Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2321 posts, 695661 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37  ... 166

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

La zona Hateganu prevad ca o sa tranteasca o mana de asfalt peste placile de beton. si o sa incropeasca un giratoriu cu bidoane de plastic la Vitan-Birzesti

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Am incercat din greu să fac resize la nişte poze făcute sâmbătă, dar am muncit vreo oră si a tot crăpat programul....

Cine vrea le poate vedea la linkul următor, dar vă previn că sunt poze f.mari...
http://forum.peundemerg.ro/index.php?to...3#msg71383" target="_blank">http://forum.peundemerg.ro/index.php?to...3#msg71383

Iar dupa ce fac resize iau pozele redimensionate si le incarc iarasi pe imgur.com ca sa le pot pune aici, nu ?...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Eu uploadez pe flickr si acolo fac ei automat redimensionarea, la alegere intre mai multe dimensiuni disponibile.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Costin

TibiV wrote:
Poze de sambata, 21 martie 2015.
Am aplicat punct cu punct recomandarile de resize, dar rezultatul este ca pozele sunt deformate....

poti folosi site-ul in doua transe - intai cele landscape (si setezi latimea la 1024px), apoi cele portrait (cu inaltimea la 1024px). Sau folosesti flickr, cum recomanda colegul, ca ti le redimensioneaza ei automat si apoi poti da share (cu optiunea phpbb code) la dimensiunea pe care o vrei...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului iliutu

Ieri am trecut cu masina prin zona.
Am vorbit cu cativa ingineri si mi-au spus pe scurt ce probleme mai sunt cu utilitatile:

- linii LEA 110kV de inaltat (Transelectrica) - problema mare, fiind multi clienti racordati, peste 30
- pe langa aceste linii mai este o conducta de gaz de relocat (GDF SUEZ parca)
- linii LEA 20kV (Enel)
- compensatori dilatare RADET pe malul drept - prectic 2-3 tevi de transport agent termic catre sere care se ridica si coboara cam cat tine latimea drumului.

Erau sceptici ca aceste utilitati se vor reloca in curand, asadar in scurt timp vor stagna din nou lucrarile.

Ma intreb daca ar fi o solutie buna ingroparea LEA, si cat ar costa.

Nu cred ca vor stagna. Daca E bani, au ce face.
Au de asezat grinzi pe malul stang, au de facut structura pila-culee pe malul drept urmata de asezare de grinzi, apoi suprabetonare.
Pe malul drept se poate continua cu structura rampei pana aproape de teava radet.
Apropo de compensatoarele radet-ului, cred ca se pot "culca" la pamnat si sa "treaca" prin rampa... tunel ca si cum ar fi ingropate.

DA, culcarea la pamant este o solutie buna dar se pare ca inutila...
Din simplul motiv ca cei de la LEoser (directorul, mai exact) mi-a confirmat ca nu mai folosesc energie termica de la RADET de vreo 15 ani.
Este prea scumpa....

Deci teava este nefolosita de o gramada de vreme.
Daca ar fi fost folosita, probabil ca se deranja cineva sa ii refaca izolatia, ca este clar ca prin tevile alea ramase "ïn tabla goala" pierderea ar fi de 10-15% pe kilometru ...

Hmmm, daca ar citi vreun "colorat" topicul asta... maine nu ar mai fi tevile alea acolo.
Ar disparea... gratuit

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

E un pic greu de taiat teava aia in vazul lumii cu bonfaierul, de aceea supravietuieste.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

iliutu wrote:
Ma intreb daca ar fi o solutie buna ingroparea LEA, si cat ar costa.

E nasol cu ingropatu` LEA pt ca nu e doar LEA pe ele ... firul de garda este inlocuit cu OPGW si conteaza fff mult cum si cat cotizeaza pe langa cine e beneficiarul ...

Stiu ca am avut niste discutii cu TransElectrica prin 2006 cu relocarea pe Valea Moeciului la niste bransamente de MT deviate din LEA pe care vroiau sa le transforme in LES (ingropata) din cauza furtunilor din zona si pana la urma s-a ajuns la concluza ca nu prezinta siguranta din cauza faptului ca nu au certitudinea ca nu da nimeni cu plugu-n ele plus ca investitia e majora si ar necesita niste camine de vizitare din 300 in 300 m sau chiar mai dese....

@shoppy
Ete na e greu de taiat in vazu lumii.
Dar gardul si stalpii de pe chei unde s-au dus????
Aia nu erau in vazu lumii?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului shoppy

Chiar daca tai 1m liniar de teava dinaia, facand abstractie de cat de mult ar dura, nu poti decat sa-l dai de-a rostogolul, nu poti sa-l ridici in masina, trebuie sa-l tai din nou.
Gardul l-au furat cu o duba, taiau doar cate o bucata dintre 2 stalpi pe care apoi o bagau imediat in duba, si cineva la un kilometru mainainte tinea de sase, deci daca trecea cineva aia se ascundeau in duba si ala de trecea nu vedea decat o duba. La teava aia mare nu mai merge, ca daca vezi o duba oprita si langa ea o bucata de ditamai teava taiata...

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37  ... 166

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Străpungerea Bd. Nicolae Grigorescu - Splaiul Unirii - Șos. Vitan-Bârzești (2010 - 2023)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”