Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
2095 posts, 616100 views
📖 Pagination options
-
- Chev Celios
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Chev Celios
Pai da-mi voie sa iti zic ca lucrarea este cat se poate de in forta. Intre Fundeni si Granitu scot baieti la sina veche de le sar capacele.Marea problema care ii deranjeaza sunt masinile parcate pe linie.
Pai da-mi voie sa iti zic ca lucrarea este cat se poate de in forta. Intre Fundeni si Granitu scot baieti la sina veche de le sar capacele.Marea problema care ii deranjeaza sunt masinile parcate pe linie.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Sina, adica fierul le scot ca sa le dea la fier vechi. mai fac si ei bani .... de un suc, o acadea...
Sina, adica fierul le scot ca sa le dea la fier vechi. mai fac si ei bani .... de un suc, o acadea...
- dimitryyyy
-
Posted:
-
dimitryyyy

Nu cumva aici este o greaseala grosolana ?

Nu cumva aici este o greaseala grosolana ?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Toata lucrarea asta este o "greseala" grosolana.
Pentru care ar trebui sa cada mult mai multe capete decat (nu) au cazut deja.
Toata lucrarea asta este o "greseala" grosolana.
Pentru care ar trebui sa cada mult mai multe capete decat (nu) au cazut deja.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
@dimitryyyy
Nu este nici-o greseala (sa nu exageram @ 133 313 )
Se va turna material pentru umplerea "golului"
@dimitryyyy
Nu este nici-o greseala (sa nu exageram @ 133 313 )
Se va turna material pentru umplerea "golului"
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Oricum o sa scoata sina de tot cand o sa vina cu M 5 pe acolo.

Pe o mare prtiune !
Statia lui M 5 de la Mall - ul in constructie ( de la Electroaparataj ) seamana cu statia Favorit, vreo 300 metri lungime. Deci cel putin pe timpul santierului numai acolo 300 metri de linie RATB va dispare !
Oricum o sa scoata sina de tot cand o sa vina cu M 5 pe acolo.
Pe o mare prtiune !
Statia lui M 5 de la Mall - ul in constructie ( de la Electroaparataj ) seamana cu statia Favorit, vreo 300 metri lungime. Deci cel putin pe timpul santierului numai acolo 300 metri de linie RATB va dispare !
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
Asta daca se va face cel de-al doi-lea racord (cum zice colegu`)
Eu ma tot intreb cum se va face pasajul de la Piata Sudului (partea centrala a sapaturii) pe sub liniile de tramvai recent reabilitate.
Si discutam despre o intersectie de linii.
Asta daca se va face cel de-al doi-lea racord (cum zice colegu`)
Eu ma tot intreb cum se va face pasajul de la Piata Sudului (partea centrala a sapaturii) pe sub liniile de tramvai recent reabilitate.
Si discutam despre o intersectie de linii.
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Le suspenda pentru vreo jumatate de an. Simplu.
Si infiinteaza linia naveta 611.
Le suspenda pentru vreo jumatate de an. Simplu.
Si infiinteaza linia naveta 611.
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
danutzu_2910
AAAA, nu era vorba de ceeace se intampla cu calatorii ci ce se intampla cu liniile. Trebuie scoase liniile, spart tot ce s-a facut acum cativa ani.
AAAA, nu era vorba de ceeace se intampla cu calatorii ci ce se intampla cu liniile. Trebuie scoase liniile, spart tot ce s-a facut acum cativa ani.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Aceeasi poveste.
Doar ca asta a inceput dupa M5.
Aceeasi poveste.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Se lucreaza in intersectie la Electoraparataj. S-a excavat si acu se balasteaza. Sunt convins ca pana acum daca se scremeau un pic si turnau, dar e doar parerea mea ...
Se lucreaza in intersectie la Electoraparataj. S-a excavat si acu se balasteaza. Sunt convins ca pana acum daca se scremeau un pic si turnau, dar e doar parerea mea ...
- zapacitu
-
Posted:
-
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Nu nu ... se lucreaza la linie... la Mall au inceput sa urce containerele pe acoperis pt centrala/ventialatie & stuff ... a reaparut iar acea monstrozitate de macara gen cea de la V. Ialomitei care a scos TBM/urile (nush cum ii zice macaralei).
L.E.: La Mall se lucreaza schimbu1-2-3 si daca ar putea si 4 ...
Nu nu ... se lucreaza la linie... la Mall au inceput sa urce containerele pe acoperis pt centrala/ventialatie & stuff ... a reaparut iar acea monstrozitate de macara gen cea de la V. Ialomitei care a scos TBM/urile (nush cum ii zice macaralei).
L.E.: La Mall se lucreaza schimbu1-2-3 si daca ar putea si 4 ...
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu

Eu nu inteleg. Inainte trotuarul era pana la copaci, acum au facut aceasta poteca. Care este rostul acestui drum? De parcat nu cred ca se pune problema deoarece pare prea ingust.
Eu nu inteleg. Inainte trotuarul era pana la copaci, acum au facut aceasta poteca. Care este rostul acestui drum? De parcat nu cred ca se pune problema deoarece pare prea ingust.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)
•
Choose destination