Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 616688 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 150

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Cred ca totusi se vad si in poza asta parcarile in spic de la 50 metri distanta, printre copaci. Deci este acces auto.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Am trecut si azi pe la 11:00 - 11:20. Pauza de masa, pauza de sprijinit... orice, pauza de somn, pauza de bronzat... Ma gandesc sa atarn din loc in loc afise din alea gen "in 30 de ani aici...".

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Eu pot sa zic ca la ora 8 baietii cu bordurile sunt pe lucrare (intre Delfinului si Fundeni)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Bineinteles ca sunt. Am eu talentul asta... pe unde trec incep lucrurile sa se puna miraculos in miscare. Bine, ca dupa 3-4 zile se revine la starea initiala. Stiu si asta.  :twisted: Daca as putea as trece mai des. Ideea este ca trebuia inceput cu tramvaiul nu cu parcarile. Ca pe unde sunt deviate deja se sudeaza sudura de sudura dinaintea penultimei suduri dupa sudura a treia de dupa sudura initiala, la otelul rosu.
Iar in apropiere de Ziduri Mosi numai carosabil nu se mai poate numi Pantelimonul, parca e suprafata selenara.
Si bomboana de pe coliva: a aparut in bugetul municipalitatii pasaj la Delfinului. Dupa ce teoretic abia se refacuse toata zona.

1. Pai daca incepeau intai cu linia, unde mai parcau masinile cind venea vremea executiei parcarilor? (se presupune ca linia este greentrack)
2. Pasajul de la Delfinului se va executa DUPA ce e gata reabilitarea liniei de tramvai de pe Pantelimon. Evantual si DUPA ce e reabilitata si aia de pe Chisinau.  :lol:
Asta ca sa nu fie unicat ceeace se face la P Sudului. Se va aplica experienta de aici. :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

După ce e gata linia pe Pantelimon încep lucrările la metrou. Așa că pasajul se va executa după ce va fi gata metroul. Ca doar vorba ceea, peste 3 ani pe aici va trece metroul

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului zapacitu

Esti sigur de ordinea operatiilor? Nu cumva e mai simplu sa faci pasaj + metrou in acelasi timp?

Da, la fel de simplu ar fi fost si Academia Militara.
Ai vazut sa se faca si pasajul acolo?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

133 313 wrote:
Si bomboana de pe coliva: a aparut in bugetul municipalitatii pasaj la Delfinului. Dupa ce teoretic abia se refacuse toata zona.

Ai ceva mai multe detalii ?
Ce fel de pasaj va fi (eventual niste planuri), cati bani sunt alocati etc. ?...

Oricum acolo trebuie facut ceva, pentru ca degeaba au facut pasajul peste calea ferata... Vii din Colentina de la Doamna Ghica pana la Complex Delfinului in 4-5 minute, si stai 10 min. la intersectia cu Pantelimon pana reusesti sa treci. De multe ori prefer sa o iau pe strada Ciocarliei, cea din spatele complexului, care da in Soseaua Fundeni.
Toata zona din fata complexului este folosita ca o mare parcare, dar la stilul nesimtit. Cand vii dinspre Pantelimon ca sa mergi spre Dna Ghica uneopri abia reusesti sa te strecori printre masini. Nici vorba de 2 benzi pe sens...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Singurul deranj in cazul :
- Statiei de metrou Academia Militara si a pasajului rutier de acolo,
- Statiei de metrou Socului si a pasajului rutier de acolo,
-Statiei de metrou Universitate / M 5 si a parcarii de acolo
- A altor santiere complexe viitoare,
asadar singurul deranj este ca se tulbura circulatia de doua ( sau de mai multe ) ori in loc sa fie o singura data deranj.
Exemple au mai fost de lucrari decalate, pot da patru  care-mi vin in minte acum :
- Complexul de lucrari din Piata Victoriei a avut 2 faze distincte, desi faceau parte dint-un proiect gandit unitar, si anume statia de metrou / M 2 si statia de metrou de pe M 1 cu pasajul rutier / statia de tramvai  si linia de legatura intre magistrale.
- Statia de metrou  Lujerului cu pasajul rutier / linie de tramvai / linie CFR
- Statia de metrou Piata Sudului si pasajul rutier adiacent.
- Statia de metrou Unirii / M 2 si pasajul rutier.
Singura conditie ca lucrarile sa se poata faca distinct in etape istorice diferite este ca de fiecare data sa se lase gabarit pentru lucrari, ceea ce s-a respectat.
In concluzie, nefiind bani pentru lucrari corelate acestea se vor executa cand va fi posibil, cu deranjul de rigoare de la suprafata.
In cazul concret de la Socului oricum pasajul rutier va trebui sa fie corelat cu demolarea partiala a "Circului Foamei" de acolo.

andrei11 wrote:
In cazul concret de la Socului oricum pasajul rutier va trebui sa fie corelat cu demolarea partiala a "Circului Foamei" de acolo.

Esti sigur ca se demoleaza? Daca da, chiar si partial, va fi un mare castig!
Acolo este o mare tiganie, si inca una care incurca rau lucrurile.

Eu ma gandesc cu groaza ce va fi acolo cand va termina CNADNR primii 3 km din A3, si se va intra in Bucuresti.
Oricum strada Petricani este si acum un cosmar - mai ales seara, sensul spre Dna Ghica este complet blocat de mii de masini de corporatisti care vin de la munca dinspre Pipera. Daca adaugam si fluxul suplimentar de masini de pe A3 ajungem pur si simplu la blocaj.

Este imposibil ca Pimaria sa nu stie toate astea, asa ca nu inteleg de ce nu au dat prioritate absoluta pasajului Dna Ghica peste Soseaua Colentina si pasajului de la Delfinului. Oprescu ar fi avut asa macar un sfert din inelul median, iar daca se termina si strapungerea N.Grigorescu peste Dambovita ar avea cam o treime din el gata.
De la iesirea de pe A3 ai ajunge in 10-15 minute pe Oltenitei... Frumos, nu ?

:lol:  :lol:  :lol:
A 3 ? Care A 3 ? Stai sa se faca si dupa aia discutam de pasaje si alte chestii.
Cel putin 4 pasaje trebuie facute, la Palatul  Ghica / Colentina / Pantelimon si Basarabiei... Toate sunt pe inel.
PS : De cate ori ajung la Ploiesti o iau pe DN 1, cine e fraier sa o ia pe A 3 ? Si in plus pun pariu ca jumatate din soferi habar nu au cum sa intre pe A 3 din centura, pentru ca ajungi greu pe centura, mai degraba ajungi la exaero Baneasa decat pe centura la A 3.
Da, sunt sigur ca se demoleaza, ( nu si piata ).Dar inca e mult pana departe.

A3 se poate face foarte repede, discutam doar de 3 km intr-o zona unde nu ai probleme ca dai in subterna de cabluri si tevi... Asa ca probabil in maxim 1 an A3 va "livra" un flux semnificativ de masini in Petricani si Gherghitei (alta problema mare...)
Adica muuuuult mai repde decat poti face orice pasaj. La felul in care se misca Primaria si CGMB, probabil nu vom vedea nici unul dintre cele 4 pasaje despre care vorbesti inainte de 4 ani, hai 3 in cazul in care se misca cu muuuuult talent...

Eu fac foarte multe curse pe celebrastr Popasului, cred ca ai auzit de ea. Mie mi se pare ca santierul lui A 3 e parasit. Poate ma insel. In rest ai perfecta dreptate, str Petricani nu o folosesc decat dupa ora 22,00 ( nu e banc ), in rest evit cat de mult pot zona. A, in 25 Decembrie, 1 Ianuarie si Duminica Pastelui mai folosesc Petricani daca sunt in zona. ( iar nu e banc ).

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464098 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”