Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

1252 posts, 425163 views

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 90

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Goldmund

TibiV wrote:
Am uitat. Există totuşi o "solutie": 20 lei/litrul de benzină/motorină....
Sper să nu o văd prea curând.... :)

Tibi,
mai exista cateva solutii viabile, care insa au nevoie de timp. Am vazut in anii 80 in Germania cat de "valoros" era inca automobilul propriu, ce "reprezenta" el (statussymbol)si cati foloseau transportul in comun atunci.
Folosirea transportului in comun va creste si la noi in tara, va creste enorm, indiferent cat de scumpa va fi benzina/cat de scump va fi curentul electric. Mai intai trebuie sa apara trenurile suburbane, liniile de metrou care vor uni periferiile cu centrul capitalei. Cu autobuze sau carpeli nu vor atrage niciodata masa de oameni care ar descongestiona traficul pe DN1.
Am o colega care vara-iarna ia bicicleta pana la o statie de autobuz pe care(autobuz) il ia pana la o statie de S Bahn pe care il ia si merge pana aproape sub cladirea de birouri din centrul Stuttgart-ului in care lucram!(rar, f, rar vine si cu automobilul ei, dar nu o face decat o data in an pentru ca nu gaseste locuri de parcare - si nu pentru ca nu are metroul langa casa cum cred unii)
Pasajul subteran din Piata Presei Libere nu va face decat sa "indulceasca" starea critica actuala, traficul tot mai infernal de acolo - normal ca stii f. bine. 8-)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

Ai perfectă dreptate, transportul în comun este soluția...
Dar cât de repede crezi că se va face ( dacă se va face...) metroul până la Otopeni ?... Doar o linie de metrou ar prelua o mare parte din traficul actual...
Dar oricum nu va rezolva traficul f.intens generat de cei (tot mai numeroși)  care locuiesc/muncesc dincolo de Otopeni (Balotesti, Corbeanca, până la Snagov & Izvorani).
Aşa că în următorii ani traficul pe DN1 nu are cum să scadă...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Cum mai decurge lucrarea aici ? Dam drumul in primavara or ba ? :lol:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului chevic

Primavara se termina pe 20 Iunie nu ? Sunt sanse mari.

Urmeaza 4 zile cu montarea celor 2 chesoane. Cine are timp maine si poate face un reportaj are ce sa prinda. Momentul pozitionarii chesonului cu macaralele ar trebui filmat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

chevic wrote:
Primavara se termina pe 20 Iunie nu ?

Exact, in sfarsit cineva care stie anotimpurile !
Deabia maine  poimane incepe primavara, pana acum a fost IARNA !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Am facut un drive-by pe la ora 9.
Desfășurare impresionantă de forțe, multe-multe utilaje, inclusiv două macarale uriașe Feldermayr.
Se săpase deja mare parte din ”groapă”, cred că până după-amiază vor să așeze chesonul pe poziția lui finală.
Am ceva poze, dar le pot uploada de-abia mâine dimineață  :D

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Dupa amiaza amiaza se arma de zor la rampa Miorita. Atentie, iesirea din giratoriu in Marasti este praf si pulbere, o banda si aia distrusa de mutatul cablurilor. Daca n-ai garda la sol mai bine nu te bagi.  :twisted:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Si de la mine... una de azi. Doar una din motiv de... drum critic.  :cry:
PICT0086.JPG (144.19 KB; downloaded 3598 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului TibiV

survola , superb reportaj !...
Mulțumim !

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ANTENA

Cu toate ca se anuntase ca zona centrala va fi inchisa pana in aceasta seara, de dimineata traficul era deschis normal.
Merita sa felicitam constructorul ca a finalizat mai rapid cu o zi decat era anuntat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Urasc cand cam dreptate ... rampa Marasti ... pppfff ... 1 iunie devine usor usor un termen fantezist ...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului danutzu_2910

Se da drumu si fara rampaMarasti.

LE: scuuuuze :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Robert24

Marasti, nu Marasesti!

Go to page:  1  ... 46 47 48 49 50 51 52  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasaj Subteran Piata Presei Libere (INAUGURAT 19.07.2015)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463861 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”