De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacăra roșiatică"

4482 posts, 1231461 views

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 321

📖 Pagination options
Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Alex183

133 313 wrote:
Alex183 wrote:
Retine un aspect..:SI EU SUNT CALATOR CU METROUL(n-am nicio treaba cu sindicatul..la "patron"..nu prea exista sindicate)Iar atata timp cat ..si eu platesc cartele...mai rar intradevar deoarece  in zona unde am serviciul ..nu exista din pacate retea de metrou..! si cat as prefera sa stau inghesuit la ora de varf ..numai sa fac 20 de min din centru pina la locul de munca ..in loc de 1,1/2 ore prin "traficul lui Oprescu"..Si cred eu ca portofelul sufera mult mai mult cu pretul benzinei dacat cu al cartelei..in fine ..fiecare gandeste cum vrea si scrie cum vrea..insa-i pacat sa dam vina pe mecanici,soferii de la RATB,vatmani pentru scumpirea acestor titluri de calatorie..! ca si ei ca si noi au un patron..fie ca el este MT sau primaria..!Si cred eu nu au o munca tocmai usoara !

Am inteles, e vorba de raul ce mai mic, din nou. Un fel de "batista pe tambal, ca tot la noi ajungeti, alternativa e mai naspa". Si  ziceti si saru' mana ca maine plimbam un tren gol pe la Obor la 08:30 doar sa ca sa demonstram ca putem, suntem monopol si n-aveti ce face.
S-o creada cine vrea, eu pot sa va spun exact cati calatori veti avea peste 10 ani si ce trebuie facut pana atunci. Dar nu imi iese nimic la faza asta. As putea sa va spun si cand subventia atinge valoarea zero si metroul aterizeaza la primarie (cu aproximatie de 6 luni) dar din nou este un calcul voluminos si nu-i pe gratis.
Am si o observatie. Cine sta blocat in trafic in bucuresti nu-i bucurestean sau este un bucurestean extrem de lenes sau inapt in planificare. Nu ducem lipsa de strazi, singura problema este ca unii nu stiu ce-s alea, daca ies din bulevard sunt morti.

Te rog sa-mi permiti sa ma retrag din discutie..Scuza-ma dar am ajuns la o varsta cand-mi permit sa o fac..! Vad ca nu pricepi si pace..ca nu-s ANGAJAT al SC METROREX SA...'mi permit sa te citez:"eu pot sa va spun exact cati calatori veti avea peste 10 ani si ce trebuie facut pana atunci. "..Nu cred ca-i problema mea CATI CALATORI VOR FI AVUT METROREX SA peste 10 ani..Nu sunt contabil la ei ,nu sunt inginer la ei repet nu-s angajatul lor..! treaba lor cum-si fac ei strategia..! insa astazi a trebuit sa merg pe la orele 08.30 de la Unirii pina la Pipera la o firma..si-am ales ..metroul..! saptamana trecuta unii sustineau cu tarie ca..dupa scumpirea de pe 28.03 ..nu va mai merge multa lume cu metroul..! Corect..am reusit sa ma urc de-abia in al treilea..ca mie-mi place sa merg in aglomeratia..ca celalalte pe care le-am lasat sa plece din statie..erau prea goale..lipsea uleiul ..ca sa poata calatorii sa urce si sa coboare din trenuri ! Sa fim seriosi..in lipsa autostrazii suspendate,in lipsa vagoanelor de tramvai,a troleelor..a autobuzelor,..metroul ramane singura varianta viabila ..si nu cred eu ca saraceste daca eu,tu sau inca 1000 de oameni nu folosim serviciile oferite de ei !

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" 133 313

Ai inceput telenovela cu "mi-a zis un mecanic ca [...] si zic si eu parerea lui"  bla bla bla. Concluziile mi le-am asumat. Ok, discutia se susenda, ca este inept sa facem pe avocatii, ca apoi sa ne disculpam. Ba este chiar mai ciudat sa ajunga inginerii sa moara de grija mecanicilor si a sarbatorilor muncite. Desi daca ramanea la loc vizibil pariez ca ar fi continuat. Seara buna.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" andrei11

133 313 te inseli, discutia este vizibila si de aici, consulta numarul devizualizari.  8-)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Las' ca stiu eu ce zic.

A..si-mi mai permit stimate user 133 313..sa-ti mai raspundla un atac..in 88 cand am luat eu permisul de conducere..probabil ca mataluta..inca te jucai in nisip..si ca si bucurestean..explica-mi si mie te rog cum poti ajunge din zona de nord ..spre cosoba....dragomiresti..pe stradutele laterale..??????? nu de alta dar toata viata mi-a placut sa invat..si de..inca nu am giroflotor..sa traversez Lacul Morii......iar ca sa traversezi calea ferata (1000) ai trei variante..Podul Grant,pasajul Basarab si ..Centura de Vest a Bucurestiului promisa de Ponta si PSD..ca va fi gata in 2016..!!!!!!!!Deci te rog eu frumos ajuta-ma cu u varianta ca sa nu mai fac  la ora de varf 1..1 1/2 ora ca sa ajung la locul de munca...eventual daca ai posibilitatea sa ma insotesti ca si antemergator cu sirene si semnale optice..ar fi ideal..ca sambata fac 20 de minute ..de acasa pina la locul de munca..!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Am zis bucurestean, nu limitrof, nu ma pasioneaza Dragomiresti, Tunari, etc. Politica nu ma pasioneaza atat timp cat este plina de CV-uri incomplete. Noapte buna. Cat despre cele 3 cai de traversat peste CF 1000 si eu sper sa citesc de la un inginer de transporturi daca se mai justifica existenta Garii de Nord sau nu la momentul de fata.

133 313 wrote:
Ai inceput telenovela cu "mi-a zis un mecanic ca [...] si zic si eu parerea lui"  bla bla bla. Concluziile mi le-am asumat. Ok, discutia se susenda, ca este inept sa facem pe avocatii, ca apoi sa ne disculpam. Ba este chiar mai ciudat sa ajunga inginerii sa moara de grija mecanicilor si a sarbatorilor muncite. Desi daca ramanea la loc vizibil pariez ca ar fi continuat. Seara buna.

Bai baiatule..poti sa accepti si o opinie diferita de a ta?..vad ca nu..! in infatuarea ta crezi ca esti posesorul adevarului absolut..! vei fi surprins cand intr-o buna zi vei fi cazut de pe piedestalul de ceara..pe care ti l-ai croit..! ...Cum nici eu nu pot spune ca sunt posesorul adevarului absolut si le stiu pe toate desi fata de tine am o varsta..nici tu nu esti posesorului adevarului absolut..si din ce postezi si cum postezi..mai ai de invatat multe..! Hai noapte frumoasa..ca deja ..mi-am dat seama cu cine stau de vorba..! Nu-ti pot ura decat sa ai mult succes in viata..si-n cariera !
din clipa de fata-mi permit sa te ignor..!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Eu dau banul pe cartela. Daca vreau. Subventia in fapt exista tocmai pentru ca functionarea metroului ar fi intermitenta daca s-ar baza exclusiv pe clientela. Clientul nostru stapanul nostru. Or sa descopere si monopolurile la momentul spargerii.  :)
In 10 ani metroul va circula intre orele mm:nn si xx:yy, daca neinfatuatii din jurul metrorex nu se corijeaza.
In loc de attitudinea de mici Dumnezei de feuda ar trebui sa adopte una mai comprehensiva, sa caute sa inteleaga de unde anume vine subventia, atunci cand tot platitorii de taxe si impozite boicoteaza metroul.
Imi permit sa mai spun atat: Bucurestiul ca vaca de muls se apropie de o sucombare deloc imprevizibila. Cine a ajuns sa se planga de indexari din 2007 si nu iese din infatuarea sa sa vada ce scaderi de venituri au avut altii de atunci si ce restante au la taxe si ce incasari are bugetul din care vin subventiile NU va trece socul general. Prima rectificare bugetara va fi un prim soc.
P.S. In '88 era misto sa iei permisul. Acum este putin mai naspa. In ciuda avansului tehnologic al autoturismului. Doar o parere.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Robert24

Alex183, se pare ca de pomana ti-am atras atentia in urma cu o ora! La prima abatere, ai pauza vreo luna de gandire.

133 313, si tie ti s-a mai atras atentia de nenumarate ori ca generezi "flame-uri". Tinem cont ca ai contribuit foarte mult in ultima vreme, dar avem rugamintea sa te abtii de la aceste discutii inutile.

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Florinds

Din solidaritate cu cei suparati pe scumpire si pentru ca a venit primavara, eu plec cu 15 minute mai devreme si merg cu RATB-ul. :)
Nu am mai urcat in metrou din martie.

Va recomand sa faceti si voi la fel, decat sa vedeti fete posomorate si pereti cu cabluri, mai bine pomi infloriti si lumina naturala.

despre M 6 - la Club andrei11

Despre M 6 - la Club  :shock:
In vederea meciurilor din nu stiu ce campionat ca nu le am cu fotbalul, e vorba de 3 meciuri  - asta stiu sigur - de ce avioanele respective nu pot ateriza la Baneasa si dupa aceea tramvaie dedicate pana la Arena Nationala, ca e ( va fi ) linie.
Oricum pana in 2020 ( atunci sunt meciurile ? ) nu va fi vorba despre metrou nici in Otopeni nici la Electroaparataj.  :roll:

Re: Clubul "Flacara Rosiatica" Robert24

Cand a fost finala cupei uefa acum vreo 3 ani, au fost atat de multe avioane incat pe Otopeni o pista a fost transformata in parcare. Si oricum si atunci cateva au aterizat pe Baneasa.
Pur si simplu pe Baneasa nu ai avea unde sa le parchezi PLUS "terminalul" de pe Baneasa abia putea procesa inainte cateva curse low cost. Erau 4 porti amarate intr-o sala gen autogara din Slobozia...
So... no way! :)

Despre M 6 andrei11

Ai dreptate, uitasem aspectul.
Oricum nu ma agit, imi mentin parerea, fara metrou la aeroport si la Electroaparataj pana in Iunie 2020.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Metrou unde in 2020? Da' voi ati vazut ce frumos progreseaza M5 prin Taberei? Vorbesc de ce se vede, bineinteles ca acum majoritatea trebii este in interior, nu se mai vede de afara. Dar orisicum, ma sperie numarul de utilaje din santiere. Ca front de lucru nu poti sa zici ca nu-i. Ma asteptam ca macar 1 Kelly de la Parc sa fie la Rau. Ciuciu. Pai daca trec astia limita si pierd finantarea europeana si restul se acopera din buget... de unde bani pentru altele?  :twisted: mai se apuca de altele. Varvarele si Filofteile sunt pe pozitie, au pana si banda transportoare pentru pamant aproape montata. Da' cand se termina PM la Eroilor, cu o instalatie?
Aia cu TVA-ul la mancare ati auzit-o? Stai ca se vede acum in prima rectificare bugetara.  :popa:

Go to page:  1  ... 69 70 71 72 73 74 75  ... 321

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463855 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”