Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

4579 posts, 1095864 views

Go to page:  1  ... 41 42 43 44 45 46 47  ... 328

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

La Kanal (D) cu articolul...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Aici din aceasta dimineața sa deviat circulatia.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Dragos Tanase

O groapă imensă va fi săpată în mijlocul intersecției de la Piața Sudului. VEZI RESTRICȚIILE RUTIERE ==> http://www.b365.ro/o-groapa-imensa-va-f...27320.html
foto_pasaj_piata_sudului_92886100_56784100.jpg (124.65 KB; downloaded 2970 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

"ci mai întâi se va săpa o groapă foarte mare chiar în mjlocul intersecției, peste care va fi pusă placa de ciment"
Bleahh! Nu mai citati asa ceva.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

O sa fie haioasa rau devierea Vacaresti - Martisor - printre blocuri - Oltenitei - Paduroiu / Husi - Secuilor - Nitu Vasile...
Mi-e groaza ca va trebui zilnic sa strabat acest traseu :((

Probabil asa va fi:
deviere.PNG (531.81 KB; downloaded 2941 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Groapă imensă - probabil se va face ca la Pasajul subteran de la Băneasa (minus pereţii mulaţi), un şanţ care se va acoperi în zona intersecţiei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Placă, grinzi, tot aia e pentru badea Vasile.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

O placa de ciment peste care se aseaza o placa de armatura peste care se aseaza o placa de balast peste care se aseaza o placa de apa dupa care se lasa la dospit la soare si gata ghiveciul jurnalistic.  :) Ar fi zis ei ceva si de peretii murati, dar probabil li s-a parut totusi ceva dubios... prea seamana a culinare.  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Pereti mulati vor fi... :)
Iata dovada in mijlocul intersectiei:

Poza a fost facuta sambata, pe 21 martie.
Nu am mai avut curaj de atunci sa trec prin intersectie... :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului realistul

Mai apăruse dimineața si un utilaj de forat la Mega. A fost o nebunie in trafic...

• MNP
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului MNP

Pentru cei care vor sa mearga de pe Vacaresti spre Nitu Vasile cred ca ar fi mai simplu sa o ia pe Serban Voda - Oltenitei - Brancoveanu decat varianta pusa de Robert24 prin Martisor. Plangi cu vorbe pe acolo.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Nu e chiar ok nici pe la Eroii Revolutiei daca vii dinspre Dristor...
Doar daca vii de la Sincai.

Varianta nu e cea propusa de mine, se pare ca asta va fi varianta de deviere propusa pe primarie / politie etc...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

Dacă depășim termenul ni se vor deconta de la Uniunea Europeană doar banii care au fost cheltuiți până la data limita a proiectului, adică 31 decembrie 2015. În momentul de față, asta știm. Ce cheltuim după această dată va fi susținut de la bugetul local", a explicat Ion Dedu

Daca asa sta treaba inseamna ca si la M5 Eroilor DT se va intampla la fel daca se va depasi termenul. Eu intelesesem ca UE nu mai deconteaza nimic daca se depaseste termenul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Cred ca domnul ala bate campii.
Si eu stiu ca UE (Comisia) plateste numai pentru lucrari terminate si receptionate.
Poate primaria sa faca receptie la pereti mulati de xemplu ?
Evident ca va fi mult mai avansata decat PM, dar oricum... Nu vedem un ban daca nu e gata.

Go to page:  1  ... 41 42 43 44 45 46 47  ... 328

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piața Sudului (INAUGURAT 23.07.2017)  • 
Choose destination

Since our 2702 forum members have written 463813 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”