Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei
1767 posts, 595164 views
📖 Pagination options
-
- URANUS
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei
URANUS
Au inceput sapaturile (zona dinspre Romancierilor,amorsa icluded
) pentru realizarea PS-ului. Pare ca nu ar mai fi foarte mult de lucru la PM inspre Moghioros (nu mai e asa multa armatura de PM pe santier). Lucra bineinteles un singur Kelly. Cel cu cablu e pe post de portdrapel. Eu personal o singura data l-am vazut la treaba si asta mai demult, cand a fost adus.
Au inceput sapaturile (zona dinspre Romancierilor,amorsa icluded
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Aici avem 95% din PM finalizati (ochiometric).
Aici avem 95% din PM finalizati (ochiometric).
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Avem PM aproape finalizati. S-a excavat aproximativ jumatate de statie in vederea inceperii lucrarilor la PM.
Avem PM aproape finalizati. S-a excavat aproximativ jumatate de statie in vederea inceperii lucrarilor la PM.
- bekxy
-
Posted:
-
-
- URANUS
-
Posted:
-
-
- icee
-
Posted:
-
Re: POZE Lucrari - Statia Parc Drumul Taberei
icee
Amorsa n-ai cum să o vezi. Încă nu au săpat acolo..
133 313 wrote:
Statia Parc este surpriza vizitei. Aici este activitate.
O alta observatie, abatuta sau linia de garare, inca nu este clar, este pe partea cu blocurile iar pe partea cu parcul nici vorba de amorsa si peretii sunt cam gata. A disparut un Kelly fara urma, nu este in alte santiere, a ramas portdrapelul.
Amorsa n-ai cum să o vezi. Încă nu au săpat acolo..
- 133 313
-
Posted:
-
Re: POZE Lucrari - Statia Parc Drumul Taberei
133 313
La discutii cu tine!
P.S. Nu este nici o amorsa pe partea cu parcul si pana in intersectie nu mai sunt multe panouri de turnat. S-a turnat frontonul spre Romanicerilor. S-au spart si capetele peretilor mulati pe cel putin un sfert de statie, inspre Romancierilor. Amorsa trebuia sa fie in capatul dinspre Romancierilor dar nu-i. Daca o fac spre intersectie nu mai au cum sa dea curbura racordului. Ma bantuie o banuiala ca abatuta va da in racord de fapt, cumva.
La discutii cu tine!
P.S. Nu este nici o amorsa pe partea cu parcul si pana in intersectie nu mai sunt multe panouri de turnat. S-a turnat frontonul spre Romanicerilor. S-au spart si capetele peretilor mulati pe cel putin un sfert de statie, inspre Romancierilor. Amorsa trebuia sa fie in capatul dinspre Romancierilor dar nu-i. Daca o fac spre intersectie nu mai au cum sa dea curbura racordului. Ma bantuie o banuiala ca abatuta va da in racord de fapt, cumva.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Cu rosu - amorsa
Cu albastru - linia 3
Kelly-ul cu cablu e singurul care a lucrat pe santier in ultimele 2 saptamani si din ce am vazut in poze se pare ca avem PM finalizati. A dat Domnul!
Cu rosu - amorsa
Cu albastru - linia 3
Kelly-ul cu cablu e singurul care a lucrat pe santier in ultimele 2 saptamani si din ce am vazut in poze se pare ca avem PM finalizati. A dat Domnul!
PICT0045m.jpg (232.46 KB; downloaded 2532 times)
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Se vede in poza de mai jos un spatiu (suficient pt o linie de garare desi nu pare din poza) intre randul 2 de barete (adica nu cele de pe centrul statiei) si PM-ul de pe latura cu blocurile.
Se vede in poza de mai jos un spatiu (suficient pt o linie de garare desi nu pare din poza) intre randul 2 de barete (adica nu cele de pe centrul statiei) si PM-ul de pe latura cu blocurile.
PICT0048x.JPG (177.51 KB; downloaded 2542 times)
-
- icee
-
Posted:
-
icee
Păi sunt 3 culoare. Care e remiză, n-am idee.
Păi sunt 3 culoare. Care e remiză, n-am idee.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Remiza este spre blocuri, nu este spatiu de peron acolo. Iar ce a incercuit Uranus cu rosu este zona evazata spre Romancierilor, care nu este amorsa, se poate intelege clar dupa unghiul peretelui.
Remiza este spre blocuri, nu este spatiu de peron acolo. Iar ce a incercuit Uranus cu rosu este zona evazata spre Romancierilor, care nu este amorsa, se poate intelege clar dupa unghiul peretelui.
-
- icee
-
Posted:
-
icee
Poza e cam nefericită, dar acolo chiar pare a fi loc de un racord.

Poza e cam nefericită, dar acolo chiar pare a fi loc de un racord.

-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Domnul Subway guru a zis ca acolo e totusi amorsa.
Domnul Subway guru a zis ca acolo e totusi amorsa.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Nu ai cum sa faci racordarea in evazarea aia minuscula, ar insemna sa te intepi cu liniile aproape perpendicular. Cand se va turna planseul va deveni evident.
Poate mi-au scapat mie niste panouri lipsa. Mai vedem. Pana se termina treaba mai este mult si bine.
Cu rosu este situatia in teren, cu magenta este situatia de care este nevoie.
Nu ai cum sa faci racordarea in evazarea aia minuscula, ar insemna sa te intepi cu liniile aproape perpendicular. Cand se va turna planseul va deveni evident.
Cu rosu este situatia in teren, cu magenta este situatia de care este nevoie.
Fronton.jpeg (9.97 KB; downloaded 2494 times)
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination