langa x pe tastatura.. Multumesc de atentionare. Am notat. Voi fi mai atent.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Nu pot sa nu remarc inca o data bordurile care, initial credeam ca sunt aduse si montate pe pozitie, dar de fapt se toarna la fata locului.
Arata exact ca un salam din ciment cu putin nisip si deja au inceput sa se crape, dupa doar cateva zile. La partea superioara sunt un pic crestate, ca pizza feliata, sa dea impresia ca sunt mai multe bucati insiruite.
Nu inteleg cum beneficiarul/proiectantul a acceptat o astfel de mizerie care nu va trece nici de perioada de garantie.

Insist..avem asfalt :))

Go to page:  1  ... 51 52 53 54 55 56 57  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463873 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”