Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)
6215 posts, 1810560 views
📖 Pagination options
- crististeaua1312
-
Posted:
-
-
- ikarus13
-
Posted:
-
Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB
ikarus13
Nu stiu cate are. La garaj scria clar ca turul 17 se reduce.
Nu stiu cate are. La garaj scria clar ca turul 17 se reduce.
-
- Gabi23
-
Posted:
-
-
- ikarus13
-
Posted:
-
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
3 ture de pe 133... practic l-ar putea desfiinta cu totul.
Si cand te gandesti ce traseu avea autobuzul asta, pe Vacaresti-Mihai Bravu-Protopopescu...
3 ture de pe 133... practic l-ar putea desfiinta cu totul.
Si cand te gandesti ce traseu avea autobuzul asta, pe Vacaresti-Mihai Bravu-Protopopescu...
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
De azi 253 si 335 intorc la Faur. Astazi la pranz, am vazut un autobuz pe 335 cu noul afisaj, insa pe 253 inca nu au facut modificarea. Nici nu am stat sa ma uit o perioada mai indelungata.
De azi 253 si 335 intorc la Faur. Astazi la pranz, am vazut un autobuz pe 335 cu noul afisaj, insa pe 253 inca nu au facut modificarea. Nici nu am stat sa ma uit o perioada mai indelungata.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Daca ai fi citit topicul de Stiri ai fi stiut asta si nu ar mai fi trebuit sa scrii aici...
Daca ai fi citit topicul de Stiri ai fi stiut asta si nu ar mai fi trebuit sa scrii aici...
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Am citit topicul dedicat stirilor cu mult inainte sa scriu mesajul. Am scris mesajul pt a arata cat de repede s-au miscat cei de la Ratb cu schimbatul afisajelor si cat de bine orienteaza sau dezorienteaza (in functie de caz) calatorii...
Am citit topicul dedicat stirilor cu mult inainte sa scriu mesajul. Am scris mesajul pt a arata cat de repede s-au miscat cei de la Ratb cu schimbatul afisajelor si cat de bine orienteaza sau dezorienteaza (in functie de caz) calatorii...
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Chev Celios
In 253 a fost schimbat afisajul dar insa nu la toate masinile. Fac pariu ca nici in 335 toate masinile nu aveau afisajul updatat.
In 253 a fost schimbat afisajul dar insa nu la toate masinile. Fac pariu ca nici in 335 toate masinile nu aveau afisajul updatat.
-
- ikarus13
-
Posted:
-
-
- Gabi23
-
Posted:
-
Re: Stiri, noutati, perspective
Gabi23
Cum să înființezi linia 644? Și ne mai mirăm de ce merg lucrurile prost la RATB
. Cel care a decis asta, n-a mers în viața lui cu linia 44...
V2A wrote:
Liniile 44 şi 178 vor funcţiona pe trasee modificate, Luni, 06 Aprilie 2015
Începând cu data de 07.04.2015, se restricţionează traficul rutier pe Bulevardul Dinicu Golescu, tronsonul cuprins între Strada Witing-Strada Mircea Vulcănescu, sens spre Strada Berzei, pentru remedierea unei avarii la o conductă de apă din zona benzinăriei MOL.
Din această cauză, liniile de transport public din zonă vor funcţiona pe trasee modificate, astfel:
Linia de tramvaie 44 va funcţiona între ,,Cartier 16 Februarie” şi Gara Basarab (capăt de linie 35) pe Calea Giuleşti şi Şoseaua Orhideelor.
Linia de autobuze 178 va funcţiona pe traseul actual între ,,Complex Comercial Militari” şi intersecţia Bd. Dinicu Golescu/Strada Witing, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre ,,Sala Palatului”, pe Strada Witing, Calea Plevnei, Strada Mircea Vulcănescu, Bulevardul Dinicu Golescu, apoi pe traseul actual.
Celălalt sens nu se modifică.
Pe acest traseu, autobuzele vor opri pe Calea Plevnei în staţia ,,Witing”, aferentă liniilor 123, 133 şi 163.
Pentru preluarea călătorilor, se înfiinţează linia navetă de autobuze 644, care va funcţiona între ,,Gara Basarab” (comun cu linia de autobuze 282) şi ,,Vasile Pârvan” (comun cu linia de tramvaie 24), pe Bulevardul Dinicu Golescu, Strada Witing, Calea Plevnei, Strada Mircea Vulcănescu, Bulevardul Dinicu Golescu, Strada Berzei, cu întoarcere pe Strada Sf. Constantin, Strada Ionel Perlea, Strada Cobălcescu, Strada Berzei, Strada Mircea Vulcănescu, Bulevardul Dinicu Golescu.
Autobuzele vor efectua opriri pe Bulevardul Dinicu Golescu, în staţiile aferente liniei 178, pe Calea Plevnei, în staţia ,,Witing”, comun cu liniile 123, 133 şi 163, iar pe Strada Sf. Constantin şi Strada Cobălcescu vor opri în staţiile de tramvaie.
Cum să înființezi linia 644? Și ne mai mirăm de ce merg lucrurile prost la RATB
. Cel care a decis asta, n-a mers în viața lui cu linia 44...
- Trole
-
Posted:
-
Re: Stiri, noutati, perspective
Trole
Totusi linia 44 face parte din oferta stabila a RATB. In aceste conditii e foarte normal sa infiintezi o legatura provizorie pentru situatii neprevazute. Nu poti abandona trasee stabile pur si simplu. Dimineata chiar am venit cu el (ca s-a nimerit). A mers foarte frumos pe stradutele "inguste", a facut statie la Berzei in refugiul de tramvai, si a cotit apoi spre Dinicu (fara sa astepte la semaforul dedicat tramvaiului pentru virajul la stanga). Initial am crezut ca se va duce pe benzile rutiere pana la strapungerea catre bd. Garii de Nord. Erau cativa pasageri in autobuz, dar, din pacate, cred ca alti cativa nu si-au dat seama la ce foloseste si nu s-au urcat. 24 abia trecuse. Poate ca ar bine ca RATB sa utilizeze un text special gen - Substitut linia X - pentru linii provizorii ,eventual pe o foaie in parbriz, ca tot le place sistemul (iar 644 avea asa ceva). Cat despre santul din Dinicu...
Totusi linia 44 face parte din oferta stabila a RATB. In aceste conditii e foarte normal sa infiintezi o legatura provizorie pentru situatii neprevazute. Nu poti abandona trasee stabile pur si simplu. Dimineata chiar am venit cu el (ca s-a nimerit). A mers foarte frumos pe stradutele "inguste", a facut statie la Berzei in refugiul de tramvai, si a cotit apoi spre Dinicu (fara sa astepte la semaforul dedicat tramvaiului pentru virajul la stanga). Initial am crezut ca se va duce pe benzile rutiere pana la strapungerea catre bd. Garii de Nord. Erau cativa pasageri in autobuz, dar, din pacate, cred ca alti cativa nu si-au dat seama la ce foloseste si nu s-au urcat. 24 abia trecuse. Poate ca ar bine ca RATB sa utilizeze un text special gen - Substitut linia X - pentru linii provizorii ,eventual pe o foaie in parbriz, ca tot le place sistemul (iar 644 avea asa ceva). Cat despre santul din Dinicu...
20140407 Avarie Canal Dinicu Golescu.jpg (307.76 KB; downloaded 2598 times)
-
- alchimistul
-
Posted:
-
alchimistul
Am remarcat faptul ca toate liniile RATB (cu exceptia lui 780 si 783) au programul de circulatie "in curs de actualizare" pe site-ul oficial. Asta se intampla de circa 2 saptamani.
Am remarcat faptul ca toate liniile RATB (cu exceptia lui 780 si 783) au programul de circulatie "in curs de actualizare" pe site-ul oficial. Asta se intampla de circa 2 saptamani.
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Pai chiar s-au actualizat multe linii
)
Nu neaparat in bine...
Pai chiar s-au actualizat multe linii
Nu neaparat in bine...