Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624117 views

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

Ce mai primarie avem ??? Cand scriam ca se va termina acest microbulevard de reabilitat in 2020 speram ca spun prosti !  Dar a fost aprobat bugetul pentru investitii si tocmai ce au taiat 7 milioane pentru acest an. Dupa ce ca lucreaza cu incetinitorul si au de facut 1,5 km in 3 ANI le -a mai luat si din bani. Este perfect asa. La mai mare.

• V2A
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului V2A

Au aparut marcaje cu vopsea portocalie pe tronsonul Barajul Dunarii - Bd. 1 Decembrie 1918(cu dimensiuni, viitoarea margine a carosabilului, alveola pentru autobuze in statia Complex Comercial Titan-spre centru, etc).

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Nu exista marcaje portocalii, la fel cum nu exista culoarea portocaliu la semafor, la fel cum nu exista culoarea portocaliu la indicatoare si LA FEL CUM NU EXISTA CULOAREA PORTOCALIU IN GENERAL IN SISTEMATIZARE!!!

Fir-ar mama lui al naibii de galben sa fie ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Atunci avem o eroare de perceptie, galbenul acela aduce mai mult a portocaliu...
PORTOCALÍU, -ÍE, portocalii, adj., s. n. 1. Adj. De culoarea portocalei1 (1) coapte; galben-roșiatic, oranj. 2. S. n Culoare galbenă-roșiatică (a doua din spectrul solar). – Portocală1 + suf. -iu.
GÁLBEN, -Ă,galbeni, -e, adj., s. n., s. m., s. f.1. Adj. De culoarea aurului, a lămâii etc.
Defineste-mi te rogculoarea verde a semaforului, pentru ca iti dau eu acum pe loc exemple de mai multi "verzi" la semafoarele bucurestene. Idem culoarea rosie.
Sorry, marcajele acelea provizorii mai mult aduc a portocaliu decat a galben, conf definitiilor de mai sus.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

Random fact, culorile nu pot fi definite. Cum ii definesti unui orb o culoare de exemplu?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

@Nighwolf - culoare cu care e scris numele tau aici pe forum e un soi de auriu, insa in functie de cum bate lumina poate sa para galben sau sa bata spre portocaliu. Chestie de perceptie doar. Am retinut insa observatia legata de utilizarea culorilor primare in sistematizare, chiar daca galbenul lor aduce uneori a portocaliu :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului cobradinberceni

ByOnu wrote:
Random fact, culorile nu pot fi definite. Cum ii definesti unui orb o culoare de exemplu?

O unda electromagnetica avand o anumita frecventa?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Da, exact, dar iti spun eu acum o  valoare de unda electromagnetica, de exemplu de lungime yyy, ia vezi, iti imaginezi un albastru turcoaz ?

Si daca acel yyy e langa un yyy-50, nuanta va parea mai ... spre vioet iar daca e langa un yyy+100 vom avea o culoare ce pare mai... spre rosu.

Iar galbenu nostru pe un aflat negru afaltiu proaspat turnat... pare mult mai inchis la culoare si mai apropiat de ceea ce in mod normal am percepe drept portocaliu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului catalin2407

Am vazut intr-o poza ca noul "capat" al 335 este Faur. Asta este solutia finala? Pentru toate liniile?
Referitor la lucrare, faptul ca intersectia cu Barajul Dunarii a fost redata circulatiei, mai aduce la normalitate traficul. Pe de alta parte, sa iesi de pe Ion Agarbiceanu spre metrou devine o adevarata aventura odata cu noua latime redusa a lui Liviu Rebreanu.

La Barajul Dunarii nu prea a fost intrerupta circulatia...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului catalin2407

Am gresit. Era vorba de Barajul Sadului. Mersi de observatie!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Sunteti off-topic -- E vb STRICT de a formula corect dpdv legislativ. "Culoarea" portocalie nu exista in nicio legislatie. E ca si cum spui ca treci la semafor pe portocaliu. Du-te tu si da examenul acum si spune-i politistului una ca asta sa vedem ce se intampla ...

P.S.: Sper ca nu veti incepe cu discutii gen "e dreptul meu sa-l vad portocaliu" ...

P.P.S.: Adica ce, exista mai multe tipuri de verde/rosu sau cum? Verde-bleau, verde-raios, rosu-sangeriu, rosu-turquoise ...

PE BUNE?!?!?!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Ar fi o chestie să îţi treacă poliţistul în PV că " a trecut pe culoarea magenta a semaforului"... :lol:

Pe de altă parte confirm, am trecut azi pe acolo, galbenul era cam portocaliu...

On-topic: din păcate era aproape singura diferență.

Aproape pentru că s-a pus si penultimul strat de asfalt. Mai trebuie doar stratul de uzură de 2 cm....Se vede cu ochiul liber..
La linia de tramvai însă nimic nou.

Go to page:  1  ... 57 58 59 60 61 62 63  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463848 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”