Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 624329 views
📖 Pagination options
- zapacitu
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
zapacitu
... care tronson va fi lasat tot de 1 banda pe sens
Mai bine l-ar largi la 2 benzi pana in 1 Decembrie, sa fie bulevard pana la capat.
Budy187 wrote:
Nu vad la ce bun.... Ar trebui odata sa se atace ultimul tronson
... care tronson va fi lasat tot de 1 banda pe sens
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Pai asa va fi, cu 2 benzi pe sens plus tramvai, cum e si pana la Barajul Dunarii.
Pai asa va fi, cu 2 benzi pe sens plus tramvai, cum e si pana la Barajul Dunarii.
- zapacitu
-
Posted:
-
zapacitu
Asa mi se parea si mie normal. Insa eu am vazut altceva in documentatia tehnica. Sau poate nu stiu sa o citesc
URANUS wrote:
Asa mi se parea si mie normal. Insa eu am vazut altceva in documentatia tehnica. Sau poate nu stiu sa o citesc
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Acele masinute din poza stau de 5 zile la Titan pe trotuar (langa fosta posta).
Acele masinute din poza stau de 5 zile la Titan pe trotuar (langa fosta posta).
- livius
-
Posted:
-
livius
Aveti idee ce se va construi in locul fostei betoniere titan, odata cu extinderea drumului ?
Locuiesc in zona si sincer ma coafeaza un magazin gen Lidl (stiu ca e unul f aproape), decat un alt complex rezidential. Spatiu ar fi..
Stima!
Aveti idee ce se va construi in locul fostei betoniere titan, odata cu extinderea drumului ?
Locuiesc in zona si sincer ma coafeaza un magazin gen Lidl (stiu ca e unul f aproape), decat un alt complex rezidential. Spatiu ar fi..
Stima!
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Depinde de cat teren ramane proprietate privata si ce va vrea sa faca proprietarul cu el... Nu are nici o implicare primaria aici, nu exista nici un proiect... momentan nu stim nimic concret. Poate doar sa aiba cineva informatii "pe surse"...
Depinde de cat teren ramane proprietate privata si ce va vrea sa faca proprietarul cu el... Nu are nici o implicare primaria aici, nu exista nici un proiect... momentan nu stim nimic concret. Poate doar sa aiba cineva informatii "pe surse"...
- livius
-
Posted:
-
livius
Si cateva poze cu terenul viran din zona...
Si cateva poze cu terenul viran din zona...
IMG_3952.JPG (355.17 KB; downloaded 3033 times)
IMG_3953.JPG (330.14 KB; downloaded 3028 times)
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Pe prima bucata se observa putina miscare, deocamdata. Poate acum ca vine vremea mai buna se vor apuca sa o termine pana la vara pe toata si apoi sa inceapa "carnavalul" de toamna pe cel de-al doilea tronson.
Pe prima bucata se observa putina miscare, deocamdata. Poate acum ca vine vremea mai buna se vor apuca sa o termine pana la vara pe toata si apoi sa inceapa "carnavalul" de toamna pe cel de-al doilea tronson.
- clt
-
Posted:
-
clt
Era ok sa inceapa in vara al doilea tronson, intrucat nu va fi aglomerat precum toamna.
Edit: Ca o paranteza, uitati ce este dupa bulevardul Liviu Rebreanu - http://www.robertnegoita.ro/2015/03/16/2209/ & https://www.facebook.com/bratara.mortii
Era ok sa inceapa in vara al doilea tronson, intrucat nu va fi aglomerat precum toamna.
Edit: Ca o paranteza, uitati ce este dupa bulevardul Liviu Rebreanu - http://www.robertnegoita.ro/2015/03/16/2209/ & https://www.facebook.com/bratara.mortii
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Mai devreme spargeau placajul din capatul refugiului de la Titan. Din cate am vazut, cred ca montau ceva fire...
In zona trotuarului valurit era un excavator care scotea pamant.
Zilele urmatoare incerc sa fac niste poze.
PS: Nu este nici o gluma de 1 aprilie..
Mai devreme spargeau placajul din capatul refugiului de la Titan. Din cate am vazut, cred ca montau ceva fire...
In zona trotuarului valurit era un excavator care scotea pamant.
Zilele urmatoare incerc sa fac niste poze.
PS: Nu este nici o gluma de 1 aprilie..
- realistul
-
Posted:
-
realistul
Azi am fost un pic pieton prin zona. La capătul autobuzelor cofrau ceva pentru parcările in V, intre Mega Image si Barajul Sadului pe aceasta parte pe viitoarea pista de biciclete sau ce o deveni, ca in aprox.cinci in cinci metri spărseseră betonul proaspăt turnat transversal. Am văzut o cămașă de protecție a cablului de alimentare a iluminatului probabil. Era ceva mișcare.
Azi am fost un pic pieton prin zona. La capătul autobuzelor cofrau ceva pentru parcările in V, intre Mega Image si Barajul Sadului pe aceasta parte pe viitoarea pista de biciclete sau ce o deveni, ca in aprox.cinci in cinci metri spărseseră betonul proaspăt turnat transversal. Am văzut o cămașă de protecție a cablului de alimentare a iluminatului probabil. Era ceva mișcare.
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Cam la toate lucrarile RADETului s-a lasat pamantul. La Titan a fost cel mai naspa, ca s-au grabit si nu cred ca au compactat deloc.
La capatul RATB a fost scoasa bordura de la insulita ce delimita spatial pentru autobuze.
Cam la toate lucrarile RADETului s-a lasat pamantul. La Titan a fost cel mai naspa, ca s-au grabit si nu cred ca au compactat deloc.
La capatul RATB a fost scoasa bordura de la insulita ce delimita spatial pentru autobuze.
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Rezultatul este incercuit.
cris_m wrote:
Spargeau placajul din capatul refugiului de la Titan. Din cate am vazut, cred ca montau ceva fire...
Rezultatul este incercuit.
2015-04-03 16.48.33.jpg (399.16 KB; downloaded 3226 times)
-
- cris_m
-
Posted:
-
cris_m
Aceeasi poveste si la Campia Libertatii...
Imi pare rau ca o sa chinuie Citaro-urile pe portiunea bombardata. O sa ajunga ca 4847 (un scartait ingrozitor)
Aceeasi poveste si la Campia Libertatii...
Imi pare rau ca o sa chinuie Citaro-urile pe portiunea bombardata. O sa ajunga ca 4847 (un scartait ingrozitor)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination